Tartiflette

f3adfa9919294d8d0f33fe2ca8bd7c778cfd20002ea3734e0b69da51350943a3.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven op 190°C.

  2. Pel de sjalotjes en lookteentjes en hak beide fijn. Bak de sjalotjes licht aan in een weinig boter. Voeg de look en het spek toe en bak het spek krokant.

  3. Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes van ongeveer 1 cm dikte. Doe ze in een kom en kruid met peper en zout en rozemarijn. Meng goed.

  4. Snij de korst van de verschillende soorten plakjes kaas en meng met de aardappelplakjes.

  5. Vul een ovenschaal afwisselend met een laagje aardappel met kaas, een laagje spek en ui en kruid met peper en zout naar smaak. Giet op het einde de room erover.

  6. Zet 45 minuten in de oven of tot de aardappelen gaar zijn.

  7. Serveer met een gemengd slaatje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit