Tourtière uit Québec

a2552663fff963e5a89611a995e241568122db6b96ca6956416b820eeea10a0d.jpg

Allergenen

Selder. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Verhit een pan met dikke bodem en roerbak het gehakt hierin. Voeg de soepgroenten en het kokend water toe en roerbak gaar.

  3. Verkruimel de aardappelen met een vork en schep door het vlees.

  4. Breng op smaak met cayennepeper, zwarte peper, selderijzout en tijm.

  5. Bedek de bodem en randen van de springvorm met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Giet er het vleesmengsel in. Dek af met bladerdeeg en druk de deegranden stevig in elkaar.

  6. Maak van het teveel aan deeg figuren (blaadjes) en kleef de decoratie met een beetje water op de bovenkant van de taart.

  7. Bak goudbruin en gaar in 30 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit