Van flantaart naar brésiliennetaart

f227f37dcbfb9a0a2c397e84b9c498532036c5ec06df296b2c9399ab6fbb5fb7.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak de brésilienne: hak de amandelen in kleine stukjes. Laat de suiker en vanillesuiker met het water smelten in een pan op het vuur. Voeg, wanneer de suiker gesmolten is en lichtbruin kleurt, de amandelstukjes toe. Meng de amandelen met een houten lepel onder de suiker, zodat alle amandelen een dun jasje van suiker krijgen. Roer goed zodat de massa niet gaat samen kleven. Stort uit op een boterpapiertje en laat afkoelen.

  2. Klop de slagroom met de bloemsuiker tot stevige pieken. Verdeel de slagroom op de flantaart en strijk overal open met behulp van een pannenlikker. Zet de flantaart in de koelkast.

  3. Verbrokkel de afgekoelde, gesuikerde noten fijn met behulp van een deegrol. Strooi de brésilienne over de slagroom en dien op.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit