Varkensmignonette met rösti en bearnaisesaus

Varkensmignonette met rösti en bearnaisesaus

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de spinazieblaadjes en laat uitlekken. Stoof de spinazie aan in 50 gr boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. Laat de rösti ontdooien. Leg de tomaatjes in dezelfde ovenschotel als de rösti en gaar ze gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  3. Reinig de lente-uitjes, snij de worteltjes eraf en snij het bovenste stuk groen weg. Stoof gaar gedurende ± 5 minuten in een pan met wat boter en 1 eetlepel water. Kruid met peper en zout.

  4. Kruid de varkensmignonettes met peper en zout. Bak ze gaar in hete boter gedurende 4 minuten aan elke zijde.

  5. Warm de bearnaisesaus op zoals vermeld op de verpakking.

  6. Schik het vlees, de rösti en spinazie op het bord. Leg de lente-uitjes op het vlees en het tomaatje op de spinazie. Werk af met de bearnaisesaus.