Vichyssoise met geroosterde amandelen

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij ze in kleine stukjes. Hak het witte gedeelte van de prei en de selderstengel fijn.

  2. Verwarm de olijfolie in een steelpan en voeg de aardappel, de prei, de selder en het laurierblaadje toe. Laat zachtjes stoven.

  3. Blus met de groentebouillon en voeg de Alpro soya Mild Drink toe. Laat ± 15 minuten sudderen en voeg dan ook de Alpro soya Cuisine toe.

  4. Mix het geheel en breng de soep op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Laat de soep afkoelen.

  5. Snij het brood in stukjes. Rooster het brood en de gehakte amandelen ± 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Meng goed en kruid met peper en zout.

  6. Werk af met een krokant amandellaagje.

  7. Tip: deze typisch Franse soep is zowel warm als koud heel lekker.