Vispapillot

3eb8ed9c5d358cdd96d6e2b9b11717505979ae7dc48bd7fb57df30047a449ae0.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was en snij de kerstomaatjes doormidden.

  2. Was de groene en de gele paprika. Verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in reepjes.

  3. Leg 4 grote vellen aluminiumfolie op het werkblad. Leg op elk vel een tilapiafilet. Verdeel de tomaatjes, de paprika en de gemarineerde artisjokken over de vis. Bestrooi het pakketje met 2 takjes verse tijm. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk af met enkele kappertjes.

  4. Vouw tot pakketjes en zorg ervoor dat ze goed gesloten zijn.

  5. Leg het 20 minuten op de barbecue.

  6. Serveer het hele pakketje op een bord en snij ze aan tafel diagonaal open.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit