Wittekoolsoep met spekjes

6a30e30b5bcf97debfcd929724ee9478fd014481b37fefdb2b1fe93539767337.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de wittekool en prei en snij in kleine stukken. Pel de ui en het teentje look en snipper fijn.

  2. Giet de olijfolie in een hoge pot en verwarm. Voeg de groenten toe en stoof ze aan. Giet de bouillon erbij en voeg de kruiden toe.

  3. Breng de soep aan de kook en laat gedurende 20 minuten zachtjes garen.

  4. Mix de soep. Smaak af met peper en zout.

  5. Giet de soep door een zeef.

  6. Bak ondertussen de spekreepjes krokant in een pan met antikleeflaag.

  7. Giet de soep in tasjes en werk af met de spekreepjes en wat fijngesneden rauwe wittekool.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit