Wok met varkensreepjes, groenten, appel en kokos

52f6c64e25e795f436571c54cc7a90733d9e465e50006de4ebaefcaa8b78fcd7.jpg

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de pindanootjes fijn en bak kort aan samen met de kokos in een droge pan.

  2. Kook de basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking. Hou warm.

  3. Verhit de wokolie in de wok en bak de varkensreepjes goudbruin. Kruid met peper, zout en currykruiden.

  4. Voeg de wokgroenten bij het vlees en roerbak beetgaar.

  5. Meng de gekookte rijst onder de groenten en het vlees.

  6. Spoel de appel en snij in reepjes. Snij de lente-uitjes fijn.

  7. Werk de wokschotel af met fijngesneden lente-ui, reepjes appel, gebakken pindanootjes en kokos.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit