Zomer

Zeg vaarwel tegen een saaie zomervakantie! Met onze overheerlijke recepten, originele doeboxen, ... is er steeds plezier gegarandeerd. Daarbovenop maak je kans op onze Spar-foodtruck bij je thuis! 

Zomerplezier 2021

Zomerplezier

Zeg vaarwel tegen een saaie zomervakantie! Met onze overheerlijke recepten, originele doeboxen en inspirerende tips is er voor iederen plezier gegarandeerd. We wensen je heel veel zomerplezier!

Bekijk het magazine
Kook 9 kids _ (32).jpg

Kinderkeuken

Een van de leukste activiteiten met de kinderen? Dat moet koken zijn! Samen met hen een heerlijke snack bereiden voor het hele gezin doe je in 1-2-3 met deze kidsproof recepten voor en door kinderen.

Ontdek ze hier

Doeboxen

Een vakantie lang entertainment voorzien voor de kinderen vraagt wat creativiteit. Geen zorgen, we bedachten voor jou een leuk idee: een doebox. Een doe-wat? Een doebox is een doos boordevol leuks en eventueel lekkers om de kinderen aan het ‘werk’ te zetten. Zo’n box kan je zelf samenstellen volgens de interesses van de kinderen. Of kies een van onze vier thema’s: onderwaterwereld, groene vingers, in de wolken en superhelden.

Foodtruckwedstrijd

Win onze Spar foodtruck

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 5 bezoekjes van de Spar foodtruck. Die voorziet wel 20 hongerige gasten van allerlei lekkers.

Waag je kans

In de auto

Leuke autorit

Onmisbare items tijdens een lange autorit

Het is zomer en je gaat op reis. Je kiest ervoor om met de auto te gaan. Maar een lange autorit vergt ook voorbereiding. Neem daarom volgende essentiële items mee en vertrek met een gerust hart op reis.

Lees meer
Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit