Stop met zoeken, word je eigen baas

Zin om zelfstandig te worden?

Droom je van een eigen zaak? Laat je drijven door je ondernemerszin en ga de uitdaging aan. Word je eigen baas, word zelfstandig Spar-ondernemer en open je Spar-winkel.

Contacteer ons via e-mail op ondernemen@retailpartnerscolruytgroup.be of op 02/583 11 11.

Wil je meer te weten komen over Retail Partners Colruyt Group en de begeleiding die je krijgt? Lees dan zeker verder.

National Media File: 
0

Meebouwen aan een sterk imago

Spar is wereldwijd een bekende naam. En toch zijn de winkels in elk land anders. In België is Retail Partners Colruyt Group mede-licentiehouder van Spar. De ‘Colruyt Group’-signatuur geeft het merk een stevige boost. Meer dan 200 Spar-winkels bouwen mee aan dat sterke imago.

National Media File: 
0

Typisch Spar

Bij ons heb je de keuze tussen een Spar-winkel of een Spar Compact-winkel te openen.

Een Spar-winkel is een gezellige en overzichtelijke winkel met een oppervlakte van 450 tot 1200 m2, waar persoonlijke service centraal staat. We leggen een duidelijke focus op verse producten en een aanvullend assortiment ‘droge voeding’. Je klanten komen er voor hun wekelijkse en dagelijkse boodschappen.

Een Spar Compact-winkel is kleiner en heeft een oppervlakte van 300 m². Het assortiment is beknopter waardoor klanten eerder voor hun aanvullende boodschappen langskomen.

National Media File: 
0
 
Spar-ondernemers herken je ook gemakkelijk. Ze zijn dynamisch en enorm gedreven. Ze zijn gepassioneerd door lekker eten. En ze beseffen dat werken, investeren en groeien een deel van de job is.

Spar partnership

Het is jouw winkel, maar je staat er niet alleen voor. Bij Retail Partners Colruyt Group leeft een uitgebreide overlegcultuur: de Toekomstraad, de Assortimentscommissie, regioavonden, ... Allemaal momenten waarop jij je stem kan laten horen.

Onze gezamenlijke ambitie is een uniek partnership, gebaseerd op ondernemerschap en een aantal gedeelde waarden, kortom we willen de inzetten delen.

National Media File: 
0

Stap voor stap begeleid

Vanaf de eerste dag zijn wij er met een uitgebreide waaier van ondersteunende diensten. Van business development tot je opleiding. Van aankoop tot marketing. We zijn er om je bij te staan.

Spar ondernemersschool

Je hebt zin om je erin te smijten, maar je bent nog wat groen achter de oren? Wij zorgen voor een opleidingstraject op maat via de Spar ondernemersschool. Daar word je 3 maanden tot 1,5 jaar lang ondergedompeld in alle facetten van de winkel. Theorie en praktijk. Je wordt betaald en krijgt continue begeleiding. Tot je klaar bent voor een echte winkel.

Interesse? Laat het ons weten via e-mail op ondernemen@retailpartnerscolruytgroup.be of op 02/583 11 11.