Trek in Spar Rochefort

Rochefort is een echte trekpleister. Aan natuur en historische bezienswaardigheden geen gebrek! Maar ook de Spar van François trekt elke dag veel volk. Ze komen in de eerste plaats voor de verse voeding en de speciale bieren die François zelf heeft geproefd en goedgekeurd!

François: “Ik was al sinds 2005 gerant in de Spar van Hastière, waar ik alle kneepjes van het vak heb geleerd. Toen ik vorig jaar in november de kans kreeg om de winkel van Rochefort over te nemen, twijfelde ik geen moment. Net zoals in Hastière, zijn hier de versrayons onze absolute prioriteit. Op verschillende plaatsen in de winkel toon ik aan de klanten welke verse groenten, fruit, kazen, charcuterie en vleesproducten we te bieden hebben. Ook wie geen zin of tijd heeft om zelf te koken vindt zijn gading in ons uitgebreide gamma koude en warme traiteurgerechten. We bereiden ze stuk voor stuk ter plaatse.”

"Voor speciale bieren ben je bij ons aan het juiste adres!"François
National Media File: 
0

Speciale bieren

François: “In mijn vrije tijd ga ik graag speciale bieren proeven en ontdekken. Er staan al veel pareltjes in onze afdeling met speciaalbieren. Ik zou het assortiment in de toekomst graag nog uitbreiden, zodat iedereen in de regio weet waar ze moeten aankloppen voor een lekker biertje.”

Elke dag open

François: “Rochefort is een prachtige gemeente. Naast de mooie natuur, zijn er ook veel bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Rochefort en het Gallo- Romeinse Domaine de Malagne. Ook de grotten van Han liggen op een steenworp van bij ons. Bovendien kan je van 26 april tot 13 mei gieren van het lachen op het Festival International du Rire. Die attracties trekken natuurlijk veel toeristen aan. Om al die magen te vullen, zijn wij elke dag open, ook op zondag. Bovendien hebben we een grote parking.”

 

Ons snel gerecht

National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0

François: “Tijdens de week kookt mijn vrouw, omdat ik dan niet veel tijd heb. Als er vrienden of familie komen eten, haal ik wel graag mijn kookkunsten boven. Dat verfijnd of origineel koken niet lang hoeft te duren, bewijst dit gerechtje. De inhoud van dit pakketje zal je zeker verrassen!”

National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0

Zalm met honing, curry en gember in papillot

4VIS30MINPrint
Ingrediënten
  • 4 Spar zalmfilets
  • 4 el Boni Selection culinaire room
  • 2 kl currypoeder
  • 2 kl gemalen gemberpoeder
  • 4 el honing
  • 15 g Spar boter
  • 3 uien
  • olie
  • 250 g pasta
  • verse bieslook

 

Ons lievelingsdessert

François: “Ik probeer tijd te maken om samen met mijn dochtertjes Léna en Elza te koken. We maken vaak desserts, want die proeven ze graag tijdens het koken!”

National Media File: 
0
National Media File: 
0
 
National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0
National Media File: 
0

Panna cotta met frambozen

6ZOET25MINPrint
Ingrediënten
  • 1 l Boni Selection culinaire room
  • 200 g suikerklontjes
  • 4 blaadjes gelatineblaadje
  • 2 vanillestokjes
  • 3 schaaltjes frambozen
  • suikerklontjes
< naar de wereld van Spar