Win een supporterspakket of een verwenpakket!

National Media File: 
0
 

Voetbalfan of niet? De bal ligt in jouw kamp! Ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal kan je in jouw Spar winkel meedingen naar een supporterspakket of een verwenpakket. Zo ben je helemaal klaar voor de matchen van ons nationale elftal, of je nu supporter bent of niet.

Wat kan je winnen? 

National Media File: 
0

Supporterspakket

Ben jij de ultieme voetbalfan? Met meer dan 30 producten bevat het supporterspakket alles wat jij nodig hebt voor een rijk gevulde voetbalavond met je vrienden of familie. Met snacks zoals snoep, Bickysauzen, TV-worstjes,... voor de honger en frisdrank en bier voor de dorst kom je de avond riant door. Bovendien vind je ook leuke voetbalgadgets in je pakket!

National Media File: 
0

Verwenpakket

Geen zin in voetbal, maar wel in ontspanning en verwennerij? Dan is het verwenpakket vast iets voor jou. Het pakket is gevuld met allerlei producten om jezelf eens goed in de watten te leggen. Denk maar aan verzorgingsproducten, een lekker flesje bubbels, heerlijke snoeperijen,… Of wat dacht je van een workshop naar keuze bij Colruyt Group Academy? Heerlijk relaxed!

Hoe deelnemen?

National Media File: 
0

Voel jij je aangesproken om de winnaar te worden van een van deze pakketten? Rep je dan alvast naar de Spar-winkel in jouw buurt! Per aankoopschijf van € 20,00 ontvang je 1 deelnemingsformulier aan de kassa. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag, vul je gegevens in en deponeer het formulier in 1 van de 2 urnen in de omgeving van de kassa. Je kiest voor de urne van het supporterspakket of de urne van het verwenpakket. En wie weet is het pakket binnenkort van jou!

Meer info? 

Bekijk het wedstrijdreglement

 

Waar en wanneer loopt de wedstrijd? 

Deelnemen aan de wedstrijd kan van donderdag 7 juni 2018 t.e.m. woensdag 20 juni 2018 in alle Spar-winkels van Colruyt Group in België. In elke winkel zijn er 2 supporterspakketten en 2 verwenpakketten te winnen. 

Wil je weten waar je kan deelnemen?

Zoek een Spar in jouw buurt