15 jaar Spar & Colruyt Group

Toen Spar 15 jaar geleden bij de Colruyt Group kwam, werden we onderdeel van een grote familie. En dat heeft zo zijn voordelen. Enerzijds genieten we mee van een aantal troeven van de group, anderzijds kon Spar zijn eigen karakter nog versterken. Volle bak samenwerking dus en daar plukken ondernemers, medewerkers en jij als klant de vruchten van.

Gratis plooibox bij aankoop van 5 producten
National Media File: 
0

Geniet van onze verjaardagsacties!

Ook jij viert mee met onze 15e verjaardag onder Colruyt Group! Van donderdag 27/09 t.e.m. woensdag 10/10/2018 krijg je bij aankoop van 5 producten naar keuze uit de 15 deelnemende merken een GRATIS Spar plooibox op vertoon van je Xtra-kaart. 

Bovendien vind je in de winkel een heleboel extra promoties. Onze verjaardagsacties zijn geldig in de meeste winkels van Spar Colruyt Group. Bekijk hier de lijst van deelnemende winkels.

Zoek een winkel in jouw buurt

 

Steven en Tim van Spar Kessel
National Media File: 
0

Steven en Tim,
zaakvoerders van Spar Kessel en Schriek

Wat is er veranderd sinds Spar in de Colruyt Group zit?
“Het familiale karakter van Spar blijft behouden, maar alles is nu veel beter georganiseerd. Dankzij de aankoopkracht van de group zijn onze prijzen gedaald en hebben we nu heel scherpe prijzen. Daarnaast hebben we met de Xtra-kaart een nieuwe troef.”

Heidi van Spar Kessel
National Media File: 
0

Heidi,
al 29 jaar tevreden medewerkster


Op welke producten uit de winkel ben jij fier?
“Onze verse producten! We werken met een ambachtelijke bakker en de charcuterie en de kaas worden ter plaatse gesneden en verpakt. De ervaren slagers geven hun kennis door aan de jonge garde. Sinds de vernieuwing is onze winkel echt een ‘boemeke’ geworden!”

Viviane, klant van Spar kessel
National Media File: 
0

Viviane,
al 25 jaar trouwe klant


Waarom is het plezierig winkelen bij Spar Colruyt Group?
“Omdat iedereen hier supervriendelijk is. Voor mij is de Spar vlakbij , ik vind hier alles wat ik nodig heb en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Kortom, alles wat je van een buurtsupermarkt mag verwachten!”

 

Enkele mijlpalen

De laatste 15 jaar werkten we continu aan de verbetering van onze infrastructuren en IT. Het distributiecentrum verhuisde naar Mechelen, waar onze producten optimaal bewaard blijven en het transport naar de winkels vlotter verloopt. Ook de komende jaren blijven we inzetten op innovatie en verbetering.

CGA
National Media File: 
0

Eerste kookworkshops (2013)

5 jaar geleden startten we met de Spar kookworkshops in de Colruyt Group Academy. Vandaag kan je reeds in 10 verschillende locaties in België kookworkshops van Spar volgen. 

Interesse om ook eens een workshop te volgen? 

Ontdek het aanbod

Lancering Boni Selection (2013)
National Media File: 
0

Lancering Boni Selection (2013)

Dit nieuwe sterke huismerk van de Colruyt Group is een mooie aanvulling op ons Spar merk, de producten van Everyday en de nationale merken.

Liesbeth: “Nic-Nac koekjes met suiker, platte kaas, ijsjes en crispy chips met paprikasmaak: dat zijn onze favorietjes van Boni Selection. De prijs-kwaliteitverhouding is super. Dat voel je echt in de portemonnee!”

Nieuw logo (2015)
National Media File: 
0

Nieuw logo (2015)

Er prijkt nu fier ‘Colruyt Group’ in ons logo en op onze gevels. Dat is de kers op de taart van een lang traject, waarbij de Spar ondernemers zich geëngageerd hebben om te blijven investeren in hun winkels om klanten in de toekomst nog beter te bedienen. Het nieuwe logo onderstreept dat partnership tussen de ondernemers en de group. Als klant geeft het jou garanties qua kwaliteit, aanbod en prijs.

Heb jij al een winkel gekozen? 

Zoek een Spar-winkel in jouw buurt

Lancering Xtra-kaart (2017)
National Media File: 
0

Lancering Xtra-kaart (2017)

Met de Xtra-kaart en de bijhorende app geniet je automatisch en onmiddellijk van al onze promoties.

Nog geen Xtra-kaart? 

Vraag jouw Xtra-kaart aan

"Ik gebruik de Xtra-kaart al van bij de start. Wekelijks zijn er acties waarbij je met die kaart producten aan halve prijs kan kopen of 2+1 gratis. Bij de kassa geef je gewoon de kaart af en de promoties worden automatisch verrekend."Geert

 

Bedankt om al 15 jaar boodschappen bij ons te doen
National Media File: 
0
 
< naar de wereld van Spar