Vers bij Spar

Over Spar

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

Lekker vers

Lekker vers

In de versafdeling vind je heel wat producten van ons eigen Spar-merk. Maar hoe weet je nu of ze echt kraakvers zijn? Door te proeven natuurlijk. Loop geregeld eens langs onze versafdeling en ontdek de nieuwste Spar-producten.

Beste prijs/kwaliteit

Beste prijs/kwaliteit

Naast alle grote merken vind je bij Spar een ruim gamma eigen merken. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs. Ontdek onze huismerken: Everyday, Boni Selection en het Spar-merk.

Liefde voor het vak

Liefde voor het vak

Wij houden van onze producten en van koken. En die passie delen we graag met jou. Met de recepten uit ons KOOK-magazine tover je in 1-2-3 een schitterende maaltijd op tafel. 

Zowel tijdens als naast ons werk zijn we gepassioneerd door voeding
Eddy & Carine, Spar Hulderberg
medewerker-koeling.jpeg

Bij Spar is het gezellig

Je plaatselijke Spar is een gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen.

Heb je een vraag over een van onze producten? We helpen je graag verder.

gemakkelijk-winkelen.jpeg

Dichtbij, snel en gemakkelijk winkelen

Je vindt altijd wel een Spar-winkel in je buurt. Winkelen gaat er heel snel. De winkel is logisch en overzichtelijk ingedeeld, zodat je alles makkelijk vindt.

verse-producten.jpeg

Spar garandeert lekker vers

De Spar-winkels hebben een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten in huis, met extra veel aandacht voor vers. Alle producten worden dagelijks aangeleverd.

Moet het snel gaan? Neem een kijkje in ons assortiment verse kant-en-klare snacks en huisbereide maaltijden.

Korting bij Spar

Spar geeft korting

Elke week vind je bij Spar nieuw Top Deals. Met deze acties krijg je 50% korting op 1 of meerdere producten. Vraag in je Spar-winkel een Xtra-kaart en profiteer meteen van je eerste korting.

In onze Spar-folder vind je nog meer interessante promo’s.

Spar is altijd open

Spar is altijd open

De Spar-supermarkten hebben erg toegankelijke openingsuren. Veel van onze winkels zijn bovendien open op zondag. Nog snel iets nodig? Wij helpen je uit de nood.

Culinair bij Spar

Spar culinair

In ons gratis KOOK-magazine vind je heerlijke recepten, seizoenaanbiedingen, verhalen van Spar-ondernemers, wedstrijden en nog veel meer.

De kookworkshops van Spar zijn perfect om je kookkunsten te verfijnen, bekijk hier ons aanbod.

Photography Karl Bruninx

Winkelen bij Spar is bewust kiezen voor goesting

De juiste keuze maken voor je lichaam, het milieu én de samenleving is soms een uitdaging. Stap voor stap en samen met jou maken we die keuzes makkelijker. Met goesting in lokaal en sociaal ondernemerschap waarbij klant en winkel elkaar inspireren.

Onze gepassioneerde Spar ondernemers zijn echte vakmensen die zich liefst versterken met medewerkers uit de regio. We zorgen samen voor gezonde, seizoensgebonden producten in onze winkelrekken. Hierbij gaan we niet over één nacht ijs, want goede dingen nemen tijd. Zo bouwen we met z’n allen aan een winkelervaring die nog duurzamer wordt, maar even lekker, vers en gezellig blijft.

Onze initiatieven
Geschiedenis van Spar

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Spar in een notendop? Die vind je hier!

Lees meer