Over Spar

National Media File 
0

Liefde voor producten

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

National Media File 
0

Lekker vers

In de versafdeling vind je heel wat producten van ons eigen Spar-merk. Maar hoe weet je nu of ze echt kraakvers zijn? Door te proeven natuurlijk. Loop geregeld eens langs onze versafdeling en ontdek de nieuwste Spar-producten.

National Media File 
0

Beste prijs/kwaliteit

Naast alle grote merken vind je bij Spar een ruim gamma eigen merken. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs. Ontdek onze huismerken: Everyday, Boni Selection en het Spar-merk.

National Media File 
0

Liefde voor het vak

Wij houden van onze producten en van koken. En die passie delen we graag met jou. Met de recepten uit ons KOOK-magazine tover je in 1-2-3 een schitterende maaltijd op tafel. 

National Media File 
0
"Zowel tijdens als naast ons werk zijn we gepassioneerd door voeding."Eddy & Carine
Spar Hulderberg
National Media File 
0

Bij Spar is het gezellig

Je plaatselijke Spar is een gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen.

Heb je een vraag over een van onze producten? We helpen je graag verder.

National Media File 
0

Dichtbij, snel en gemakkelijk winkelen

Je vindt altijd wel een Spar-winkel in je buurt. Winkelen gaat er heel snel. De winkel is logisch en overzichtelijk ingedeeld, zodat je alles makkelijk vindt.

National Media File 
0

Spar garandeert lekker vers

De Spar-winkels hebben een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten in huis, met extra veel aandacht voor vers. Alle producten worden dagelijks aangeleverd.

Moet het snel gaan? Neem een kijkje in ons assortiment verse kant-en-klare snacks en huisbereide maaltijden.

National Media File 
0

Spar geeft korting

Elke week vind je bij Spar nieuw Top Deals. Met deze acties krijg je 50 % korting op 1 of meerdere producten. Vraag in je Spar-winkel een Xtra-kaart en profiteer meteen van je eerste korting.

In onze Spar-folder vind je nog meer interessante promo’s.

National Media File 
0

Spar is altijd open

De Spar-supermarkten hebben erg toegankelijke openingsuren. Veel van onze winkels zijn bovendien open op zondag. Nog snel iets nodig? Wij helpen je uit de nood.

National Media File 
0

Culinair

In ons gratis KOOK-magazine vind je heerlijke recepten, seizoenaanbiedingen, verhalen van Spar-ondernemers, wedstrijden en nog veel meer.

National Media File 
0

Winkelen bij Spar is bewust kiezen voor goesting

De juiste keuze maken voor je lichaam, het milieu én de samenleving is soms een uitdaging. Stap voor stap en samen met jou maken we die keuzes makkelijker. Met veel goesting zelfs. Met goesting in lokaal en sociaal ondernemerschap waarbij klant en winkel elkaar inspireren. Onze gepassioneerde Spar ondernemers zijn echte vakmensen die zich liefst versterken met medewerkers uit de regio. We zorgen samen voor gezonde, seizoensgebonden producten in onze winkelrekken. Hierbij gaan we niet over één nacht ijs, want goede dingen nemen tijd. Zo bouwen we met z’n allen aan een winkelervaring die nog duurzamer wordt, maar even lekker, vers en gezellig blijft.

Elke stap telt

Alles kan altijd beter. En nieuwe inzichten komen er iedere dag bij. Daarom telt elke kleine stap in de goeie richting. Zo gaan we samen vooruit. Stap voor stap.

Alleen producten, diensten en initiatieven met duidelijke, sterke ambities en een aantoonbare impact op gezondheid, samenleving, dierenwelzijn of milieu krijgen een icoon.

Stap voor stap - gezondheid
National Media File 
0

Gezondheid

Je wil gezond(er) leven en je verwacht ook inspanningen van bedrijven, van je winkel. Helemaal terecht. Dus wanneer we initiatieven nemen om onze producten gezonder te maken of alternatieven voorstellen voor een evenwichtige levensstijl, dan maken we dat kenbaar met het gezondheidsicoon. Zo wordt gezonder leven stap voor stap makkelijker.

Stap voor stap - samenleving
National Media File 
0

Samenleving

Bevordert een product, initiatief of dienst een veilige, respectvolle en leefbare omgeving? Dan herken je dat aan het samenlevingsicoon. Door een initiatief met dat icoon te steunen of te kiezen voor een product met het samenlevingsicoon, draag je bij aan een betere maatschappij.

Stap voor stap - dierenwelzijn
National Media File 
0

Dierenwelzijn

Het dierenwelzijnsicoon helpt je makkelijk te kiezen voor o.a. producten en diensten waar een concrete inspanning geleverd is om dieren een betere levenskwaliteit te bieden. Bovendien houden we de vinger aan de pols en bekijken we hoe we de omstandigheden stelselmatig nóg kunnen verbeteren.

Stap voor stap - milieu
National Media File 
0

Milieu

Met het milieu-icoon zie je in één oogopslag welke producten en diensten jouw milieu-impact stapsgewijs verbeteren, en hoe we onze activiteiten verduurzamen. Zo wordt voor het milieu zorgen weer een stap makkelijker.

National Media File 
0
National Media File 
0

Spar internationaal

1932: Spar, een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers ontstaat in Nederland. Ook toen was Spar al baanbrekend. De oprichter, Adriaan van Well, vond dat zelfstandige ondernemers enkel de beste klantenservice kunnen bieden als ze samenwerkten.​

Vandaag: Spar is de voedingsdistributeur met het grootste aantal winkels ter wereld: bijna 16.000 winkels in meer dan 30 verschillende landen.

Weetje: De naam ‘De Spar’ komt van de leuze: “Door eendrachtig samenwerken profiteren allen regelmatig”.

Meer weten over deze wereldwijde organisatie?  http://www.spar-international.com/

National Media File 
0

Spar en Colruyt Group

Colruyt begon ruim 80 jaar geleden als een familie-organisatie. Vandaag is het kleine bedrijf uitgegroeid tot een familie van bedrijven: Colruyt Group. In 2003 werd Colruyt Group licentiehouder van de Spar-formule in België.

Retail Partners Colruyt Group NV is sinds eind 2014 de nieuwe naam van Spar Retail en verenigt alle activiteiten van  Colruyt Group die te maken hebben met zelfstandigen.

Wil je meer info over  Colruyt Group en Retail Partners Colruyt Group?  www.colruytgroup.be en www.retailpartnerscolruytgroup.be