Aperitiefhapjes recepten
Recepten voor koude en warme aperitiefhapjes. Hapjes met vis, vlees en vegetarische alternatieven. We hebben een hele diverse lijst voor je samengesteld. Rijk aan smaken voor iedereen. Smullen maar!
Garnaalkroketten
Griekse calamares met venkeltzatziki en venkelslaatje
Vietnamese fishballs met sweet chilisaus
Libanees rundvlees met naanbrood, baba ganoush en granaatappelpitjes
Zomerse nachodip
Gegrilde artisjokken met dragonaioli
Gamba’s met sinaasappelmierikswortelglaze en gerookt spek
Bacon and blue shrooms
Cactus vol lekkers
Aperoboard
Gemarineerde Mojito meloensalade
Trash can nacho’s
Labneh met gefrituurde amandelen, gekonfijte citroen en koriander
Coeur de boeuf met pestotoastjes en dip
Tacobowl met zwarte bonendip, babymaïs en zure room
Pikante krokante kikkererwten met luchtige geitenkaascrème
Zeilbootjes
Paashaas
Geroosterde bloemkooldip met yoghurt, munt en harissa
Emilia’s mocktail for 2
Burrata met chilicrunch en roze pompelmoes
Opgeklopte fetadip met gekonfijte kerstomaatjes en za’atar
Tartaar van selder met kappertjes en bloody mary kerstomaatjes
Tomasini Siciliana
Pinguïnapero
Radijsje met gerookte forel, dragonmayonaise en rode ui
Koolrabi met brunoise van wintergroenten
Mosselen met beurre blanc-schuim
Toastjes met dadelspread en gerookte makreel
Bladerdeegrol met zoete aardappel, kokos en dadels
Tempura van oester met wasabinootjes en limoenmayonaise met komkommerbolletjes
Krokante scampi’s met Vietnamese knapperige salade
Bzar - Emirati specerijenmengeling
Garnalenpaté met dragon
Paddenstoelenpaté met hazelnoot
Cazzilli Palermitani
‘Bloody fingers’ corndogs met ketchup en pikante maïsdip
Vava's notenport
Pizzaspookjes
Homemade groentechips met ‘bloody mary’-dip
Oven camembert met appel, tijm en rode bietcrackers
Blauwe kaasdip met buffalowings en seldersticks
Crispy rijstburgers met zalmtartaar
Pumpkin 'devil’ cheeseballs
Vegetarische groenteballetjes met broccoli-kruidenkaasdip
Loaded mashed potato bites
Empanada’s met kip
Gyoza
Simpele pizzabroodjes
Gravad lax met rode biet
Gravad lax met dille, avocado en zure room
Samosa’s met mangochutney
Tomaat-garnaal ‘puur’
Griekse tomatenbeignets met munt en oregano
Carpaccio van tomaten met burrata
Carpaccio van koolrabi met sauce vierge en tuinkruiden
Carpaccio van rundvlees met Thaise salade
Gepofte ui met Gandaham en mosterd
Gamba’s op de BBQ met aioli
Antipasti van gegrilde puntpaprika met buffelmozzarella en ansjovis
Thaise aperitiefglaasjes met pittige gehaktsalade
Chicken honey pops met blauwe kaasdip
Samosa’s met macaroni en gehakt
Tataki van zalm met relish van abrikoos en selder
Crostini met gegrilde paprika, kappertjes en ansjovis
Chicken pancakes met komkommerdip
Bloemkoolbeignets met gomasio en hummus-yoghurtdip
Gerookte makreel met espuma van plattekaas en radijs
Taco’s met krab, avocado, kiwi en groene kruiden
Tartelette met gepofte tomaatjes en tapenade van zwarte olijven
Bruschetta met tomaat
Escargots à la Bourguignonne
Bocadillo de calamares
Montadito met aubergine
‘Hasselback tomato’
Griekse kruidenpannenbroodjes met tzatziki en granaatappel
Garnalenkoekjes met crunchy pindasaus
Laagjessmoothie
Opgevulde eitjes
Gepaneerde scampi’s met mango-currydip
Lamsshoarma met huisbereide looksaus
Croissantrolletjes met spinazie, feta, amandelschilfers en citroen
Bolletjes van gerookte zalm met avocado, appel en tuinkers
Eggs Benedict
Gepekelde ui met tartaar van rund, gefrituurde uitjes en appelkappers
Espuma van asperges met ei en ‘soldaatjes’
Labneh met zadentopping, Turks brood en groene kruidenolie
Lobster roll
Lenterolletjes met krab, gehakt en cashewnoten
Kaasstengels met vier kazen
Bruschetta met erwtjeshummus, basilicum en gedroogde ham
Yakitori van varken met een fris slaatje
Geroosterde knolselder met groene pickles en casselerrib
Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet
Gyoza met zoetzure chilisaus
Gevulde puntpaprika’s
Gefrituurde sushirol met wasabimayonaise en opgelegde gember
Pão de queijo
Ceviche van scampi’s met huisgemaakte tortillachips
Carpaccio van sinaasappel met kabeljauwbrandade
Gevlochten pizzarol met champignons, kerstomaat, mozzarella, walnoten en gedroogde ham
Breekbrood met blauwe kaas en noten
Aardappelchips met groen kruidenzout en rillettes van gerookte makreel
Mac & cheese-kroketje
Kerstsandwich met zelfgemaakte eiersalade
Knödelpraline in gedroogde hamcrumble
Krieltjes met gerookte makreel en zure room
Oestertartaar met gelakte champignons
Gebakken oesters met schuimige norisaus
Tomatenarancini gevuld met mozzarella
Champignons gevuld met notengehakt
Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht
Cannelés met geitenkaas en chorizo
Zwarte pens met peer en kaneel
Witte pens met foie gras en mangogel
Miniquiches met pompoen ham en Oud Brugge
Miniquiches met druiven en walnoten, courgette en mozzarella
Pastinaakwafeltjes met witte pens en bospaddenstoelen
Patatas al ajo y limón
Vissaladedip met kabeljauw en roze garnalen
Toast met tomatensaus, pistachenoten en honing
Rollades van varken met Serranoham en manchego
Kroketjes van grotchampignons met hummus van erwt
Bladerdeeghapje met harde kaas, gekaramelliseerde ui en honing
Carpaccio van ree met appel-witlofsalade
Amêijoas à bulhão pato (schelpjes op Portugese wijze)
Bloedworst met gekaramelliseerde appeltjes en compote
Ceviche van zeebaars met Delta IPA, chilipeper en passievrucht
Smashed potatoes met avocado-aioli
Courgette met yoghurt-fetaspread
Nalesniki (Poolse pannenkoeken)
Pizza fritta
Spaanse tapas: aardappelen met paprika en chorizo
Bitterballen
Gegrilde mosselen met amandel-koriander-kokospesto
Springrolls met Charentaismeloen, wortel, basilicum en spek
Courgettecannelloni met geitenkaas
Tomato tonnato met croutons van Parmezaanse kaas
Boterham met maatje
Rijstpapierrolletjes met zalm
Kinilaw
Chicken Inasal
Tartaar van kabeljauw met ijs van graantjesmosterd en kerstomaatjes
Garnaalcocktail
Pesto van radijsjesloof en bieslook met radijsjes en lijnzaadcrackers
Karaage (gefrituurde kip)
Yakitori van zalm en groene asperges
Krokante shiitakegyoza met spitskool en pinda’s
Romige dip met spinazie en kaas
Aperitivi (hapklare mini-broodjes)
Crab Rangoon
Filodeegsigaren met Gandaham en rode pesto
Fruitboot
Olijftapenade
Ravioli met truffel & salieboter
Torentje van peperkoek, bloedworst en appel
Peperkoek met mousse van stilton en krokantje van hennepzaad
Rilette van sardientjes
Peperkoekster met eendenlever & bosvruchtenkonfijt
Banderillas
Crumble met escargots & champignons
Tartaar van knapperige groenten
Ham- en tomatenmousse
Kroepoek met sprotjes
Broodje gevuld met feta en spinazie
Samosa met komkommer raita
Augurk met kaasvulling in bierdeeg
Pakketje van gegrilde courgette
Jumbo scampi’s met zoete chilisaus
Bospaddenstoelen met kruiden & roerei
Bloemkoolbeignets met limoenyoghurt
Broodrolletje met kip, ananas & curry
Mozzarellasoep met kerstomaatjes en basilicum
Gevulde champignons met krab en amandelen
Pinzimonio
Witloofblaadjes met grijze garnaal
Courgette – hammuffins
Blini’s met gerookte vissen & garnaaltjes
Fish & chips met picklesgel
Verrassingspakketje
Saltimbocca van scampi’s met salie & Gandaham
Scampi in tempuradeeg met wasabidipsausjes
Gebakken sint-jakobsnootjes met truffel & witloof
Spiesjes met kwarteleitjes in kruidenzout
Courgettehapje
Aardappelspiesjes
Kerstmiscapresesalade
Notenbroodtoast met stilton
Avocado tzatziki
Pizzacups
Broodrolletjes met roomkaas, pesto & gegrilde paprika
Topinamboersoepje met walnoten en geparfumeerd met truffelolie
Quesadilla met paddenstoelen
Komkommerrol-up
Peterseliepoffertjes met auberginekaviaar en granaatappel
Broodrolletjes met tonijnsalade & kappertjes
Broodrolletjes met ham & kruidenkaas
Hartige soezen met erwtenmousse en gekaramelliseerde worteltjes of zure room met grijze garnalen
Lentefris lookbrood
Komkommerbootjes met garnaalsalade
Gerookte forel met rode biet en mierikswortelmayo
Gerookte makreel met gepekelde groenten en paprikacrème
Baguettekuipjes met groentjes in eigen dip
Komkommersandwiches
Broodpizza Caprese
Terrine van gegrilde paprika, spinazie en mozzarella
Popcornsnack met zoet-zoutige kaassmaak
Brandade van kabeljauw met picklessaus
Aardappelchorizohapje
Rolletje Gandaham met zomerse salade
Rundergehaktballetjes met pinda, citroen en paprikasaus
Oosters rolletje met lamsvlees en spinazie
Granny Smith met Bouquet des Moines
Briwat met lamsvlees
Artisjokpaprikatapenade
Minimuffins met zwarte olijven en tijm
Bruschetta met geroosterde paprika en geitenkaas
Pittige auberginetapenade
Pistachetapenade
After party tapenade
Krabdip
Gezonde groene dip
Auberginekaviaar
Artisjokcrème
Appelsandwich met plattekaas, radijs en pindakaasnootjes
Rozemarijnsesamcrackers
Paddenstoelenbeignets met citroenmayonaise
Bruschetta met geitenkaas & raketsla
Crostini met peer, pecorino en doperwtjes
Albóndigas
Champignons met aïoli
Croquetas de jamón
Geroosterde noten geparfumeerd met rozemarijn
Soesjes met gerookte zalm
Minisandwich
Bloemtortilla’s met gerookte zalm en mierikswortelspread
Crostini met erwtjes en munt
Visloempia’s met kabeljauw
Avocado met grijze garnalen, cocktailsaus en appeltjes
Minimuffins met brie en bladspinazie
Sjalottentaartjes met chili, chorizo en manchego
Bloemkool- en broccolibeignets
Thaise visballetjes met limoenmayonaise
Minipizza’s met zongedroogde tomaten, zwarte olijven en mozzarella
Risottoballetjes (suppli al telefono)
Friciulin
Affetato
Zoetzure caponata
Zoute koekjes met parmezaan
Bruschetta met geitenkaas en rucola
Rode bietjes hummus
Fruitpap met banaan, avocado, ananas en yoghurt
Zalmvlinders
Bloemkoolnuggets met mayonaisedip zonder ei
Kikkererwtenkoekjes met een tapenade van geroosterde paprika
Cashew komkommerspread
Millefeuille van witloof en tonijnboter
Marshmallowhartjes met chocolade
Zalmmousse in hartjes- en vlindervorm
Tapenade van zongedroogde tomaten met cashewnoten
Gepocheerd ei met tomatenketchup
Gestold eigeel met spinazie en gerookte zalm
Champignonhoedjes met kwartelei en tomatenjam
Hartige courgettemuffins
Salmorejo met gefrituurde aubergine
Meloen met rucola, pecorino en Italiaanse ham
Saté Ayam
Vegetarische americain
Bruschetta met tomaat, peterselie en mortadella
Bruschetta met tomaat en mozzarella
Hummus van veldsla met kruidencrackers
Rauwe groentebar met cocktaildipsaus
Pesto rosso spiraaltjes
Geblakerde auberginedip
Kibbeh Nayeh van zalm
Marokkaanse hummus
Bruschetta met geroosterde druiven
Cacik
Rilette van eend
Gemarineerde sprotjes met citroen en chermoula
Bloedworst met puntpaprika op bruschetta
Tsukuné met teriyakisaus (Japanse kipgehaktballetjes)
Empanada’s met paprika en chorizo
Plat brood met gegrilde groenten en pistachesalsa
Meloenprikkertjes
Homemade Mexican salsa met tortillachips
Zwarte olijventapenade met stukjes tomaat en noten
Gehaktsushi’s
Groene pesto met zonnebloempitten en courgette
Amerikaanse nachoschotel
Gegrilde courgettes met dukkah en yoghurtdipsausje
Provençaalse lookbroodjes
Italiadruiven met parmaham omwikkeld
Avocadohummus
Gepekelde Bellino tomaatjes met mozzarella en pesto
Sissende garnalen met look
Pan catalan met serranoham
Gemarineerde kipspiesjes
Opgevulde groene kool met gehakt, veenbessen en noten
Piadina met mascarpone, courgette en tomatensalsa
Patésterren met appel
Toast avocado met ei en spinazie
Wortelballetjes met sesam
Espuma van erwtjes met Culatello
Duo van scampi’s
Seldervelouté met rivierkreeftjes
Kelkjes met gerookte eendenborst en truffelgeitenkaas
Samosa’s met eendenlever en mangochutney
Garnalencocktail met waterkers
Club croques
Steak tartaarsterren
Witlooftaartjes met gerookte zalm
Kleine kippasteitjes
Wrap met champignons, paprika, zoete aardappel en roomkaas
Bruschetta met kip en chutney
Tramezzini met roomkaas, komkommer en tuinkers
Toast met geitenkaas, radijsjes, tuinkers en zongedroogde tomaat
Fruitraket
Pastamuffins
Fruitwoorden
Bagels met ei-surimisalade
Oosterse falafels met mangodip
Creoolse mini vleesflapjes
Sesamtorsadetoast met rode biet en rundsfilet
Coeur de boeuf gevuld met grijze garnaal, zeekraal, aardappel en ei
Gepaneerde aubergine met Caprice des Dieux
Wildpaté met konfijt en witloof
Energiereep met appel en dadels
Gevulde selderstengels
Empanadas de sardinas
Knolselder in zout
Palmiers met gekarameliseerde uien
Pikante sinaasappel olijvensalade
Fruitpap ‘deluxe’
Bruschetta met tomaat, peterselie en champignonpens
Fruitpap
Wodkatomaatjes
Opgerolde zalm met fijne kruidenkaas, gekonfijte citroen, dille- en citroenolie
Gerookte forelmousse
Waterkershummus
Broodje paté met Orval en Maitrank
Kaasfondue tapas
Krab met avocado en plattekaas
Rauwe groentjes met waterkersmayonaise
Duo van rode biet met gerookte haring
Avocado met wasabi en sashimi van zalm in gemberdressing
Garnalen en pompelmoessalade
Krokante sigaren met geitenkaas
Zoetigheden
Zalmtartaar met avocado, granaatappel, rammenas en dilleolie
Gerookte zalm met zachtgekookt ei, aspergepunten en lompviseitjes
Bonbons van foie gras met amandel en pistachenoot
Broodstengels met kruidenkaas en prosciutto
Rillette van konijn
Gekarameliseerde kippenboutjes met oosterse salade en pinda’s
Canelés met chorizo en comté kaas
Soufflé van kip met mascarpone
Maïs espuma met popcorn
Crème brûlée van ganzenlever
Hapje met quinoa, vijg, amandel en flinterdunne gedroogde worst
Tapas
Aziatische hapjes met zoetzure salade
Rode biet & spinaziecups met broccolimousse
Bruschetta met groene pesto en gerookte sprot
Escargots met lookboter op toast
Valentijnskoeken
Minifrittata’s met geroosterde groenten
Bruschetta met tomaat en buffelmozzarella
Bruschetta met geitenkaas, gerookte sprot en zoete puntpaprika
Smoothie met avocado, selder en limoen
Briouats met kefta
Meesterlyck-hamrolletjes met kruidenkaas en spinazie
Kippenboutjes met pikante salsa
Oosterse balletjes en kroepoek met Thaise salade
Palmiers
Spareribs met ovenfrieten
Briouat
Hartige wafeltjes
Winterse croques met gesmoorde ui en beenham
Grijze garnalen met espuma van bloedappelsien
Tomatenwater
Gekoeld meloen-gembersoepje met scampi
Amazonia energy balls
Mueslirepen
Cachorro quente caseiro
Broodje Bauru
Minicocotte met kippenrillettes
Spinaziedip
Hoorntje met bosduifmousse en geroosterde amandelschilfers
Groenteshake
Parmezaankoekje met rundtartaar
Margarita
Lenterolletjes met scampi’s en krab
Rolletje rauwe ham met honingkoek, kruidenkaas en dadel
Glaasje met pesto van waterkers, yoghurt, mierikswortel en grijze garnalen
Bladerdeeghapjes met 4 vullingen
Gemarineerde kippenreepjes met sausje van tomatentapenade en zure room
Bonbon van rund met kruiden
Rode bietwafeltjes met gerookte sprot, radijsjes, zure room en sinaasappel
Saltimbocca van scampi’s met salie en ham
Broccoli guacamole
Tomatensalsa
Toma'Muse met pestocrème en minimozzarella
Vegetarische fritto misto met cashewdipsaus
Bruschetta met look en kerstomaatjes
Piel de sapo met coquilles, hummus en verse kruiden
Bagel met gepaneerde feta, courgette en tomaat
Meloen met limoen, munt en feta
Carpaccio van courgette met manchego
Kipballetjes met pindasaus
Arancini: gevulde rijstballetjes
Carpaccio van rund
Dipsaus met cashewnoten, paprika en feta
Koud soepje van piel de sapo
Perzikgazpacho
Krabballetjes met tartaarsaus
Bruschetta met artisjokcrème en zwarte olijven
Croques mozzarella met rode pesto en pastrami
Compote van conferenceperen met rozemarijn en geitenkaasje
Hartige groentepralines
Wraps met hamsalade
Bruschetta met paprikatapenade en ansjovis
Bruschetta met ricotta, pancetta, gebakken lente-ui en noten
Wraps met pikante tonijnsalade
Ceviche met rabarber en sint-jakobsnootjes
Momo's (= Tibetaanse dumplings)
Knäckebröd en pumpernickelbroodsandwiches met verschillende vullingen
Aardappeltorentjes met zure room en gerookte zalm
Gevulde avocado met garnalen, yoghurt, pistachenoten en granaatappelpitten
Snackbrood met rundvlees, pesto, augurkjes en pickles
Hummus met geroosterde bloemkooltopping
Broodje met brie en appeltjes
Pumpernickel met avocado en zalm
Bagel met rosbief en uienkonfijt
Crème brûlée van Gouda
Duivelse oogballen
Stokbroodpizza
Toast met rillettes en rode uienchutney
Kleine pizza’s met tomaat & oregano
Gepocheerd kwartelei met prei, mousseline van Duvel en grijze garnalen
Gebakken zoete ui met rauwe ham en preischeuten
Zoete aardappelblini’s met 3 toppings
Patatas bravas
Vurige aardappeltjes
Hummus met geraspte wortelen en rozijnen
Worteltapenade
Knäckebröd
Eetbare broodlepels met pesto en kerstomaatjes
Gefrituurde uiringen met kokosrasp en dipsausje
Waterkerscrème met gerookte zalm en lompviseitjes
Kipkroketjes
Kroepoek met garnaaltjes en rucolamayonaise
Gazpacho van aardbei
Gefrituurde scampi’s met wasabimayonaise
Tramezzini met pesto, tomaat en mozzarella
Gemarineerde kabeljauw met gerookte ham
Hummus kawarma
Pissaladière
Krokante parmezaancupjes met spinaziesalade
Broccolitaartjes met paprika
Pizzawiel
Blinis
Gefrituurde uiringen met kruidenmayonaise
Croque met gehaktballetjes, venkel en walnootpesto
Gesuikerde popcorn
Vietnamese verse loempia met garnalen
Worstenbroodjes deluxe
Noten- en fruitreep
Quiche met prei en sprot
Toast met pompoenpuree, stilton, gebakken peer, coppa en truffelhoning
Volkorentoast met geitenkaas en pompoen
Chips van wortels en vergeten groenten
Wortelterrine met makreel en aardappel
Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade
Foie gras met gelei van zoete wijn en vijg
Mousse van garnalenbisque met verse garnalen, gelei van witte porto en krokantje
Chinese pork dumplings
Broodstengels
Ceviche van sint-jakobsnootjes met groene asperges
Zelfgemaakte abrikozennotenbar
Pure groentechips met gomasio
Mimosa eieren gevuld met venkel en tonijn
Toastje met kaasmousse en gepocheerde peer
Gratin van sintjakobsvruchten met scampi’s en asperges
Energieballetjes
Rode bietendip
Scampi potstickers
Braziliaanse deegpakketjes (coxinha de carne)
Keizerlijke kroketten
Japans gemarineerde zalm met norikrokantje
Char siu bao
Antipasto brochetjes
Gestoomde schelpjes
Gestoomde eieren
Gado-gadoprikkers met pindasaus
Zomerse komkommersoep met avocado, garnalen en dille
Veggie wraps
Olijfbroodjes met Frankfurterworstjes
Bruschetta met parmaham en BBQ-saus
Gegrilde nachos
Pizza van aubergine
Croque met avocado, tomaat, spinazie en gerookte kip
Oosters gelakte kippenballetjes
Duo van broodrolletjes
Spaanse tapas
Miniquiches met zongedroogde tomaten en groene pesto
Montadito con conchas
Montadito pan catalan (tomatenbrood)
Minipizza met vis
Lamsspiesjes met gerookte paprikahummus
Montadito con morcilla
Pincho ‘cocktailgarnaal met artisjok en serrano’
Sticky fingers van bloemkool met kaasdipsaus
Pincho ‘Gilda’
Hartige madeleintjes
Pittige mozzarellaspiraaltjes
Sriracha kippenvleugeltjes
Saltimbocca van schelvis
Meloentaartje met ham, mozzarella, fruit en basilicum
Spitskoolwrap in de oven
Puree met beurre noisette, zwarte pens en kortgebakken sint-jakobsvruchten
Hartige cheesecake met geitenkaas
Groene erwtjesgazpacho
Gestoomde kabeljauwballetjes met zoete paprikazalf
Vegetarische miniworstenbroodjes
Messabecha (hummus met witte bonen)
Ragout van paddenstoelen onder een dakje
Kalfslapjes en groenten in tempura
Bruschetta met geitenkaas
Bundeltjes met groene asperge, prosciutto en kaas
Bourekas met aardappel en kaas
Broccolicheddarmuffin
Pesto van jonge slablaadjes en feta
Minikaasballetjes
Brood met kaas en look
Minibouchées met gemalen kaas, champignons en spek
Opgevulde champignons
Kaasballetjes
Slaballetjes gevuld met kaas
Fatima’s rolletjes met feta, citroen, dragon en tijm
Croque met kip en ananas
Quiche met peer, amandelen, blauwe kaas en honing
Gefrituurde camembert met salade van rode biet
Gebakken camembert met notenmengeling en zongedroogde tomaten
Brochette met appel, pens en Oud Brugge
Cheese ball pops
Miniquiche met peer en geitenkaas
Toastje met camembert, honing en rozemarijn
Risotto van knolselder met hazelnoot en blauwe kaas
Camembert in bladerdeegrozet met noten en rozijnen
Gebakken camembert met konfijt en hazelnoten
Cannelloni van gemarineerde koolrabi met geitenkaas en gerookte forel
Nacho’s met cheddarsaus en jalapeños
Gegrilde spitskool met blauwe kaasdressing
Kare pan (currybrood)
Gepofte aubergine met ansjovisdressing en Parmezaanse kaas
Magnumpizza met Comté
Spinazie-artisjokdip
Artisjokken met dipsausje
Paprikagazpacho
Assortiment wildpatés
Peperkoektoast met ganzenlever
Rockefeller oesters met pittige wodka
Minibagels, visschelpjes en blini’s met zalm
Rundvleesrolletjes met oester en zure room
Kerstboompjes
Sneeuwmannetjes
Gearomatiseerde platte oesters
Oesters op een bedje van zeewiersalade met haringparels
Oesters met paprika, citroen en peterselie
Gegrilde oesters met ansjovisboter
Oesters met tatjespap
Tartaar van oesters met kruidenkaas
Tramezzini met kaas en ham
Gevulde bladerdeegsterren
Gegratineerde oesters met spinazie en champagnesaus
Khinkali
Gestoomde, gevulde Chinese koolrolletjes
Bloemkoolmousse met garnaaltjes
Velouté van aardpeer en pastinaak met sint-jakobsvruchten
Hartige sterretjes met eendenmousse
Filodeeggebakjes met 3 vullingen
Gehaktballetjes met peperkoek en abrikoos
Toastje met eendenlever
Lepelhapje met fetamousse en tomatengelei
Oesters met appelkomkommergranité
Japanse kippengehaktballetjes (tsukune) met teriyakisaus
Oesters met barigoulesaus
Gegratineerde oesters met dillesaus
Lepelhapje met gepekelde kabeljauw, paprikamousse, tomatentapenade en basilicumolie
Lepelhapje met mousse van eendenlever
Kerstbolhapje met forelmousse
Kinilaw van coquilles met Thaise mango
Glaasje met kiwi en gerookte zalm
Scampiballetjes met volkoren rijst en groene kruiden
Rijstwafel met pindakaas en banaan
Brickdeegbuideltje met rijstvulling en groenten
Italiaanse tomatensalade met gerookte mozzarella
Mozzarella gevuld met gegrilde, gemarineerde puntpaprika
Broodje met uienconfituur, brie, nootjes en citroenhoning
Pakora van zoete aardappel
Maïsblini met edamamecrème
Hoorntje met brickdeeg en makreelmousse
Kroket van zwarte pens met peperkoek
Pita met zoete aardappelhummus en feta
Glaasje met rolmops, komkommer, radijs, rode biet en Griekse yoghurt
Ceviche van kabeljauw
Zalmbonbon
Blini’s met skyr en gerookte zalm
Kruidendip met lentegroentjes
Flandrien kaaskasseien
Zalmrolletjes in savooiblad
Escargots in kruidenboter met waterkerscrème
Toast met eiercrème, Gandaham en viseitjes
Tempura van zalm met wasabimayonaise
Aprilvisjes
Pita-kerstbalpizza
Hotdog mummies
Avocadobootjes
Gevulde wraps met gerookte zalm of kipfilet
Gevuld witlofblaadje met gerookte zalm
Rode bietpesto met tuiles
Rode biet met feta en hazelnoot
Rode biet hartjeswafels met zure room en gerookte zalmsnippers
Worstenbreekbrood
Croque met ham en kaas of brie, appel en noten
Minipizza’s margherita of kruidenkaas en groene asperges
Caviale di melanzane
Olive all’ascolana
Courgetterolletjes met makreel en gekookt eitje
Gefrituurde champignons met tartaarsaus
Soezen met zalmmousse
Triorollade van Breydelham, Oud Brugge en kippenwit
Witlofblaadje met zalm-garnaalmengeling
Lenterolletje met spek, komkommer, wortel en pesto
Patatas bravas met aioli
Salade van queen krab, eetappelsien en rode biet
Schelvisballetjes met panko en mangodip
Maatjes met aardappelsalade, groene boontjes en Granny Smith
Warm maatje met tartaarsaus
Bruschetta met pesto van broccoli en maatjes
Maatjes in ’t zuur
Maatjes zoetzuur
Maatjes met meloentartaar
Stokbrood op een stok
Minifocaccia’s met tomaat
Gebakken ricotta met chilidressing
Breekbrood met kruidenboter en camembert
Toast met paté en sinaaschutney
Bruschetta met gekleurde tomaatjes en basilicum
Kerstomaatjes gevuld met grijze garnaal
Pikante tomaatdillesalsa
Gegrilde auberingeplakjes met Berloumi
Mosselen in witbier met waterkers
Mosselen met saffraansaus
Coca-Cola kipspiesjes
Sint-jakobsvruchten met vinaigrette van witte wijnazijn en noten crumble
Lenterolletjes met gerookte zalm en mieriksworteldip
Worstenbrood met jalapeños, maïs, zoete puntpaprika en cheddar
Tenmusu
Baba ganoush met naanbrood en geroosterde paprika
Pita’s in de toaster
Zoete courgette met blauwe schimmelkaas
Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella
Tacocups met gehakt
Gehaktballetjes in trappistensaus
Spanakopita
Pinnbröd
Griekse dipschotel
Flamiche de Dinant
Temaki
Lieveheersbeestjes
Witte pensen uit Luik met Les Lacmans
Sint-jakobsnoten met Thaise dressing
Geitenkaasballetjes op een stokje
Chipsdiptaart
Maatjes klassiek
Albondigas en salsa de almendra
Bruschetta met geroosterde zoete puntpaprika, avocado en mozzarella
Pincho ‘scampi in een amandeljasje’
Koolrabi met tartaar van vis
Bruschetta met geitenkaas, aardbeien, munt en balsamicocrème
Gegrilde zoete ui met zoete aardappeldip
Oesters met zeekraal en spinazie op de barbecue
Pizzawafel
Crostini’s
Mini tarte tatins van rode ui en raclettekaas Le Rustique
Madeleines met raclettekaas Le Rustique, chorizo en rozemarijn
Bladerdeeggebakje met geitenkaas & grisonvlees
Bladerdeegrolletje met Italiaanse ham en pesto
Croques monsieur in bladerdeeg
Minimuffins met courgette en champignons in bladerdeeg
Kippasteitjes met prei en kruidenkaas
Toast van Belgica-appel met maatje, rode biet en mierikswortelsaus
Hummus
Watermeloengranité met parmaham
Bladerdeegapero
Meloen- en mozzarellabolletjes met opgelegde wortel
Gefrituurde bladerdeeghapjes
Tompoes met erwtjes, spek en balsamicocrème
Gepofte ui in kruimeldeeg
Aardappel-chorizokroketjes
Mini toad in the holes
Artisjokgazpacho
Gegrilde kerstomaatjes met oregano op een bedje van ricotta
Aperitief op een blaadje
Perzik met geitenkaas en spek met parelcouscoussalade
Gevulde gele paprika met tonijnsalade
Bladerdeeghapje met champignonvulling en zoete aardappeldip
Kerstboom in bladerdeeg
Garnaalkroket met rouille
Komkommersushi met gebrande sint-jakobsnoot
Miniburger van foie gras en uienkonfijt
Roggebrood met foie gras, peperkoek en rode biet
Rillettes van champignons
Cremeux van foie gras met appel en Bastognekoekje
Rillettes van krab met surimi en zeekraal
Sint-jakobsnoten met maltaisesaus, schorseneren en champignonloempia
Spruitjes met crème van oude kaas en spekpopcorn
Oester gin fizz met komkommer en sjalot
Tartaar van rund met oester, koolrabi en wasabimayonaise
Kip in cornflakes met maïsespuma
Brochette van gefrituurde champignons met roquefortmayonaise
Hapje met mangosalsa en scampibrochette
Apero bloemkool met groene dressing en granaatappel
Le pochon met rundscarpaccio, caponata en ansjoviscrème
Slaatje broccoli en blauwschimmelkaas
Pomme moscovite met romanesco en lekkers uit de zee
Pavé met pompoenpesto, lamsgehakt en feta
Jamaican beef patties
Vijgenbrood met gesmolten Herve, gepocheerde peer en hartige crumble
Rode bietwafels met roomkaas en lente-uitjes
Witlofrolletje gevuld met gestoofd witlof, amandelkoekjes en Gandaham
Tarte tatin met kroketje van bloedworst
Hartige pannenkoeken met rode pesto en ricotta
Sashimi van zalm met kortgewokte komkommer
Crème van pijnboompitten met kooltjes en groentjes
Bánh bao bánh vac (ravioli van rijstvellen)
Falafel van erwtjes met tzatziki
Frittata van zoete aardappel met zuurkool
Aardappelcrème met witlof en garnalen
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Hartige pannenkoeken met rode pesto en ricotta
Sashimi van zalm met kortgewokte komkommer
Crème van pijnboompitten met kooltjes en groentjes
Bánh bao bánh vac (ravioli van rijstvellen)
Falafel van erwtjes met tzatziki
Frittata van zoete aardappel met zuurkool
Aardappelcrème met witlof en garnalen
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Gekoeld soepje van witte asperges
Gekoeld soepje van witte asperges
Gekoeld soepje van witte asperges
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Gekoeld soepje van witte asperges
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Gekoeld soepje van witte asperges
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Frittata van zoete aardappel met zuurkool
Aardappelcrème met witlof en garnalen
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Gekoeld soepje van witte asperges
Crème van pijnboompitten met kooltjes en groentjes
Bánh bao bánh vac (ravioli van rijstvellen)
Falafel van erwtjes met tzatziki
Frittata van zoete aardappel met zuurkool
Aardappelcrème met witlof en garnalen
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Aardappelcrème met witlof en garnalen
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Bánh bao bánh vac (ravioli van rijstvellen)
Falafel van erwtjes met tzatziki
Frittata van zoete aardappel met zuurkool
Aardappelcrème met witlof en garnalen
Mimosa-eieren
Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Croque met manchego, preskop en pickles
Brick met ei en tonijn
Gekoeld soepje van witte asperges
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven