Recepten voor aperitiefhapjes

Koude en warme aperitiefhapjes. Hapjes met vis, vlees en vegetarische alternatieven. We hebben een hele diverse lijst voor je samengesteld. Rijk aan smaken voor iedereen. Smullen maar!

Chicken honey pops met blauwe kaasdip Samosa’s met macaroni en gehakt Tataki de saumon et relish d’abricot et céleri Crostini met gegrilde paprika, kappertjes en ansjovis Chicken pancakes met komkommerdip Bloemkoolbeignets met gomasio en hummus-yoghurtdip Gerookte makreel met espuma van plattekaas en radijs Taco’s met krab, avocado, kiwi en groene kruiden Tartelette met gepofte tomaatjes en tapenade van zwarte olijven Bruschetta met tomaat Escargots à la Bourguignonne Bocadillo de calamares Montadito met aubergine ‘Hasselback tomato’ Griekse kruidenpannenbroodjes met tzatziki en granaatappel Garnalenkoekjes met crunchy pindasaus Opgevulde eitjes Gepaneerde scampi’s met mango-currydip Lamsshoarma met huisbereide looksaus Croissantrolletjes met spinazie, feta, amandelschilfers en citroen Bolletjes van gerookte zalm met avocado, appel en tuinkers Eggs Benedict Gepekelde ui met tartaar van rund, gefrituurde uitjes en appelkappers Espuma van asperges met ei en ‘soldaatjes’ Labneh met zadentopping, Turks brood en groene kruidenolie Lobster roll Lenterolletjes met krab, gehakt en cashewnoten Kaasstengels met vier kazen Bruschetta met erwtjeshummus, basilicum en gedroogde ham Yakitori van varken met een fris slaatje Geroosterde knolselder met groene pickles en casselerrib Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet Gyoza met zoetzure chilisaus Gevulde puntpaprika’s Gefrituurde sushirol met wasabimayonaise en opgelegde gember Pão de queijo Ceviche van scampi’s met huisgemaakte tortillachips Carpaccio van sinaasappel met kabeljauwbrandade Gevlochten pizzarol met champignons, kerstomaat, mozzarella, walnoten en gedroogde ham Breekbrood met blauwe kaas en noten Aardappelchips met groen kruidenzout en rillettes van gerookte makreel Mac & cheese-kroketje Kerstsandwich met zelfgemaakte eiersalade Knödelpraline in gedroogde hamcrumble Krieltjes met gerookte makreel en zure room Oestertartaar met gelakte champignons Gebakken oesters met schuimige norisaus Tomatenarancini gevuld met mozzarella Champignons gevuld met notengehakt Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht Cannelés met geitenkaas en chorizo Zwarte pens met peer en kaneel Witte pens met foie gras en mangogel Miniquiches met pompoen ham en Oud Brugge Miniquiches met druiven en walnoten, courgette en mozzarella Pastinaakwafeltjes met witte pens en bospaddenstoelen Patatas al ajo y limón Vissaladedip met kabeljauw en roze garnalen Toast met tomatensaus, pistachenoten en honing Rollades van varken met Serranoham en manchego Kroketjes van grotchampignons met hummus van erwt Bladerdeeghapje met harde kaas, gekaramelliseerde ui en honing Carpaccio van ree met appel-witlofsalade Amêijoas à bulhão pato (schelpjes op Portugese wijze) Bloedworst met gekaramelliseerde appeltjes en compote Ceviche van zeebaars met Delta IPA, chilipeper en passievrucht Smashed potatoes met avocado-aioli Courgette met yoghurt-fetaspread Nalesniki (crêpes polonaises) Pizza fritta Spaanse tapas: aardappelen met paprika en chorizo Bitterballen Gegrilde mosselen met amandel-koriander-kokospesto Springrolls met Charentaismeloen, wortel, basilicum en spek Courgettecannelloni met geitenkaas Tomato tonnato met croutons van Parmezaanse kaas Boterham met maatje Rijstpapierrolletjes met zalm Kinilaw Chicken Inasal Tartaar van kabeljauw met ijs van graantjesmosterd en kerstomaatjes Garnaalcocktail Pesto van radijsjesloof en bieslook met radijsjes en lijnzaadcrackers Karaage (gefrituurde kip) Yakitori van zalm en groene asperges Krokante shiitakegyoza met spitskool en pinda’s Romige dip met spinazie en kaas Aperitivi (hapklare mini-broodjes) Crab Rangoon Filodeegsigaren met Gandaham en rode pesto Fruitboot Olijftapenade Ravioli met truffel & salieboter Torentje van peperkoek, bloedworst en appel Peperkoek met mousse van stilton en krokantje van hennepzaad Rilette van sardientjes Peperkoekster met eendenlever & bosvruchtenkonfijt Banderillas Crumble met escargots & champignons Tartaar van knapperige groenten Ham- en tomatenmousse Kroepoek met sprotjes Broodje gevuld met feta en spinazie Samosa met komkommer raita Augurk met kaasvulling in bierdeeg Pakketje van gegrilde courgette Jumbo scampi’s met zoete chilisaus Bospaddenstoelen met kruiden & roerei Bloemkoolbeignets met limoenyoghurt Broodrolletje met kip, ananas & curry Mozzarellasoep met kerstomaatjes en basilicum Gevulde champignons met krab en amandelen Pinzimonio Verpak vol-au-vent in een kroketjasje Witloofblaadjes met grijze garnaal Courgette – hammuffins Blini’s met gerookte vissen & garnaaltjes Fish & chips met picklesgel Verrassingspakketje Saltimbocca van scampi’s met salie & Gandaham Scampi in tempuradeeg met wasabidipsausjes Gebakken sint-jakobsnootjes met truffel & witloof Spiesjes met kwarteleitjes in kruidenzout Courgettehapje Aardappelspiesjes Kerstmiscapresesalade Notenbroodtoast met stilton Avocado tzatziki Pizzacups Broodrolletjes met roomkaas, pesto & gegrilde paprika Topinamboersoepje met walnoten en geparfumeerd met truffelolie Quesadilla met paddenstoelen Komkommerrol-up Peterseliepoffertjes met auberginekaviaar en granaatappel Broodrolletjes met tonijnsalade & kappertjes Broodrolletjes met ham & kruidenkaas Hartige soezen met erwtenmousse en gekaramelliseerde worteltjes of zure room met grijze garnalen Lentefris lookbrood Komkommerbootjes met garnaalsalade Gerookte forel met rode biet en mierikswortelmayo Gerookte makreel met gepekelde groenten en paprikacrème Baguettekuipjes met groentjes in eigen dip Komkommersandwiches Broodpizza Caprese Terrine van gegrilde paprika, spinazie en mozzarella Popcornsnack met zoet-zoutige kaassmaak Brandade van kabeljauw met picklessaus Aardappelchorizohapje Rolletje Gandaham met zomerse salade Rundergehaktballetjes met pinda, citroen en paprikasaus Oosters rolletje met lamsvlees en spinazie Granny Smith met Bouquet des Moines Briwat met lamsvlees Kabeljauwparels met tartaarsaus Artisjokpaprikatapenade Minimuffins met zwarte olijven en tijm Bruschetta met geroosterde paprika en geitenkaas Pittige auberginetapenade Pistachetapenade After party tapenade Krabdip Gezonde groene dip Auberginekaviaar Artisjokcrème Appelsandwich met plattekaas, radijs en pindakaasnootjes Rozemarijnsesamcrackers Paddenstoelenbeignets met citroenmayonaise Bruschetta met geitenkaas & raketsla Crostini met peer, pecorino en doperwtjes Albóndigas Champignons met aïoli Croquetas de jamón Geroosterde noten geparfumeerd met rozemarijn Soesjes met gerookte zalm Minisandwich Bloemtortilla’s met gerookte zalm en mierikswortelspread Crostini met erwtjes en munt Visloempia’s met kabeljauw Avocado met grijze garnalen, cocktailsaus en appeltjes Minimuffins met brie en bladspinazie Sjalottentaartjes met chili, chorizo en manchego Bloemkool- en broccolibeignets Thaise visballetjes met limoenmayonaise Minipizza’s met zongedroogde tomaten, zwarte olijven en mozzarella Risottoballetjes (suppli al telefono) Friciulin Affetato Zoetzure caponata Zoute koekjes met parmezaan Bruschetta met geitenkaas en rucola Rode bietjes hummus Fruitpap met banaan, avocado, ananas en yoghurt Zalmvlinders Bloemkoolnuggets met mayonaisedip zonder ei Kikkererwtenkoekjes met een tapenade van geroosterde paprika Cashew komkommerspread Millefeuille van witloof en tonijnboter Marshmallowhartjes met chocolade Zalmmousse in hartjes- en vlindervorm Tapenade van zongedroogde tomaten met cashewnoten Gepocheerd ei met tomatenketchup Gestold eigeel met spinazie en gerookte zalm Champignonhoedjes met kwartelei en tomatenjam Hartige courgettemuffins Gekoelde spinaziesoep met grijze garnalen Salmorejo met gefrituurde aubergine Meloen met rucola, pecorino en Italiaanse ham Saté Ayam Vegetarische americain Bruschetta met tomaat, peterselie en mortadella Bruschetta met tomaat en mozzarella Hummus van veldsla met kruidencrackers Rauwe groentebar met cocktaildipsaus Pesto rosso spiraaltjes Geblakerde auberginedip Kibbeh Nayeh van zalm Marokkaanse hummus Bruschetta met geroosterde druiven Cacik Rilette van eend Gemarineerde sprotjes met citroen en chermoula Bloedworst met puntpaprika op bruschetta Tsukuné met teriyakisaus (Japanse kipgehaktballetjes) Empanada’s met paprika en chorizo Plat brood met gegrilde groenten en pistachesalsa Meloenprikkertjes Homemade Mexican salsa met tortillachips Zwarte olijventapenade met stukjes tomaat en noten Gehaktsushi’s Groene pesto met zonnebloempitten en courgette Amerikaanse nachoschotel Gegrilde courgettes met dukkah en yoghurtdipsausje Provençaalse lookbroodjes Italiadruiven met parmaham omwikkeld Avocadohummus Gepekelde Bellino tomaatjes met mozzarella en pesto Crab Rangoon Sissende garnalen met look Pan catalan met serranoham Gemarineerde kipspiesjes Opgevulde groene kool met gehakt, veenbessen en noten Piadina met mascarpone, courgette en tomatensalsa Patésterren met appel Toast avocado met ei en spinazie Wortelballetjes met sesam Espuma van erwtjes met Culatello Duo van scampi’s Seldervelouté met rivierkreeftjes Kelkjes met gerookte eendenborst en truffelgeitenkaas Samosa’s met eendenlever en mangochutney Garnalencocktail met waterkers Kreeftenkroketten Club croques Steak tartaarsterren Witlooftaartjes met gerookte zalm Kleine kippasteitjes Wrap met champignons, paprika, zoete aardappel en roomkaas Bruschetta met kip en chutney Tramezzini met roomkaas, komkommer en tuinkers Toast met geitenkaas, radijsjes, tuinkers en zongedroogde tomaat Fruitraket Pastamuffins Fruitboot Fruitwoorden Bagels met ei-surimisalade Oosterse falafels met mangodip Creoolse mini vleesflapjes Sesamtorsadetoast met rode biet en rundsfilet Coeur de boeuf gevuld met grijze garnaal, zeekraal, aardappel en ei Gepaneerde aubergine met Caprice des Dieux Wildpaté met konfijt en witloof Energiereep met appel en dadels Gevulde selderstengels Empanadas de sardinas Knolselder in zout Palmiers met gekarameliseerde uien Pikante sinaasappel olijvensalade Fruitpap ‘deluxe’ Bruschetta met tomaat, peterselie en champignonpens Fruitpap Wodkatomaatjes Opgerolde zalm met fijne kruidenkaas, gekonfijte citroen, dille- en citroenolie Olijftapenade Gerookte forelmousse Waterkershummus Broodje paté met Orval en Maitrank Kaasfondue tapas Krab met avocado en plattekaas Rauwe groentjes met waterkersmayonaise Duo van rode biet met gerookte haring Avocado met wasabi en sashimi van zalm in gemberdressing Garnalen en pompelmoessalade Krokante sigaren met geitenkaas Zoetigheden Zalmtartaar met avocado, granaatappel, rammenas en dilleolie Gerookte zalm met zachtgekookt ei, aspergepunten en lompviseitjes Bonbons van foie gras met amandel en pistachenoot Broodstengels met kruidenkaas en prosciutto Rillette van konijn Gekarameliseerde kippenboutjes met oosterse salade en pinda’s Canelés met chorizo en comté kaas Soufflé van kip met mascarpone Maïs espuma met popcorn Crème brûlée van ganzenlever Hapje met quinoa, vijg, amandel en flinterdunne gedroogde worst Tapas Aziatische hapjes met zoetzure salade Rode biet & spinaziecups met broccolimousse Bruschetta met groene pesto en gerookte sprot Escargots met lookboter op toast Valentijnskoeken Minifrittata’s met geroosterde groenten Bruschetta met tomaat en buffelmozzarella Bruschetta met geitenkaas, gerookte sprot en zoete puntpaprika Happy kidshapjes Smoothie met avocado, selder en limoen Briouats met kefta Meesterlyck-hamrolletjes met kruidenkaas en spinazie Kippenboutjes met pikante salsa Oosterse balletjes en kroepoek met Thaise salade Palmiers Spareribs met ovenfrieten Briouat Hartige wafeltjes Winterse croques met gesmoorde ui en beenham Grijze garnalen met espuma van bloedappelsien Tomatenwater Gekoeld meloen-gembersoepje met scampi Amazonia energy balls Mueslirepen Cachorro quente caseiro Broodje Bauru Minicocotte met kippenrillettes Spinaziedip Hoorntje met bosduifmousse en geroosterde amandelschilfers Groenteshake Parmezaankoekje met rundtartaar Margarita Lenterolletjes met scampi’s en krab Rolletje rauwe ham met honingkoek, kruidenkaas en dadel Glaasje met pesto van waterkers, yoghurt, mierikswortel en grijze garnalen Bladerdeeghapjes met 4 vullingen Gemarineerde kippenreepjes met sausje van tomatentapenade en zure room Bonbon van rund met kruiden Rode bietwafeltjes met gerookte sprot, radijsjes, zure room en sinaasappel Saltimbocca van scampi’s met salie en ham Gazpacho Broccoli guacamole Tomatensalsa Toma'Muse met pestocrème en minimozzarella Vegetarische fritto misto met cashewdipsaus Bruschetta met look en kerstomaatjes Piel de sapo met coquilles, hummus en verse kruiden Bagel met gepaneerde feta, courgette en tomaat Meloen met limoen, munt en feta Carpaccio van courgette met manchego Kipballetjes met pindasaus Arancini: gevulde rijstballetjes Carpaccio van rund Dipsaus met cashewnoten, paprika en feta Koud soepje van piel de sapo Perzikgazpacho Krabballetjes met tartaarsaus Bruschetta met artisjokcrème en zwarte olijven Croques mozzarella met rode pesto en pastrami Compote van conferenceperen met rozemarijn en geitenkaasje Hartige groentepralines Wraps met hamsalade Bruschetta met paprikatapenade en ansjovis Bruschetta met ricotta, pancetta, gebakken lente-ui en noten Wraps met pikante tonijnsalade Ceviche met rabarber en sint-jakobsnootjes Momo's (= Tibetaanse dumplings) Knäckebröd en pumpernickelbroodsandwiches met verschillende vullingen Aardappeltorentjes met zure room en gerookte zalm Gevulde avocado met garnalen, yoghurt, pistachenoten en granaatappelpitten Snackbrood met rundvlees, pesto, augurkjes en pickles Hummus met geroosterde bloemkooltopping Broodje met brie en appeltjes Pumpernickel met avocado en zalm Bagel met rosbief en uienkonfijt Crème brûlée van Gouda Duivelse oogballen Stokbroodpizza Toast met rillettes en rode uienchutney Kleine pizza’s met tomaat & oregano Gepocheerd kwartelei met prei, mousseline van Duvel en grijze garnalen Gebakken zoete ui met rauwe ham en preischeuten Zoete aardappelblini’s met 3 toppings Patatas bravas Vurige aardappeltjes Hummus met geraspte wortelen en rozijnen Worteltapenade Knäckebröd Eetbare broodlepels met pesto en kerstomaatjes Gefrituurde uiringen met kokosrasp en dipsausje Waterkerscrème met gerookte zalm en lompviseitjes Kipkroketjes Kroepoek met garnaaltjes en rucolamayonaise Gazpacho van aardbei Gefrituurde scampi’s met wasabimayonaise Tramezzini met pesto, tomaat en mozzarella Gemarineerde kabeljauw met gerookte ham Hummus kawarma Pissaladière Krokante parmezaancupjes met spinaziesalade Broccolitaartjes met paprika Pizzawiel Blinis Gefrituurde uiringen met kruidenmayonaise Croque met gehaktballetjes, venkel en walnootpesto Gesuikerde popcorn Vietnamese verse loempia met garnalen Worstenbroodjes deluxe Noten- en fruitreep Quiche met prei en sprot Toast met pompoenpuree, stilton, gebakken peer, coppa en truffelhoning Volkorentoast met geitenkaas en pompoen Chips van wortels en vergeten groenten Wortelterrine met makreel en aardappel Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade Foie gras met gelei van zoete wijn en vijg Mousse van garnalenbisque met verse garnalen, gelei van witte porto en krokantje Chinese pork dumplings Broodstengels Ceviche van sint-jakobsnootjes met groene asperges Zelfgemaakte abrikozennotenbar Pure groentechips met gomasio Mimosa eieren gevuld met venkel en tonijn Toastje met kaasmousse en gepocheerde peer Gratin van sintjakobsvruchten met scampi’s en asperges Energieballetjes Rode bietendip Scampi potstickers Braziliaanse deegpakketjes (coxinha de carne) Keizerlijke kroketten Japans gemarineerde zalm met norikrokantje Char siu bao Antipasto brochetjes Gestoomde schelpjes Gestoomde eieren Gado-gadoprikkers met pindasaus Zomerse komkommersoep met avocado, garnalen en dille Hartige kaastaartjes Veggie wraps Olijfbroodjes met Frankfurterworstjes Bruschetta met parmaham en BBQ-saus Gegrilde nachos Pizza van aubergine Oosters gemarineerde ribbetjes Croque met avocado, tomaat, spinazie en gerookte kip Oosters gelakte kippenballetjes Duo van broodrolletjes Miniquiches met zongedroogde tomaten en groene pesto Montadito con conchas Montadito pan catalan (tomatenbrood) Minipizza met vis Lamsspiesjes met gerookte paprikahummus Montadito con morcilla Pincho ‘cocktailgarnaal met artisjok en serrano’ Sticky fingers van bloemkool met kaasdipsaus Pincho ‘Gilda’ Hartige madeleintjes Pittige mozzarellaspiraaltjes Sriracha kippenvleugeltjes Saltimbocca van schelvis Meloentaartje met ham, mozzarella, fruit en basilicum Spitskoolwrap in de oven Puree met beurre noisette, zwarte pens en kortgebakken sint-jakobsvruchten Hartige cheesecake met geitenkaas Groene erwtjesgazpacho Gestoomde kabeljauwballetjes met zoete paprikazalf Vegetarische miniworstenbroodjes Messabecha (hummus met witte bonen) Ragout van paddenstoelen onder een dakje Kalfslapjes en groenten in tempura Bruschetta met geitenkaas Bundeltjes met groene asperge, prosciutto en kaas Bourekas met aardappel en kaas Broccolicheddarmuffin Pesto van jonge slablaadjes en feta Minikaasballetjes Brood met kaas en look Minibouchées met gemalen kaas, champignons en spek Opgevulde champignons Kaasballetjes Slaballetjes gevuld met kaas Fatima’s rolletjes met feta, citroen, dragon en tijm Croque met kip en ananas Quiche met peer, amandelen, blauwe kaas en honing Gefrituurde camembert met salade van rode biet Gebakken camembert met notenmengeling en zongedroogde tomaten Brochette met appel, pens en Oud Brugge Cheese ball pops Miniquiche met peer en geitenkaas Toastje met camembert, honing en rozemarijn Risotto van knolselder met hazelnoot en blauwe kaas Camembert in bladerdeegrozet met noten en rozijnen Gebakken camembert met konfijt en hazelnoten Cannelloni van gemarineerde koolrabi met geitenkaas en gerookte forel Nacho’s met cheddarsaus en jalapeños Gegrilde spitskool met blauwe kaasdressing Kare pan (currybrood) Gepofte aubergine met ansjovisdressing en Parmezaanse kaas Magnumpizza met Comté Spinazie-artisjokdip Artisjokken met dipsausje Paprikagazpacho Assortiment wildpatés Peperkoektoast met ganzenlever Rockefeller oesters met pittige wodka Assortiment luxehapjes Minibagels, visschelpjes en blini’s met zalm Rundvleesrolletjes met oester en zure room Kerstboompjes Sneeuwmannetjes Oesters op een bedje van zeewiersalade met haringparels Oesters met paprika, citroen en peterselie Gegrilde oesters met ansjovisboter Oesters met tatjespap Tartaar van oesters met kruidenkaas Tramezzini met kaas en ham Gevulde bladerdeegsterren Gegratineerde oesters met spinazie en champagnesaus Khinkali Gestoomde, gevulde Chinese koolrolletjes Bloemkoolmousse met garnaaltjes Geroosterd, gevuld miniwitlof met peer en zoetzure saus Velouté van aardpeer en pastinaak met sint-jakobsvruchten Hartige sterretjes met eendenmousse Filodeeggebakjes met 3 vullingen Gehaktballetjes met peperkoek en abrikoos Toastje met eendenlever Lepelhapje met fetamousse en tomatengelei Oesters met appelkomkommergranité Japanse kippengehaktballetjes (tsukune) met teriyakisaus Oesters met barigoulesaus Gegratineerde oesters met dillesaus Lepelhapje met gepekelde kabeljauw, paprikamousse, tomatentapenade en basilicumolie Lepelhapje met mousse van eendenlever Kerstbolhapje met forelmousse Kinilaw van coquilles met Thaise mango Glaasje met kiwi en gerookte zalm Scampiballetjes met volkoren rijst en groene kruiden Rijstwafel met pindakaas en banaan Brickdeegbuideltje met rijstvulling en groenten Italiaanse tomatensalade met gerookte mozzarella Mozzarella gevuld met gegrilde, gemarineerde puntpaprika Broodje met uienconfituur, brie, nootjes en citroenhoning Pakora van zoete aardappel Maïsblini met edamamecrème Hoorntje met brickdeeg en makreelmousse Kroket van zwarte pens met peperkoek Pita met zoete aardappelhummus en feta Glaasje met rolmops, komkommer, radijs, rode biet en Griekse yoghurt Geroosterd, gevuld miniwitlof met peer en zoetzure saus Ceviche van kabeljauw Zalmbonbon Blini’s met skyr en gerookte zalm Kruidendip met lentegroentjes Flandrien kaaskasseien Zalmrolletjes in savooiblad Escargots in kruidenboter met waterkerscrème Toast met eiercrème, Gandaham en viseitjes Tempura van zalm met wasabimayonaise Aprilvisjes Pita-kerstbalpizza Hotdog mummies Avocadobootjes Gevulde wraps met gerookte zalm of kipfilet Gevuld witlofblaadje met gerookte zalm Rode bietpesto met tuiles Rode biet met feta en hazelnoot Rode biet hartjeswafels met zure room en gerookte zalmsnippers Worstenbreekbrood Croque met ham en kaas of brie, appel en noten Minipizza’s margherita of kruidenkaas en groene asperges Caviale di melanzane Olive all’ascolana Courgetterolletjes met makreel en gekookt eitje Gefrituurde champignons met tartaarsaus Soezen met zalmmousse Triorollade van Breydelham, Oud Brugge en kippenwit Witlofblaadje met zalm-garnaalmengeling Lenterolletje met spek, komkommer, wortel en pesto Patatas bravas met aioli Salade van queen krab, eetappelsien en rode biet Schelvisballetjes met panko en mangodip Maatjes met aardappelsalade, groene boontjes en Granny Smith Warm maatje met tartaarsaus Bruschetta met pesto van broccoli en maatjes Maatjes in ’t zuur Maatjes zoetzuur Maatjes met meloentartaar Stokbrood op een stok Minifocaccia’s met tomaat Gebakken ricotta met chilidressing Breekbrood met kruidenboter en camembert Toast met paté en sinaaschutney Bruschetta met gekleurde tomaatjes en basilicum Kerstomaatjes gevuld met grijze garnaal Pikante tomaatdillesalsa Gegrilde auberingeplakjes met Berloumi Mosselen in witbier met waterkers Mosselen met saffraansaus Coca-Cola kipspiesjes Sint-jakobsvruchten met vinaigrette van witte wijnazijn en noten crumble Lenterolletjes met gerookte zalm en mieriksworteldip Worstenbrood met jalapeños, maïs, zoete puntpaprika en cheddar Tenmusu Baba ganoush met naanbrood en geroosterde paprika Pita’s in de toaster Zoete courgette met blauwe schimmelkaas Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella Tacocups met gehakt Gehaktballetjes in trappistensaus Spanakopita Pinnbröd Griekse dipschotel Flamiche de Dinant Temaki Lieveheersbeestjes Witte pensen uit Luik met Les Lacmans Sint-jakobsnoten met Thaise dressing Geitenkaasballetjes op een stokje Chipsdiptaart Maatjes klassiek Filodeegsigaren met Gandaham en rode pesto Albondigas en salsa de almendra Bruschetta met geroosterde zoete puntpaprika, avocado en mozzarella Pincho ‘scampi in een amandeljasje’ Koolrabi met tartaar van vis Bruschetta met geitenkaas, aardbeien, munt en balsamicocrème Gegrilde zoete ui met zoete aardappeldip Oesters met zeekraal en spinazie op de barbecue Pizzawafel Crostini’s Mini tarte tatins van rode ui en raclettekaas Le Rustique Madeleines met raclettekaas Le Rustique, chorizo en rozemarijn Bladerdeeggebakje met geitenkaas & grisonvlees Bladerdeegrolletje met Italiaanse ham en pesto Croques monsieur in bladerdeeg Minimuffins met courgette en champignons in bladerdeeg Kippasteitjes met prei en kruidenkaas Toast van Belgica-appel met maatje, rode biet en mierikswortelsaus Hummus Watermeloengranité met parmaham Bladerdeegapero Meloen- en mozzarellabolletjes met opgelegde wortel Gefrituurde bladerdeeghapjes Tompoes met erwtjes, spek en balsamicocrème Gepofte ui in kruimeldeeg Aardappel-chorizokroketjes Mini toad in the holes Artisjokgazpacho Gegrilde kerstomaatjes met oregano op een bedje van ricotta Aperitief op een blaadje Perzik met geitenkaas en spek met parelcouscoussalade Gevulde gele paprika met tonijnsalade Bladerdeeghapje met champignonvulling en zoete aardappeldip Kerstboom in bladerdeeg Garnaalkroket met rouille Komkommersushi met gebrande sint-jakobsnoot Miniburger van foie gras en uienkonfijt Roggebrood met foie gras, peperkoek en rode biet Rillettes van champignons Cremeux van foie gras met appel en Bastognekoekje Rillettes van krab met surimi en zeekraal Sint-jakobsnoten met maltaisesaus, schorseneren en champignonloempia Spruitjes met crème van oude kaas en spekpopcorn Oester gin fizz met komkommer en sjalot Tartaar van rund met oester, koolrabi en wasabimayonaise Kip in cornflakes met maïsespuma Brochette van gefrituurde champignons met roquefortmayonaise Hapje met mangosalsa en scampibrochette Apero bloemkool met groene dressing en granaatappel Le pochon met rundscarpaccio, caponata en ansjoviscrème Slaatje broccoli en blauwschimmelkaas Pomme moscovite met romanesco en lekkers uit de zee Pavé met pompoenpesto, lamsgehakt en feta Jamaican beef patties Vijgenbrood met gesmolten Herve, gepocheerde peer en hartige crumble Rode bietwafels met roomkaas en lente-uitjes Witlofrolletje gevuld met gestoofd witlof, amandelkoekjes en Gandaham Tarte tatin met kroketje van bloedworst Hartige pannenkoeken met rode pesto en ricotta Sashimi van zalm met kortgewokte komkommer Crème van pijnboompitten met kooltjes en groentjes Bánh bao bánh vac (ravioli van rijstvellen) Falafel van erwtjes met tzatziki Frittata van zoete aardappel met zuurkool Aardappelcrème met witlof en garnalen Mimosa-eieren Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes Croque met manchego, preskop en pickles Brick met ei en tonijn Gekoeld soepje van witte asperges Gekoeld soepje van witte asperges Frittata van zoete aardappel met zuurkool Aardappelcrème met witlof en garnalen Mimosa-eieren Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes Croque met manchego, preskop en pickles Brick met ei en tonijn Gekoeld soepje van witte asperges Croque met manchego, preskop en pickles Brick met ei en tonijn Gekoeld soepje van witte asperges Croque met manchego, preskop en pickles Brick met ei en tonijn Gekoeld soepje van witte asperges Gekoeld soepje van witte asperges
Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit