Auberginekaviaar

8Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 2 aubergines
  • sap en zeste van ½ biocitroen
  • 1 el Boni Selection olijfolie
  • 1 teentje verse look
  • mespunt gedroogde koriander
  • blikje gezouten ansjovisfilets op olie (50 g)
  • 4 Spar keizerbroodjes
  • paar takjes verse koriander
Recept

1. Maak met een mes een inkeping in de aubergines.
2. Leg ze in een diep bord en pof de aubergines 10 à 15 min in de microgolfoven op de hoogste stand.
3. Mix de volledige gepofte aubergines in de foodprocessor, samen met de ansjovis en olie van ansjovis, look, zeste en sap van citroen en gedroogde koriander. Kruid met peper en zout.
4. Bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking.
5. Besmeer de broodjes met deze auberginekaviaar.
6. Werk af met takjes verse koriander en ansjovisfilet.

< naar recepten