Beef Cubano
Kerstgranola
Rosbief met bospaddenstoelen en witlof
Mangosalsa
Spekkoek
Belgische speculoos
Pepernoten
Potato masala toasties
Gala
Siroop voor spiced maple bourbon fizz
Kalkoen gevuld met boschampignons, hasselback van zoete aardappel en roergebakken savooi
Granolareep
Zapiekanka
Kruidenzout
Vuurpijlworstjes
Winterse gnocchi met witlof, taleggio en walnoten
Wij koken en bakken graag samen met:
Op een correcte manier wijn schenken, proeven en bewaren? Ontdek hier eenvoudige tips.
Op zoek naar een gepaste wijn bij je gerecht? Ontdek waar je het best rekening mee houdt bij je keuze.
Gezellig samen fondue eten? Ontdek onze kooktips.
Wil je de perfecte chocolademousse maken? Ontdek hier hoe.
Zin in kaasfondue? Volg onze tips en maak de perfecte kaasfondue!
Ga aan de slag met onze tips en verras ook als beginnende BBQ'er met sublieme BBQ-gerechten.
Hou jij van een uitdaging in de keuken? Probeer deze straffe technieken eens uit.
Bij een kaasplank hoort uiteraard een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn past bij welke kaas? Wij zochten het voor je uit!
Met een propere barbecue start je goed voorbereid aan enkele uurtjes grillplezier. Ontdek hier hoe je makkelijk de binnenkant van je BBQ-toestel schoonmaakt.
Tijd voor barbecue! Met onze BBQ-tips haal je het beste uit je barbecuestel.
Je BBQ schoonmaken? Dat doe je eenvoudiger én sneller als hij nog warm is. Ontdek hier handige tips voor ’n schone grill.
Je BBQ en het rooster proper houden zorgt voor jarenlang barbecue-plezier.
Bouillon maken is lekker en makkelijk. Het is de perfecte basis voor zelfgemaakte soepen of sauzen. Maak je een grote portie? Deze kan je makkelijk invriezen voor later!
Van 23/9 t.e.m. 29/9/2024 is het Bewuste Visweek bij Spar. Ontdek alles over ASC, MSC en duurzame vis.
Wist je dat je best vaste vis voor een vispannetje kiest? We geven je onze suggesties voor een geslaagde combinatie.
Hoe kruid je vis en welke kruiden gebruik je het best? Bekijk hier onze tips en tricks!
Gepocheerde peer met krab, dragonmayonaise en venkel
Aardappelkerstboom met blauwe kaas
Kippenburger met sweet bacon en mangochutney
Bruschetta met beukenzwam en gerookte eendenborst
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven