Oesters met gin en komkommer
Mrs. Claus cranberrywhiskycocktail
Linguine met kreeft en schuim van salieboter
Witte kerst mojito
Hertenfilet met paddenstoelenrisotto
Zalmfilet met bloemkoolpuree en spruitjessalade
Suprême van parelhoen met verse vijgen en druiven
Meringue kerstboom met praliné
Pavlova met gebakken peertjes, stracciatella, boterkaramel en crème chantilly
Kourabiedes
Appelkroontje
Lemon curd moelleux met vijgen
Kapoen in de oven met kroketten
Coquilles met crème van butternut, mosselen, spek en krokant van Appenzeller
Risotto met geroosterde pompoen, salie en pecannoten
Zwartpootkip met geroosterde spruitjes, uiensaus en zoete aardappelmousseline
Laat je inspireren door de lekkerste quiche recepten en ontdek de gouden tip voor een knapperige bodem.
Het is de basis voor griezelige Halloween-decoratie of voor een lekkere gevulde pompoen. Met ons stappenplan is een pompoen uithollen een makkie.
Bouillon maken is lekker en makkelijk. Het is de perfecte basis voor zelfgemaakte soepen of sauzen. Maak je een grote portie? Deze kan je makkelijk invriezen voor later!
Bij een kaasplank hoort uiteraard een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn past bij welke kaas? Wij zochten het voor je uit!
Bij een barbecue denk je al snel aan vlees, maar ook vis en groenten kan je op de rooster leggen. Wij zochten de lekkerste bereidingen voor je uit.
Ga aan de slag met onze tips en verras ook als beginnende BBQ'er met sublieme BBQ-gerechten.
Leer alles over marineren en ga zelf aan de slag met vlees, kip, vis, groenten en fruit!
Geniet jij ook zo van een gezellige brunch? Laat je inspireren met heerlijke brunch recepten.
Rosé heeft een frisse en complexe smaak en dat zorgt op gastronomisch vlak voor tal van mogelijkheden.
De paashaas is weer te gul geweest ... Maar de eitjes komen nog goed van pas!
Wie smelt er niet voor een krokant, goudbruin korstje? Mogelijkheden genoeg!
Zelf kroketten maken die niet openbarsten? We leren je graag de kneepjes van het vak voor een overheerlijk eindresultaat. Dat wordt smullen!
Heb je na het eten nog restjes over? Gooi ze niet in de prullenbak, maar verwerk ze in een ander gerecht dankzij onze tips voor koken met restjes.
Een smeuïge ovenschotel is niet te versmaden. Deze moét je op tafel zetten!
Deze tips en recepten zullen je zeker inspireren. Aan de bak!
Gratin dauphinois is een klassieker waar je altijd mee kan scoren. Met onze tips maak je zelf makkelijk de lekkerste aardappelgratin.
Spruitjesballetjes met mosterddilledip
Hummus van geroosterde bloemkool en pesto met gebrande witlofblaadjes
Heldere uiensoep met gegrilde kaastoast en gebakken pancetta
Panna cotta met witte chocolade, gember en tartaar van rode kiwi
Wij koken en bakken graag samen met:
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven