Zalmchowder
Pastinaaksoep met hazelnoot en salieboter
Dandan noedels
Romain & Alba
spar obourg
Zomerse schotel met parelcouscous, scampi’s en courgette
Bifes de atum a algarvia
Groentelasagne met comté
Krielaardappelen in de oven met rozemarijn en zure room
Portobello met kaaspuree, spek en walnoten
Portobello gevuld met mediterrane groenten & pasta pesto
Soep van kropsla met ei en grijze garnaal
Lunchsaté met geroosterde groenten en hummus
Salad in a jar: aardappelsalade met hesp en honingmosterddressing
Tonijn tataki met wasabiboter
Gehaktballetjes in rijst met dip
Tostada’s met srirachamayo, roze garnalen en mango
Stromboli
Bij een kaasplank hoort uiteraard een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn past bij welke kaas? Wij zochten het voor je uit!
Bij een barbecue denk je al snel aan vlees, maar ook vis en groenten kan je op de rooster leggen. Wij zochten de lekkerste bereidingen voor je uit.
Ga aan de slag met onze tips en verras ook als beginnende BBQ'er met sublieme BBQ-gerechten.
Leer alles over marineren en ga zelf aan de slag met vlees, kip, vis, groenten en fruit!
Geniet jij ook zo van een gezellige brunch? Laat je inspireren met heerlijke brunch recepten.
Rosé heeft een frisse en complexe smaak en dat zorgt op gastronomisch vlak voor tal van mogelijkheden.
De paashaas is weer te gul geweest ... Maar de eitjes komen nog goed van pas!
Wie smelt er niet voor een krokant, goudbruin korstje? Mogelijkheden genoeg!
Zelf kroketten maken die niet openbarsten? We leren je graag de kneepjes van het vak voor een overheerlijk eindresultaat. Dat wordt smullen!
Heb je na het eten nog restjes over? Gooi ze niet in de prullenbak, maar verwerk ze in een ander gerecht dankzij onze tips voor koken met restjes.
Een smeuïge ovenschotel is niet te versmaden. Deze moét je op tafel zetten!
Deze tips en recepten zullen je zeker inspireren. Aan de bak!
Gratin dauphinois is een klassieker waar je altijd mee kan scoren. Met onze tips maak je zelf makkelijk de lekkerste aardappelgratin.
Oesters openmaken lastig? Met deze instructies heb je het zo onder knie.
Niets brengt meer sfeer dan een stomende stoofpot. Ontdek de allerlekkerste recepten.
Wij geven je onze beste tips om je schotel gevarieerd te maken.
Salade met yoghurtdressing en ovenaardappelen
Hartige pannenkoek met prei, wortel en snijbonen
Gebakken kabeljauw met groentegarnituur en kasteelaardappelen
Overnight havermout met kefir, rode vruchten en banaan
Wij koken en bakken graag samen met:
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven