Caesarsalade met geroosterde spruitjes en pistache
Gewokte spinazie met carpaccio van zalm, unagi en wasabi
Broodje brie met in vanille gepocheerde peer
Turkse broodjes met spruitjes en smeuïge feta
Red relish
Raclettepizza met spek en rode ui
Witlofkimchi
Raclette-omelet
Aardappeltosti
Hartjesbrood met kruidenboter
Königsberger klopse
Skrei met juliennegroenten, wittewijnsaus en garnaaltjes
Tacoschotel met gemarineerde kip
Langzaam gegaard varkensvlees met cider, salie en aardappel
Zondagse rosbief met wintergroenten
Wokgroenten met sticky rundvlees en udonnoedels
Heb je na het eten nog restjes over? Gooi ze niet in de prullenbak, maar verwerk ze in een ander gerecht dankzij onze tips voor koken met restjes.
Gratin dauphinois is een klassieker waar je altijd mee kan scoren. Met onze tips maak je zelf makkelijk de lekkerste aardappelgratin.
Wie smelt er niet voor een krokant, goudbruin korstje? Mogelijkheden genoeg!
Oesters openmaken lastig? Met deze instructies heb je het zo onder knie.
Niets brengt meer sfeer dan een stomende stoofpot. Ontdek de allerlekkerste recepten.
Wij geven je onze beste tips om je schotel gevarieerd te maken.
Raclette is supergezellig en de gesmolten kaas smaakt hemels lekker!
Hoe je mosselen proper maakt, en nog veel meer ontdek je hier!
Ontdek het verschil tussen confituur, chutney en gelei. Er zijn in ieder geval al twee overeenkomsten: zelf maken is makkelijk en vers zijn ze nog lekkerder.
Laat je inspireren door de lekkerste quiche recepten en ontdek de gouden tip voor een knapperige bodem.
Zin in een gezellige picknick? Met onze picknick-recepten zit je picknickmand gegarandeerd vol lekkers.
Makkelijk, snel en boordevol smaak doordat alles in één pan gaart. Zo maak je de lekkerste eenpansgerechten.
Met pasta kan je eindeloos variëren. Je kan bijvoorbeeld zelf eens pastadeeg maken. Of ga op zoek naar de perfecte combinatie van pasta en saus.
Porterhouse of T-bone, wie is the king of the steakhouse?
Duik de keuken in met onze tips en originele recepten.
Deze tips en recepten zullen je zeker inspireren. Aan de bak!
Wij koken en bakken graag samen met:
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven