Salade van gerookte zalm, gebakken curry mango appeltjes en feta
Perzik met tonijn
Flatbread pita uit de airfryer
Fetadip
Zelfgemaakte tomatenketchup
Chapati
Carpaccio van Charentais meloen met sojabonen, avocado en oosterse dressing
Frisse rijstsalade met watermeloen, mango en gerookte forel
Cazuela de vacuno (runderschotel)
Brav u mlijeku (lam gestoofd in melk)
Stoofpot van kip en pinda met rijst
Shisa nyama (braai kebab met tomatenchutney en roti)
Bacalhau met gekaramelliseerde ui, aardappel en olijven
Rijstnoedelsla met zoetzure sesamdressing en gemarineerde tofu
Pita met gegrilde Berloumi, raita en groene pepers
Zürcher Geschnetzeltes
Wij koken en bakken graag samen met:
Op zoek naar een gepaste wijn bij je gerecht? Ontdek waar je het best rekening mee houdt bij je keuze.
Ga aan de slag met onze tips en verras ook als beginnende BBQ'er met sublieme BBQ-gerechten.
Hou jij van een uitdaging in de keuken? Probeer deze straffe technieken eens uit.
Op een correcte manier wijn schenken, proeven en bewaren? Ontdek hier eenvoudige tips.
Bij een kaasplank hoort uiteraard een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn past bij welke kaas? Wij zochten het voor je uit!
Met een propere barbecue start je goed voorbereid aan enkele uurtjes grillplezier. Ontdek hier hoe je makkelijk de binnenkant van je BBQ-toestel schoonmaakt.
Tijd voor barbecue! Met onze BBQ-tips haal je het beste uit je barbecuestel.
Je BBQ schoonmaken? Dat doe je eenvoudiger én sneller als hij nog warm is. Ontdek hier handige tips voor ’n schone grill.
Je BBQ en het rooster proper houden zorgt voor jarenlang barbecue-plezier.
Bouillon maken is lekker en makkelijk. Het is de perfecte basis voor zelfgemaakte soepen of sauzen. Maak je een grote portie? Deze kan je makkelijk invriezen voor later!
Van 23/9 t.e.m. 29/9/2024 is het Bewuste Visweek bij Spar. Ontdek alles over ASC, MSC en duurzame vis.
Wist je dat je best vaste vis voor een vispannetje kiest? We geven je onze suggesties voor een geslaagde combinatie.
Hoe kruid je vis en welke kruiden gebruik je het best? Bekijk hier onze tips en tricks!
Pocheren is je vis laten garen in water of bouillon zonder te koken. Zelf eens proberen? Volg onze tips!
Hoe kan je vis paneren? En gebruik je dan best paneermeel of panko? Met of zonder ei? Kom alles te weten en ontdek onze recepten.
Ga aan de slag met onze eenvoudige marinaderecepten.
Limelon meloen roll
Fett’unta met tapastomaat, ricotta, venkel en citroenrasp
Panna cotta van bloemkool met gebakken bloemkoolroosjes en currymayonaise
Tiramisu met rood fruit en amandelbrood
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven