Herfstsalade

Lactose , Melk , Mosterd , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de veldsla met rode biet in een schaal en verdeel de rucola erover.
-
Verhit een geutje olijfolie in een pan en bak hierin de kastanjechampignons. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de pecannoten met de salad mix.
-
Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
-
Snij het geitenkaasrolletje in stukjes en verdeel deze over de salade.
-
Schik eerst de gebakken champignons over de salade, daarna de uienringen en de geroosterde notenmix.
-
Snij de verse vijg in 4 en schik in het midden van de salade.
-
Werk af met olijfolie en balsamicoazijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders