Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
-
Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
-
Schil de wortels en snij ze in lucifers. Snij de selderstengels in kleine stukjes.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in stukjes.
-
Doe de druiven samen met de appel, wortel en selderstukjes in een kom. Overgiet met de dressing en hussel door elkaar.
-
Bedek 4 borden met slablaadjes en verdeel daar de gemengde salade over.
-
Bestrooi met walnoten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven