Kooktips

Hou jij weleens van een uitdaging in de keuken? Of lukt dat ene gerecht maar niet? Spar helpt je verder met handige kooktips die je het net even wat makkelijker maken.

Wat meenemen voor een picknick? Hoelang bakken op de BBQ? Wat kan je op de BBQ doen? Hoe best grillen op de BBQ? Vlees roken op de BBQ met de snake-methode 16 tips voor een geslaagde BBQ Marineren: zo doe je dat Wat is het verschil tussen soorten koffiebonen? Welke rijst gebruiken in welke rijstgerechten? Hoe vers koken met de microgolf? Welke olijfolie gebruik ik voor het bakken? Mosselen kuisen Stomen Wokken Hoelang gaar ik vlees in de oven? Hoe begin ik aan meal prepping? Met welke zuivelproducten kun je koken? Wat is het verschil tussen een T-bonesteak en een Porterhouse steak? Alle keukentechnieken Hoe verwarm ik bepaalde gerechten in de microgolf? Hoe pel ik een verse garnaal? Alles over diepvries Tips om jouw kruidenplantjes te verzorgen Wat is het verschil tussen THT en TGT? Hoe open ik een oester? Zelf kroketten maken Welke wijn drink je bij welke kaas? Zo maak je gratin dauphinois Tips voor de perfecte raclette Hoe moet ik een pompoen uithollen? Zo maak je de lekkerste stoofpotjes Hoe stel ik een kaasschotel samen? Mug cakes Hoe maak ik zelf confituur, chutney of gelei? Zo maak je de lekkerste ovenschotels Hoe kan ik een overschot chocolade paaseieren verwerken? Hoe maak ik zelf bouillon? Hoe maak je quiche? Koken met restjes Hoe bak ik heerlijke pannenkoeken? Zelf granola maken Wat is umami? Alles over pasta Hoe maak ik de lekkerste eenpansgerechten? Hoe maak ik de perfecte brunch? Hoe maak ik een verticale kruidentuin? Marinades voor bij elk gerecht Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ? BBQ aansteken: tips & tricks Hoe je BBQ schoonmaken? Welke gerechten passen bij rosé? Vis pocheren Vis paneren Welke kruiden bij vis Vis voor vispannetje Bewuste Visweek Hoe je BBQ-rooster schoonmaken? Hoe de binnenkant van je BBQ kuisen? Wijn schenken, proeven en bewaren Welke wijn bij je gerecht? Hoe maak ik het lekkerste gebak? Hoe gratin maken? Alles over champignons