Recepten met vis
Gepaneerd, gestoomd, in een papilot, gegaard in de oven… Vis kan je op veel verschillende manieren klaarmaken. Van pladijs tot tonijn, ontdek zelf in onze lijst hoe je grotere en kleinere vissen kunt bereiden.
Citroenrisotto met groene groenten en kabeljauw
Forel in papillot
Tataki de saumon et relish d’abricot et céleri
Crostini met gegrilde paprika, kappertjes en ansjovis
Gerookte makreel met espuma van plattekaas en radijs
Tartelette met gepofte tomaatjes en tapenade van zwarte olijven
Cha Ca de Hanoi
Bocadillo de calamares
Tramezzini met gerookte zalm, rode biet, komkommer en mierikswortel
Cabillaud aux asperges blanches, sauce dijonnaise et salade d’herbes
Bolletjes van gerookte zalm met avocado, appel en tuinkers
Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar
Pastinaaksoep met gerookte makreel en gepocheerd eitje
Komkommertagliatelle met komkommerpesto en gebakken zalm
Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet
Skrei met korstje van wasabinoten, kokossausje met gember en sambal
Ceviche van scampi’s met huisgemaakte tortillachips
Carpaccio van sinaasappel met kabeljauwbrandade
Boekweitpannenkoek met gerookte zalm en limoenboter
Schorsenerenstoemp met zalm en kruidenkorst
Prei-ricottalasagne met zalm
Tajine met gemarineerde kabeljauw en krielpatatjes
Witlofroomsoep met stukjes zalm en prei-olie
Aardappelchips met groen kruidenzout en rillettes van gerookte makreel
Bagels met gerookte zalm en kruidenkaas
Mousse van gerookte heilbot en dille met zalmrollade en gepekelde groentjes
Kreeft à l’armoricaine met groentespaghetti en rouille
Krieltjes met gerookte makreel en zure room
Oestertartaar met gelakte champignons
Gebakken oesters met schuimige norisaus
Tajine met kabeljauwcrumble
Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht
Sint-jakobsnoten met bloemkoolpuree, lookchips en rucola
Rollade van zeetong en zalm met garnalenjus en geglaceerde minigroentjes
Quiche met Rodenbach en fijne kruiden en witlofgarnalenslaatje
Bagna cauda (ansjovis in een warm bad)
Zalm ‘à la nage’ in oosterse kokossaus met groenten
Zeetong met hollandaise-pompelmoessaus en zeekraal
Kabeljauw met spek en oesterzwammen
Woknoedels met broccoli en zalm
Tongrolletjes in bonne femme-saus met puree en spinazie
Pladijsfilet ‘toast champignon’ met fetasausje
Oosterse pompoen-mangosalade met gerookte zalm
Fish pie
Ceviche van zeebaars met Delta IPA, chilipeper en passievrucht
Gepocheerde kabeljauw met groenten uit de oven
Fish and chips met Rochefort Triple Extra
Koolvishaasje met gebrande citroen en kruidenboter
Broodje maatje
Soupe à l’aneth et pain pumpernickel au skyr
Bloemkool- en broccolicouscous met grijze garnalen
Bouillabaisse in papillot
Oosters gemarineerde zalm
Tomato tonnato met croutons van Parmezaanse kaas
Poké bowl met zalm, tahinsaus, nori en zeekraal
Pladijs met pistousaus en venkelpuree
Fettuccine met pesto en zalm
Boterham met maatje
Heekfilet in papillot met zuiderse groenten
Rijstpapierrolletjes met zalm
Kinilaw
Bouillabaisse ‘vitesse’
Oosterse zalmburger met ketjap-groentewok en noedels
Pladijs met gegrilde groene asperges en blanke botersaus
Tong in papillot met lentegroentjes en risotto
Tartaar van kabeljauw met ijs van graantjesmosterd en kerstomaatjes
Toast met gerookte zalm en salade van rode kool en koolrabi
Salade van sashimi van kabeljauw
Tendon (tempura van groenten op rijst)
Yakitori van zalm en groene asperges
Steraardappelschijfjes met lauw gerookte paling
Olijftapenade
Gegrilde vis met groene mayo en gestoofde erwtjes
Rilette van sardientjes
Gerookte paling met rucola, appel & zure room
Trio van zalm
Gekoelde komkommercourgettesoep met gerookte zalm
Oosters vispannetje met krokante groenten
Kroepoek met sprotjes
Kabeljauw met tomaat-basilicumsaus
Vissoufflé
Witte kool met dragonsaus, geplette aardappeltjes en gebakken vis
Gemarineerde en licht geschroeide zalm met spruitjespuree
Broodje pikante tonijnsalade
Gebakken zalm met schorseneren, puree & zure room
Roodbaars verpakt in gedroogde ham met rode wijnsaus & erwtjes
Geroosterde tonijnpakjes met hahisaus
Blini’s met gerookte vissen & garnaaltjes
Fish & chips met picklesgel
Verrassingspakketje
Tonijn met zoetzure komkommersaus & sojascheuten
Asperges met zalm, tagliatelle & Hollandaisesaus
Preistoemp met zalm en grijze garnalen
Gemarineerde zalm met rijstsalade
Broodrolletjes met tonijnsalade & kappertjes
Gerookte forel met rode biet en mierikswortelmayo
Gerookte makreel met gepekelde groenten en paprikacrème
Baguettekuipjes met groentjes in eigen dip
Brandade van kabeljauw met picklessaus
Gemarineerde pangasiusfilet met kerstomaatjespasta
Gemarineerde zalm met geroosterde aardappeltjes
Macaroni met gerookte zalm
Tajine van kabeljauw met chermoula
Carpaccio van avocado met venkel en gerookte sprot
Forel op Ardense wijze
Brandade van kabeljauw
Broodje gepaneerde kabeljauw
Gestoomd kabeljauwhaasje in groentebouillon
Kabeljauwparels met tartaarsaus
Hartige taart met zalm
Kabeljauwhaasje met groene kruidenkorst in de oven
Salade met gerookte zalm & dilledressing
Gegrilde tonijn met avocadocrème & rode biet
Pittige vispakketjes
Pladijsfilet met pastinaakpuree & venkelmayonaise
Volkorenpasta met zalm, broccoli en erwtjes
Nigiri (sushi)
Sushi met quinoa
Pakketje van gerookte zalm met geitenkaasdressing
Kabeljauwfilet met tomaat en ajuin
Kabeljauwhaasje met notenkorstje, geplette aardappel en pesto
Salade van asperges, nieuwe aardappeltjes, haring en dille
Soesjes met gerookte zalm
Vispannetje
Vispapillot
Bloemtortilla’s met gerookte zalm en mierikswortelspread
Fishsticks met tartaarsaus en frietjes
Visloempia’s met kabeljauw
Tuinkerssoep met aardappelblokjes en gerookte zalm
Aardappelsalade met gerookte zalm
Linzensalade met avocado en schelvis
Visburgers met koolsla
Gestoofde venkel en courgette met gerookte makreel
Dillepannenkoekjes met wasabi en gerookte zalm
Panzanella
Gerookte zalm met rucola en granaatappelpitten
Thaise visballetjes met limoenmayonaise
Scampi’s en zalm op de teppanyaki met wasabimayonaise en julienne van prei
Zweedse hartige broodtaart met gerookte vis en kruiden
Zalm- en broccolisalade met tuinkersdressing
Venkelsoep met kabeljauw, sint-jakobsvruchten en garnalen
Chinese koolrolletjes met visfarce
Preischotel met aardappel puree & kabeljauw
Buideltje van brie met gerookte zalm of spekreepjes
Pitabroodjes met kabeljauwparels en tartaarsaus
Aardappelboontjessalade met gerookte vissen en gemarineerde sjalot
Pakketje van gerookte zalm met ijsbergsla en rucolamierikswortelsaus
Frisée salade met roodbaars en gel van rode bietjes
Vis in de ‘zak’
Frisse sprotsalade
Zalmvlinders
Fusili met romige venkel & zalm
Fish & krabtaco’s
Millefeuille van witloof en tonijnboter
Toast Skagen
Gesmoorde kabeljauw met aardappelschijfjes
Zalmmousse in hartjes- en vlindervorm
Antilliaanse chiquetaille van gerookte makreel
Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise
Witloof in gerookte zalm
Visburger
Linzenchutney met appel en roodbaars
Gestold eigeel met spinazie en gerookte zalm
Lentegroentesalade met gepocheerde zalm
Ceviche van zalm met mandora
Courgetterösti met pangasiusfilet & sausje van geitenkaas
Tongpakketjes met wijnappelsien
Sopa de pescado y mariscos (vissoep)
Nigiri met zalm of garnalen
Zalm-dilleboter
Maki gunkan
Gesmoorde venkel met roodbaars en tomatencoulis
Kabeljauw met citroenkappertjesrelish
Maki
Zalm met légumaises en aardappelwafel
Gestoomd witloof met kabeljauw op oosterse wijze
Makreelsalade
Opgevulde gebakken rode ui
Kibbeh Nayeh van zalm
Gebakken zalm met puree en fijne groentjes
Avocadoburger met gebakken zalm
Panzanella
Bourride (Franse visschotel)
Gegrilde zuiderse groenten met schelvisfilet
Ribollita
Gemarineerde sprotjes met citroen en chermoula
Terrine van vis en garnalen met lentegroenten
Koude komkommersoep met yoghurt en ansjovis
Huisgemarineerde zalm met watermeloen en agrumes
Geroosterde forel met tijm
Makreelsalade met appel en ei
Kabeljauw met geplette kruidenpatatjes
Salade met gerookte makreel, mandarijn en waterkers
Zalmloempia
Salade van tomatenmix met schelvisfilet gepaneerd in groene kruiden
Zalm met geroosterde trostomaatjes
Salade Niçoise moderne versie
Pissaladière
Roodbaarshaasje met auberginekaviaar en aioli
Broodje met zonnebloempitten, zure room en gerookte zalm
Gegrilde zalm met zomergroenten en basilicumroom
Zalmsalade met avocado en kruidenkaas
Linguine met kabeljauw, venkel en pijnboompitten
Aardappelpuree met ansjovis, spekjes en kwarteleitjes
Gravlaks met rucolaboter
Zeebrugse vissersoep met sterren
Burger van haringsalade, avocadozalf en knäckebröd
Pastasalade met ansjovis en rauwe groenten
Witlooftaartjes met gerookte zalm
Gerookte forel met gepekelde groentjes en romanesco
Couscous met zalm en gegrilde wortel, rode ui en hummus
Gebakken kabeljauw met groentegarnituur en kasteelaardappelen
Bagels met ei-surimisalade
Vislasagne
Schelvis met kruidencrumble
Gevarieerde visbrochette
Scandinavische zalmtartaar
Empanadas de sardinas
Zalm chowder
Zeebaars met vongole, schorseneren en zeekraal
Oosterse zalmkoekjes met gember en zoetzure salade
Kabeljauwburgers
Ansjovispasta met radijsjes en hardgekookte eieren
Opgerolde zalm met fijne kruidenkaas, gekonfijte citroen, dille- en citroenolie
Kabeljauwhaasje met venkel en romige peterseliesaus
Gepocheerde kabeljauw in geuze met aardappelmousseline en erwtjes
Gerookte zalm met geitenkaas en dille
Olijftapenade
Zalm met spinazie en zongedroogde tomaat
Kabeljauw met prei en mosterdsausje
Gerookte forelmousse
Lauwe pastasalade met druifjes & gerookte zalm
Waterzooi met zeetongrolletjes, grijze garnalen & koriander
Gegrilde zalm met bearnaisesaus
Waterkerssoep met broodje gerookte zalm
Duo van rode biet met gerookte haring
Avocado met wasabi en sashimi van zalm in gemberdressing
Waterkerscrème met gegrilde sint-jakobsvruchten
Gerookte zalm met gemengde sla en vinaigrette
Zalmtartaar met avocado, granaatappel, rammenas en dilleolie
Gegrilde tong met frisse pompoenpuree en mosterdboter
Gerookte zalm met zachtgekookt ei, aspergepunten en lompviseitjes
Kabeljauw met oesterzwammen, geplette aardappel, pastinaakblokjes en Thaise curry
Stoemp met raapjes, kabeljauw en peterseliecrème
Zacht broodje met gegrilde gemarineerde zalm
Zalm verpakt in bladerdeeg
Italiaanse bol met tonijn en avocado
Gerookte zalm carbonara
Zalm-aardappelkoekjes
Gepekelde komkommer met gerookte makreelmousse
Uitsmijter met spinazie, gerookte zalm en spiegelei
Sint-jakobsnootjes met venkelsalade voorgerecht 4
Kabeljauwhaasje met vel met shiitake, aardappelpuree met ansjovis, spitskool en blanke botersaus
Bruschetta met groene pesto en gerookte sprot
Bruschetta met geitenkaas, gerookte sprot en zoete puntpaprika
Visbouillon met verse zalm
Quinoasalade met kabeljauw
Geroosterd brood met waterkersmayonaise en gerookte forel
‘Hartig’ ontbijt
Gemarineerde zalm met escabechegroenten
Zalm gemarineerd in mandora en koriander
Groene groentesalade met scampi's
Bruschetta met gepocheerde zalm en aspergetips
Kabeljauw in spekjasje met aardappelsalade
Gevulde groenten met brandade
Waterzooi van vis
Fish & chips
Zalmbroodje met avocado
Grijze garnalen met espuma van bloedappelsien
Warmgerookte zalm met mosterd-dillesaus
Rolmops met puree, tartaarsaus en eimimosa
Fish in a Q-bag
Geplette aardappel met kabeljauw en gekonfijte tomaat
Gestoofd witloof met scampi's
Fiskesuppe
Groene groentesalade met scampi's
Pannenkoekentaart met gerookte forel en groene kruiden
Cambodjaanse soep
Komkommersoep met munt en gerookte forel
Snelle vis met komkommerrelish
Soepje van waterkers met rivierkreeftjes
Janssons frestelse (Janssons verleiding)
In olijfolie gegaarde pruimtomaat met gestoomde vis
Kip met gekonfijte citroen, ansjovis en rozemarijn
Broodje met gerookte zalm en chukawakame
Kruidige zalm-quinoapakketjes
Forel op Ardeense wijze
Kabeljauw met biermousseline
Cilinder van komkommer met gerookte paling en gemarineerde radijsjes
Gestoomde kabeljauw met spinaziezalf, gepocheerd ei en witte wijnsaus
Panini met brie en gerookte zalm
Lenterolletjes met scampi’s en krab
Tongrolletjes gevuld met kreeft, venkel en grijze garnalen
Venkelsoep met kabeljauwparels
Verse zalmsalade met sinaasappel
Lasagne met zalm, spinazie, ricotta en zongedroogde tomaten
Tagliatelle met zalm en tomatenroomsaus
Bagels met kruidenroomkaas en heilbot
Wortelcrèmesoep met kervel en gerookte heilbot
Witlofsalade met granny smith en sprot
Koreaanse wok met vis
Courgettesoep met liaison en gerookte forel
Rode bietwafeltjes met gerookte sprot, radijsjes, zure room en sinaasappel
Salade niçoise
Vis met notenkorst en vichyssoise van rucola
Gemarineerde komkommer met gerookte vis
Brandade van kabeljauw met puree, lente-ui en gedroogde tomaat
Bouillabaisse
Salade niçoise
Gegrilde zalm met sla en sinaasappel
Bruschetta met paprikatapenade en ansjovis
Wraps met pikante tonijnsalade
Knäckebröd en pumpernickelbroodsandwiches met verschillende vullingen
Aardappeltorentjes met zure room en gerookte zalm
Huisbereide zalmsalade
Pizza al tonno
Pizza bianca con salmone
Pizza met rode zalm
Pumpernickel met avocado en zalm
Kant-en-klaar visgerecht upgraden
Zalm met korstje in de oven
Vislasagne met prei en spinazie
Kabeljauwfilet met citroenboter en gestoofde prei
1 panlasagne met zalm, prei & kervel
Gekaramelliseerde zalm met prei, zeekraal en granaatappel
Zalmhaasje met preistoemp en grijze garnalen
Kabeljauw met graantjesmosterd, aardappel en prei
Schelvis met aardappelmousseline, gestoofde prei en kerstomaatjes
Risotto met prei, kabeljauwhaasje en saffraansausje
Gekookte zalm met pestopuree, prei en garnaaltjes
Preistoemp met gebakken zeebaars
Gegrilde zalm met graantjesmosterd op een bedje van prei
Preistoemp met zalm
Steraardappelschijfjes met lauw gerookte paling
Fish & chips
Gebakken zalm met preistoemp
Kabeljauw met mosterdpuree en geroosterde tomaatjes
Aardappelsalade met haring
Gepofte aardappel met Skägenvulling
Salade van aardappel met appel, zure room en haring
Gepofte aardappel met gerookte zalm
Gebakken pladijs met herfstsalade en gebakken aardappelen in de oven
Gebakken kabeljauw met lookpuree en champignons
Koolvishaasje met wortelzalf en spek
Waterkerscrème met gerookte zalm en lompviseitjes
Courgettespaghetti met puttanescasaus
Turks brood als pizza
Goujonettes van schelvis met tartaarsaus
Viscurry met wokgroenten
Gebakken zeebaars met basilicumvinaigrette, kerstomaatjes en spinazie
Pittige tonijnwraps
Hasselback aardappelen met gegrilde zalm en dillesaus
Prei in kruidenvinaigrette met zalmburgers
Zeewolf met chorizo en groenteblokjes
Zalmcarpaccio met rode ui en kappertjes
Gemarineerde kabeljauw met gerookte ham
Pissaladière
Zalm met yoghurtmosterddressing en kruidenbroodkruim
Kabeljauwhaasje met gebakken polenta en gremolata
Ceviche van zalm met avocado en kerstomaatjes
Gevulde artisjokbodem met garnalensalade
Oostends vispannetje
Visburger met tartaarsaus
Blinis
Kabeljauw in krokant jasje van knäckebröd
Gemarineerde rauwe zalm met aardappel in de schil in zoutkorst
Rivierkreeftjes met komkommer en mango
Opgevulde gerookte makreel met quinoasalade
Gerookte zalm met zuurkool in witte wijn
Quiche met prei en sprot
Quiche met kabeljauw, prei, wortel, ui en olijven
Quiche met gerookte zalm & witloof
Quiche met zalm, prei en ricotta
Quiche met zalm, aardappelen en fijne kruiden
Kabeljauwhaasje in lardo met paprikahummus
Zeebaars met fijne aardappelpuree, rucola, bospaddenstoelen en truffelolie
Salade van bloemkoolrijst met zalmhaasje
Wortelterrine met makreel en aardappel
Minipavlova met gerookte sprotcrème en lompviseitjes
Mousse van garnalenbisque met verse garnalen, gelei van witte porto en krokantje
Zalm, aardappel en ratatouillepuree
Plank met gerookte vis en opgevulde eitjes
Zeebaars met vanillestoemp, botersaus en witlof
Salade met witlof en garnaaltjes
Terrine van witlof met gebakken zalm
Gestoomd kabeljauwhaasje met citroen & chili
Gestoomde schelvisballetjes met noedels
Sandwich met coeur de boeuf, mozzarella, pesto en groene asperges + gebakken kabeljauw
Farfalle met zalm mi-cuit, groene asperges, broccoli en room
Groene asperges met eimimosa en ansjovisdressing
Salade van groene asperges en sint-jakobsnootjes met citrus-chilidressing
Gamba’s met verse kruiden, hazelnoten en Thaise asperges
Mimosa eieren gevuld met venkel en tonijn
Eieren ‘en cocotte’ met zalm & spinazie
Gemarineerde sardines met kruidenolie
Lotte in portoroomsaus
Bagel met rilette van forel
Carpaccio van koolrabi met korianderpesto
Japans gemarineerde zalm met norikrokantje
Gestoomde vis ‘asian style’
Koolrabivispannetje
Koolrabipreisoep met waterkers en garnaaltjes
Kabeljauw met chermoula en courgettini
Papillot van schelvishaasje
Lasagne met witlof, zalm en kruidenkaas
Vis met gremolata in papillot
Lasagne met asperges, zalm, ricotta en spinazie
Waterkerssoep met gerookte forel
Kervelpuree met zongedroogde tomaten, zeebaars en hollandaisesaus met tomatenstukjes
Spaanse zarzuela
Minipizza met vis
Pincho ‘Gilda’
Pompoenpitbroodje met geitenkaas en gerookte zalm
Saltimbocca van schelvis
Gelakte zalm met spinazieslaatje, granaatappel en feta
Lasagne ‘roll ups’ met zalm en spinazie
Zeebaars op carpaccio van venkel met peterseliedressing en stokbrood
Gepocheerde schelvishaasjes in 't groen
Waterzooi van vis en asperges
Gestoomde kabeljauwballetjes met zoete paprikazalf
Zalm in de oven met spinaziedipsaus
Avocado-aardappeltonijnsalade
Pad Thai
Quinoasalade met groenten, gerookte makreel en citroenkruidendressing
Pasta met gerookte makreel, venkel en citroen
Pasta met Flower Sprouts, ansjovis en gepocheerd ei
Pittige pasta met ansjovis en pangrattato
Scampi’s met pasta in tomatensaus
Pasta alla puttanesca
Lauwwarme pasta met tonijn, olijven en tomaatjes
Gegrilde zalm met bearnaisesaus
Pasta alle vongole
Zalm met honing, curry en gember in papillot
Pasta met olijven, kappertjes en ansjovis
Pilchards in tomatensaus met schelpjespasta
Cannelloni met prei en zalm
Gevulde rigatoni met avocado, ricotta en gerookte zalm
Pasta met tomatensaus en visballetjes
Spaghetti Napolitano
Penne met aubergine en tonijn
Spaghetti met broccoli en ansjovis
Pasta met broccoli en gerookte zalm in Boursinsaus
Cannelloni van gemarineerde koolrabi met geitenkaas en gerookte forel
Gepofte aubergine met ansjovisdressing en Parmezaanse kaas
Forel met zure room, dille en granaatappel
Citroenpuree met gebakken kabeljauw, garnaaltjes en zure rode bietjes
Viscurry uit de Malediven
Thaïse curry met zeebaars
Assortiment luxehapjes
Minibagels, visschelpjes en blini’s met zalm
Zalm met nage van oesters en gebraiseerd witloof
Bloemkoolmousse met garnaaltjes
Geroosterde zalm met broccoli, limoen en chili
Filodeeggebakjes met 3 vullingen
Lepelhapje met gepekelde kabeljauw, paprikamousse, tomatentapenade en basilicumolie
Fish pie
Belgisch winterslaatje
Scandinavisch winterslaatje
Glaasje met kiwi en gerookte zalm
Geroosterde bloemkool met preikaassaus en tongrolletjes
Nasi goreng met krab
Gebakken rijst op z'n Japans (in de wok of op de teppanyakiplaat)
Scampibrochettes met Breydelspek, ananas en rijst
Gepocheerde zeewolf met ratatouille en volkorenrijst
Zalm met rode pesto en rijst
Gebakken zalm met rijst, kerstomaatjes en olijven
Kabeljauw op Thaise wijze met spinazie & rijst
Blanquette van zalm met knolselder, broccoli, prei & wilde rijst
Sushi met tonijn & watermeloen
Gemarineerde zalmspiesjes met zwarte rijst & mangosaus
Kibbeling met zoetzure rijst
Rijst met tonijntomatensaus
Poké met zalm, chuka wakame en roze kwarteleitjes
Roodbaars met Provençaalse rijst en chorizo
Zalm teriyaki
Waterzooi van kabeljauw met raapjes & limoen
Hoorntje met brickdeeg en makreelmousse
Bretoense pannenkoek met gerookte zalm en gekaramelliseerd witlof
Glaasje met rolmops, komkommer, radijs, rode biet en Griekse yoghurt
Gegrilde groenten met skrei
Roodbaars met amandelkorst, peterseliewortelcrème, pompoenrisotto en zeekraal
Brandade van kabeljauw en prei
Snelle kabeljauwstoof met kikkererwten en spinazie
Ceviche van kabeljauw
Zalmbonbon
Blini’s met skyr en gerookte zalm
Salade met tonijn
Zuurdesemtoast met avocado, gerookte zalm en ricotta
Bagels met kruidenkaas en zalm
Zalmburger
Roggebrood met avocado, gerookte zalm en venkel
Forel op Georgische wijze
Kibbeling met remouladesaus
Dauphinois van knolselder en zalm
Pittige pasta met savooi
Zalmrolletjes in savooiblad
Asperges met waterkerssabayon en gerookte zalm
Witte asperges op Provençaalse wijze
Vichyssoise met gerookte forel en broccoli
Frittata Niçoise
Wrap met haring en rode bietenspread
Tempura van zalm met wasabimayonaise
Gegrilde tonijn met mangosalsa
Kabeljauwhaasje met eimimosa en peterselie-olie
Chili con pescado
Aardappelsalade met gerookte zalm, erwtjes, broccoli, rucola en een gepocheerd ei
Aprilvisjes
Moederdagontbijt op bed
Fish sticks
Avocadobootjes
Potje piraat
Gevulde wraps met gerookte zalm of kipfilet
Kabeljauw met juliennegroenten en rijst
Gebakken tonijn met Griekse couscoussalade
Veldslasoepje met gerookte paling en zure room
Gevuld witlofblaadje met gerookte zalm
Rode biet hartjeswafels met zure room en gerookte zalmsnippers
Zeebaars met sauce vierge, patatjes en sugar snaps in de oven
Linguine met courgette, mascarpone en gerookte zalm
Tonijn met perzik in een nieuw jasje
Brandade van aardappel met gerookte heilbot en groene asperges
Dahl van spliterwten met citroengras, mango en kabeljauw
Gegrilde groenten met zeebaars
Courgetterolletjes met makreel en gekookt eitje
Soezen met zalmmousse
Witlofblaadje met zalm-garnaalmengeling
Schelvisballetjes met panko en mangodip
Maatjes met aardappelsalade, groene boontjes en Granny Smith
Warm maatje met tartaarsaus
Bruschetta met pesto van broccoli en maatjes
Oosterse tartaar met maatjes
Maatjes in ’t zuur
Salsa van aardappel met maatjes en tomatensorbet met wodka
Maatjes zoetzuur
Maatjes met meloentartaar
Taco’s met goujonettes van pladijs
Gebakken knolselder met wortel, witte selder en ansjovisolie
Zalm met Herbamare en bloemkool- en broccolirisotto met mascarpone
Forelfilet met hazelnootboter, amandelschilfers en groene asperges
Pasta met kappertjes, zongedroogde tomaten, tonijn en passata
Zuurdesemtoast met zalmtartaar, spinazie en gepocheerd ei
Tong meunière met frietjes
Witte asperges met kabeljauw en hollandaisesaus
Grand aïoli
Snelle tomaat-garnaal
Paprika-tomatensoep met ansjovisstengels
Kerstomaatjes gevuld met grijze garnaal
Tomaten gevuld met ei & zalmsnippers
Dorade met limoen en kerstomaatjes
Penne met broccoli, ansjovis, lente-ui, erwtjes, Parmezaanse kaas en Berloumi
Groene curry met mosselen
Kabeljauw met butternut, witlof, prei en mosselen
Lasagne met zeevruchten
Vissoep met zeekraal en mosselen
Waterzooi van vis met venkel, pastis & verse pasta
Caldeirada de peixe (Portugese visstoof)
Granensalade met broccoli, bloemkool en gerookte vis
Gegrilde zalm met citrus
Risotto met prei en gerookte vis
Papillot van schelvis met prei, wortel en witlof
Zalmbrochettes met citroen
Lenterolletjes met gerookte zalm en mieriksworteldip
Forel in zoutkorst
Raapjessoep met gerookte zalmsnippers
Gegrilde zalm met sojalak
Visbrochette
Vis roken op de barbecue
Zalmbrochettes met citrusfruit en geroosterde venkelsalade
Poke bowl met zalm
Wrap met gegrilde visbrochette en tzatziki
Escavèche van forel
Temaki
Minipenne met artisjok en ansjovis
Scandinavische vistaart
Roggebrood met haring, roomkaas en radijsjes
Salade uit Nice
Smørrebrød met rode biet en verse maatjes
Papillot van koolvis met paprika en venkel
Geschroeide zalm met waterkerssalade en yoghurtdressing
Zarzuela
Maatjes klassiek
Koolrabi met tartaar van vis
Omelet met kaas, gerookte zalm en spinaziecrème
Zalmvenkel ovenschotel
Ovenschotel met wortelschijfjes, spinaziepuree, kabeljauwfilet en roomsaus
Ovenschotel met kabeljauw en spinaziepuree
Bladerdeegvis
Croque van bladerdeeg met gerookte zalm, zure room en dille
Toast van Belgica-appel met maatje, rode biet en mierikswortelsaus
Tong met puree en tomaatjes
Bladerdeegapero
Poke bowl met zalm, komkommer en avocado
Kabeljauw in bladerdeeg
Choe chi pla: gebakken zeebaars met bamboe en boontjes in rode curry
Lotte met chorizokorst, patatjes en paprika
Wafelcroque met pesto en gerookte zalm
Vispapillot met tomatenroomsaus en paprika
Gevulde gele paprika met tonijnsalade
Visstoofpotje Ostendaise met puree
Visstoofpot
Stoofpotje van minigroenten met zalmgebraad en crumble
Romig visstoofpotje
Moqueca de camarao
Oosters stoofpotje van roodbaars met rijst
Stoofpotje van venkel, courgette en kabeljauw
Vissoep met pastis
Soep van kropsla met grijze garnalen
Vissoep
Forelsoep
Andijviesoep
Vissoep met verse zalm en krokante prei
Preistoemp met zure room, grijze garnalen en een zacht gekookt eitje
Kabeljauw in Provençaalse tomatensaus
Aardappelsalade met gerookte vis
Kibbeling met tartaarsaus
Kibbeling met tartaarsaus
Noordzeetong op Thaise wijze
Kokossoep met schelvis en udonnoedels
Kastanjesoep met tartaar van sint-jakobsnoot, gerookte paling en zure room
Noordzeetong op Oostendse wijze
Schelvis met mosselen en kokos
Pavé met kruidenkaas, gerookte zalm en radijsjes
Tagliatelle van prei met gerookte forel
Preirolletjes met gerookte zalm en puree van polderaardappelen
Tunneltje van pladijs gevuld met groentesliertjes, puree en getomateerd sausje
Gebrande zeebaarsfilet met gebakken citroen en radijs
Pomme moscovite met romanesco en lekkers uit de zee
Kabeljauw met peterseliewortel, parelcouscous en bouillon van gebrande prei
Gemarineerde tonijnspiesjes met mangosalsa
Poké bowl met haring, rode biet, knolselder en appel
Paprikapizza napolitana
Vispannetje met venkel en prei onder bladerdeeg
Fish pie met broccoli, dragon en zure room
Gezouten kabeljauw in bouillon met koriander
Gemarineerde rauwe venkelsalade met zeebaars
Kedgeree
Escabeche van zuiderse groenten met gerookte makreel
Pasta putanesca
Wrap met kruidenkaas en gerookte zalm
Papillot van skrei met noten-fetakorst
Aardappel ‘deluxe’
Gevulde avocado’s met ei en zalm
Vis met currysaus en mosselen
Roggebrood met zalm, venkel en dille
Asperges met waterkerspuree en gerookte zalm
Mimosa-eieren
Roodbaars met frisse roomsaus, gewokte juliennegroenten en pommes duchesse
Brick met ei en tonijn
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Brick met ei en tonijn
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven