Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de linzen net gaar in licht gezouten water met een kruidentuiltje in ± 20 minuten. Giet af en laat uitlekken.
-
Kruid de visfilets met peper en zout. Bestrijk met olijfolie en laat garen onder de grill.
-
Hak de basilicum en peterselieblaadjes fijn. Snij de tomaatjes in reepjes. Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de avocado middendoor, haal de pit eruit met de punt van een mes. Schep het vruchtvlees in 1 beweging met een eetlepel uit de schil. Snij de avocado in plakjes.
-
Schep de verse kruiden, uisnippers, kappertjes en tomaatreepjes door de linzen. Voeg nog wat kruidenolie van de tomaatjes naar smaak toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de linzensalade over de borden. Schik de vis en avocadoplakjes erop en druppel er wat balsamicoazijn over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven