Voorgerecht recepten
Een geslaagd voorgerecht doet verlangen naar meer. We hebben een hele brede selectie recepten voor voorgerechten voor je samengesteld. Ga op zoek naar een voorgerecht dat mooi aansluit bij de rest van de maaltijd. Vul je winkellijstje maar aan!
Tartaar van zalm met hartig ijs van witte asperges en gegrilde groene asperges
Kroketten van varkenswangetjes en perenstroop
Kroketten van blauwe kaas met noten en rozijnen en honingmosterddip
Aardappelkroketten met gehakt en tonkatsusaus
Bamischijven
Eieren met parmezaancrème en groene asperges in cocotte
Rode currykroketten met scampi
Tom rim
Polpette di gamberi
Gerookte zalm met geschaafde venkelsalade en dilledressing
Camarão com leite de coco (garnalen met kokosmelk)
Gewokte spinazie met carpaccio van zalm, unagi en wasabi
Shandong garnalen
Crumble van foie gras met peer en peperkoek
Rundstartaar met Thaise dressing en sambalmayonaise
Ravioli met zalm belle-vue, ricotta en limoncellosaus
Nage van kreeft met groentejulienne
Ceviche van sint-jakobsvruchten met groene appel en koriander
Knolselderpuree met gebakken bospaddenstoelen
Tostadas met gefrituurde bloemkool, tahin, yoghurt en kruidenolie
Mousse van gerookte heilbot en dille met zalmrollade en gepekelde groentjes
Kreeft à l’armoricaine met groentespaghetti en rouille
Tajine met kabeljauwcrumble
Sint-jakobsnoten met bloemkoolpuree, lookchips en rucola
Bloemkool- en broccolicouscous met grijze garnalen
Gazpacho
Panna cotta van asperges
Vitello tonnato 2.0
Tartaar van tomaten met jonge sla en mozzarella
Steraardappelschijfjes met lauw gerookte paling
Kalfsrolletjes gevuld met radicchio
Toast met kruidenkaas en gemarineerde geroosterde tomaatjes
Gerookte paling met rucola, appel & zure room
Trio van zalm
Jonge slablaadjes met aardbei, amandelen en balsamicoazijn
Vissoufflé
Kaaskroketten
Gegrilde aubergine met mozzarella
Gemarineerde en licht geschroeide zalm met spruitjespuree
Hartige pannenkoek met rode biet
Salade van gegrilde courgette met munt, chili & mozzarella
Bouillon met verse ravioli gevuld met 4 kazen
Salade met gedroogde cranberry’s, feta & sinaasdresssing
Krabcocktail met avocado & maïssorbet
Tonijn met zoetzure komkommersaus & sojascheuten
Corne de gatte “à la flamande”
Slaatje met gerookte kwartelboutjes & eendenlevercrème
Carpaccio van Parijse champignons met rucolapesto
Kaaskroketten met Chimay
Aubergines met yoghurtsaus
Salade van meloen, rode biet, komkommer, gekonfijte walnoten en geitenkaas
Salade met gerookte zalm & dilledressing
Spanakopita triangels
Herfstsalade
Rucolaslaatje met kaasje & walnotenhoningdressing
Slaatje met gamba's en limoendressing
Gevulde champignons met mousselinesaus
Pakketje van gerookte zalm met geitenkaasdressing
Geitenspekkaasje met veenbessensaus
Kippenwit met spinaziesalade & rode ui in rode wijndressing
Salade van asperges, nieuwe aardappeltjes, haring en dille
Carpaccio van gegrild rundvlees met gemarineerde groenten
Carpaccio van tomaat met basilicumsorbet, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Dillepannenkoekjes met wasabi en gerookte zalm
Scampi’s en zalm op de teppanyaki met wasabimayonaise en julienne van prei
Chimaypakketjes met Luikse siroop
Scampi’s met appeltjes in currysaus
Chinese koolrolletjes met visfarce
Komkommer met surimi en koriander
Gevulde aubergine met gehakt en paprika
Carpaccio van Romatomaat & buffelmozzarella
Aardappelgnocchi met tomatensaus
Carpaccio van piel de sapo meloen met gedroogde pancetta
Slaatje van groene en witte selder, veldsla, munt en yoghurtdressing
Buideltje van brie met gerookte zalm of spekreepjes
Gefrituurde tagliatelle met gemarineerde Torritotomaatjes en gebakken scampi’s
Aardappelboontjessalade met gerookte vissen en gemarineerde sjalot
Pakketje van gerookte zalm met ijsbergsla en rucolamierikswortelsaus
Frisée salade met roodbaars en gel van rode bietjes
Frisse sprotsalade
Beursjes met Hervekaas en peer.
Tartaar van avocado en groene appel met carpaccio van sint-jakobsvruchten
Lenterolletjes met scampi’s en chili-koriandersaus
Carpaccio van bloemkool met grijze garnalen en bloemkoolmayonaise
Slaatje met gepaneerde geitenkaasjes
Zachtgekookt eitje met aspergesoldaatjes
Toast Skagen
Gesmoorde kabeljauw met aardappelschijfjes
Gevulde ravioli met tomaat-basilicumsaus
Antilliaanse chiquetaille van gerookte makreel
Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise
Veggie worstjes met lintsalade van wortel, komkommer en courgette
Linzenchutney met appel en roodbaars
Geitenkaasje in filodeeg met siroop van Orval
Krokant pakketje met scampi’s en paprikacoulis
Tartaar van ortanique
Spinazie-ricottataartje
Torentje van peer, geitenkaas, spek en honing
Ceviche van zalm met mandora
Tongpakketjes met wijnappelsien
Argentijnse empanada
Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus
Sint-jakobsnoten met venkelcrème
Preispaghetti, sint-jakobsvruchten en champagnesaus
Jerky kippendrumsticks met koriander
Coquilles met erwtjescrème en krokantje van Italiaanse ham
Verse loempia met garnalen
Terrine van vis en garnalen met lentegroenten
Slaatje met gerookte eendenborst en kersen
Pakje van gegrilde aubergine met geitenkaasje en coulis van zachte paprika
Huisgemarineerde zalm met watermeloen en agrumes
Vietnamese gehaktballetjes
Tatin van kastanjechampignons en walnoten
Salade met gerookte makreel, mandarijn en waterkers
Salade met blauwe bessen, tofu, cashewnoten en mozzarella
Risotto met kastanjechampignons
Zalmloempia
Krabkoekjes met fruitsalsa
Gegrilde slaharten met spek en caesardressing
Gebakken scampi’s met venkel en pastis
Gravlaks met rucolaboter
Piramide met gekonfijte eend, gebakken eendenlever en peer
Gevulde kwartel in rode wijnsaus
Gerookte forel met gepekelde groentjes en romanesco
Creoolse risotto met schaal- en schelpdieren
Salade met appel, scampi en currydressing
Varkenswangetjes
Toast champignon met bospaddenstoelen
Salade van quinoa met venkel en granaatappel
Scampi’s in tomatenbasilicumsausje met Rodenbach
Oosterse zalmkoekjes met gember en zoetzure salade
Steak tartaar
Toast champignon met preskop
Gerookte zalm met geitenkaas en dille
Chapati met granaatappelraita
Tartaarhartjes met kwarteleitje
Gerookte zalm met gemengde sla en vinaigrette
Gegrilde tong met frisse pompoenpuree en mosterdboter
Mangogranita met prosecco
Kabeljauw met oesterzwammen, geplette aardappel, pastinaakblokjes en Thaise curry
Pastinaaktartelettes met tijm en spekjes
Gebakken sint-jakobsnoten met een slaatje van jonge spinazie en crumble van hazelnoot en sesam
Scampicocktail met Vietnamese dressing
Duo van grijze garnaal
Rode bietjes met geitenkaas
Tartaar met appelkappers en kwarteleitje
Filodeegpakketjes met Le Petit Tentation
Gepekelde komkommer met gerookte makreelmousse
Pomme Anna met oesterzwammen
Bosvruchtendaiquiri
Piel de sapo met manchego salade
Rundcarpaccio met Parmezaankoekje en wasabimayonaise
Gemarineerde zalm met escabechegroenten
Salade van rodekool, pastinaak en mandora
Pannenkoekentaart met gekookte ham en zongedroogde tomaatjes
Paté met honing en parmaham met picklesgel en gemarineerde groenten
Gevulde groenten met brandade
Risone met aspergepesto
Aspic van artisjok en grijze garnalen
Geitenkaas met uienconfituur en veldsla
Exotische eiersalade
Escargots aux petits légumes
Pannenkoekentaart met gerookte forel en groene kruiden
Geschaafde bloemkoolsalade met hazelnoot en veenbessen
Sint-jakobsnootjes met verse kruiden op een preibedje
Sangria
Rode bietensalade met mandarijn en geitenkaas
Portobello gevuld met roquefort en walnotencrumble
Roze pompelmoessalade met radicchio en dadels
Hamrolletjes met dadels en roomkaas
Quinoa met rode biet, radijsjes en Brabantse plattekaas
Cilinder van komkommer met gerookte paling en gemarineerde radijsjes
Kippensatés met pindasaus
Tongrolletjes gevuld met kreeft, venkel en grijze garnalen
Tartaar van rundvlees met groene boontjes
Crème van rode biet met coppa en radijsjes
Voorjaarsrolletjes met pindadipsaus
Scheermessen met fijne groentjes in de oven
Ovenpannetje met sint-jakobsnoten en mascarpone
Salade met kaki en hazelnoot
Kokosgazpacho
Bloemkoolcrème met geroosterde bloemkool en mimosa van ei
Preitaartje met Shropshire en amandel
Strüdel met prei en abrikoos
Gekaramelliseerde zalm met prei, zeekraal en granaatappel
Schelvis met aardappelmousseline, gestoofde prei en kerstomaatjes
Sint-jakobsvruchten met prei
Champignonvelouté met grijze garnalen
Winterminestrone
Carpaccio van rundvlees
Samosa
Rundercarpaccio
Zeewolf met chorizo en groenteblokjes
Krabkoekjes uit Bahia
Gefrituurde kikkererwten & gehakte salade
Gevulde artisjokbodem met garnalensalade
Tartaar van rundvlees met zure karamel
Sint-jakobsvruchten uit de oven met gedroogde Italiaanse ham
Gerookte zalm met zuurkool in witte wijn
Quiche met geitenkaas
Kabeljauwhaasje in lardo met paprikahummus
Gegrilde aardpeer met sint-jakobsnoten en sherryboter
Coquilles met pancetta en zeekraal
Gegrilde scheermessen met kruidenboter
Millefeuille van tramezzini met gekookte kreeft, truffelboter, zeekraal en waterkers
Minipavlova met gerookte sprotcrème en lompviseitjes
Terrine van witlof met gebakken zalm
Koolrabi appelslaatje met geitenkaasje in bladerdeeg
Carpaccio van koolrabi met geitenkaas
Salade met varkenswangetjes en mierikswortelzalf
Tataki van rund
Couscous met groene asperge, feta en courgette
Salade van groene asperges en sint-jakobsnootjes met citrus-chilidressing
Carpaccio van koolrabi met korianderpesto
Kipkebab met amandelen en dukkah van pistache
Pastinaakcrème met hazelnotenspinaziepesto
Oosterse brochettes met oosterse salade
Gegrilde scampi’s in Braziliaanse marinade
Portobello burgers
Kalfstartaar met sint-jakobsvruchten, avocadocrème en basilicumolie
Waterzooi van vis en asperges
Burrata met koude crème van kerstomaatjes en basilicumolie
Gevulde rigatoni met avocado, ricotta en gerookte zalm
Paraguayo-mozzarellasalade
Veggie penne met zeekraal
Salade met geroosterde peer en blauwe kaas
Zonnespinazietaart
Gebakken camembert met paarse vijgenkonfijt
Salade van conferenceperen met knolselder, witlof en blauwe kaas
Carpaccio van tomaten met Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Kaaskroketten met Oud Brugge
Geroosterde paprikarisotto met kerstomaatjes en Parmezaanse kaas
Slaatje van avocado en Oud Brugge kaas
Brick met appeltjes en blauwe kaas
Gebakken feta met granaatappelsaus en kruidensla
Koude & warme oesters
Avocadozalf met tartaar van oester, serranoham en daikon
Wellustige oesters met gember
Rundtartaar met oesters
Miniquiches van gekleurde wortelen en courgette
Zure room-dillesaus voor bij de zeevruchtenschotel
Slaatje met ganzenlever, rode biet, vijg en appel
Kreeft met gepekelde tomaat, kreeftenmayonaise en kruidensla
Gegrilde kreeft met kruidenboter en pasta
Puree van topinamboer met vanille, hazelnootpesto en sint-jakobsvruchten
Scampi's met rode curry en rijst
Courgette gevuld met bloemkoolrijst, groene asperges en scampi’s
Sushi met tonijn & watermeloen
Gemarineerde zalmspiesjes met zwarte rijst & mangosaus
Salade met geroosterde venkel, scampi’s en sinaasappeldressing
Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer
Brandade van kabeljauw en prei
Asperges met waterkerssabayon en gerookte zalm
Witte asperges op Provençaalse wijze
Vichyssoise met gerookte forel en broccoli
Entrecoterolletjes met knapperige groenten
Rib-eye carpaccio op zuiderse wijze
Bloemkool op de BBQ met picada
Lenterolletjes gevuld met kleurige groenten, mango & pindasaus
Salade van pomelo gemarineerd met steranijs, oranjebloesem en gember
Tonijn met perzik in een nieuw jasje
Burrata met zelfgedroogde tomaatjes en olijvenpoeder
Avocado met roze garnalen, pomelo en wasabi
Salsa van aardappel met maatjes en tomatensorbet met wodka
Aspergekroket met eiersalade
Salade van roze pompelmoes en scampi’s
Scampi’s met sinaasappelgelei
Tomaten gevuld met risotto van zuiderse groenten
Tomaatgarnaal op moderne wijze
Mosselen met vermout in papillot
Lichte gelei van mosselen
Gefrituurde mosselen
Slaatje met gebakken mosseltjes
Visbrochette
Vitello tonnato
Tomaat garnaal
Garnaalkroketten
Zarzuela
Gemarineerde wortelsalade, sesamolie, bulgur en geitenkaas
Burrata met gegrilde courgette en Italiaanse kruiden
Rundtartaar met ansjovis en olijven
Wildpaté met verse vijgenchutney
Gepaneerde raclettekaass
Bladerdeegwafeltjes met gekookte beenham & mosterd
Opgevulde peer in bladerdeeg
Lauwwarme salade van bospaddenstoelen met artisjok
Zuppa valdostana uit Aosta
Ravioli met boschampignons en truffelolie
Rillettes van konijn met ras el hanout en abrikoos
Garnalenbisque met extra garnaaltjes, zure room en dille
Carpaccio van tomaat en buffelmozzarella
Schelvis met mosselen en kokos
Tagliatelle van prei met gerookte forel
Winterse, witte minestrone
Aardappel ‘deluxe’
Sesamvoorgerecht met gerookte zalm, wakame en udonnoedels
Gepofte zoete aardappel opgevuld met brie, gerookt spek en sjalot
Krokante asperges met eidooiercrème, kaaskoekje en grijze garnalen
Fatteh: gefrituurd pitabrood, lamsreepjes, kikkererwten, granaatappel, yoghurt en za’atar
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Aardappel ‘deluxe’
Sesamvoorgerecht met gerookte zalm, wakame en udonnoedels
Gepofte zoete aardappel opgevuld met brie, gerookt spek en sjalot
Krokante asperges met eidooiercrème, kaaskoekje en grijze garnalen
Fatteh: gefrituurd pitabrood, lamsreepjes, kikkererwten, granaatappel, yoghurt en za’atar
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Zuppa valdostana uit Aosta
Ravioli met boschampignons en truffelolie
Rillettes van konijn met ras el hanout en abrikoos
Garnalenbisque met extra garnaaltjes, zure room en dille
Carpaccio van tomaat en buffelmozzarella
Schelvis met mosselen en kokos
Tagliatelle van prei met gerookte forel
Winterse, witte minestrone
Aardappel ‘deluxe’
Sesamvoorgerecht met gerookte zalm, wakame en udonnoedels
Gepofte zoete aardappel opgevuld met brie, gerookt spek en sjalot
Krokante asperges met eidooiercrème, kaaskoekje en grijze garnalen
Fatteh: gefrituurd pitabrood, lamsreepjes, kikkererwten, granaatappel, yoghurt en za’atar
Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
Geroosterde witte asperges met carpaccio van verse zalm
Crudo van kabeljauw met groene asperges, venkel en dille-olie
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven