Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Pel de tenen look en snipper ze fijn.
-
Snij de bloemkool in roosjes en weeg 800 g bloemkool af. Hak dit grof voor de soep.
-
Doe de bloemkool samen met look, melk en rozemarijn in een soeppot en breng aan de kook.
-
Kook in 15 min zachtjes gaar, pureer met de staafmixer en kruid met peper en zout.
-
Snij de rest van de bloemkool in plakjes. Schik de plakjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie en zeezout.
-
Rooster in de voorverwarmde oven in 10 min goudbruin en knapperig gaar.
-
Plet de eieren met een vork. Schep de peterselie erdoor en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de soep over de voorverwarmde borden en garneer met geroosterde bloemkool en mimosa van ei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven