Recepten voor hoofdgerechten

Wat eten we vandaag? Een veel gehoorde vraag in iedere huiskamer. Met onze verzameling recepten voor hoofdgerechten kan je hier altijd een antwoord op hebben. Kies voor vlees, vis, gevogelte of ga voor een vegetarisch hoofdgerecht. 

Risotto met geroosterde tapastomaatjes, dragon en ricotta Thaise mosselen met groene curry Gekonfijte watermeloenburger met tomaat, sla en gorgonzola Koreaanse burgers met kimchi en chilimayonaise Citroenrisotto met groene groenten en kabeljauw Konijnkokoscurry Forel in papillot Spirelli met tomatenroom en spekjes Salade van nectarine, feta, granaatappel en bulgur met lamskroon Pasta met pancetta en pistachenotencrème Entrecote op de BBQ met zoete aardappel en avocadodip Papillot met gevulde zoete puntpaprika Turkse rijstschotel met saus van gele puntpaprika Cha Ca de Hanoi Lahmacun met aubergine en cacik Steak bordelaise Bloemkoolsteak met bordelaisesaus Pinsa met ricotta, gegrilde courgette en prosciutto Scampi’s in gekruide kokosroom Geroosterde varkensspiesjes met rijstnoedelsalade Geroosterde venkel met kerstomaat, lente-ui en kruidenvinaigrette Lamskotelet met muntpesto en parelcouscous Koshari Hartige groentetaart Wok met ananas, kokosrijst en kippenballetjes Escalope pizzaiola Gevulde cannelloni met spinazie en gehakt Vogelnestjes Cabillaud aux asperges blanches, sauce dijonnaise et salade d’herbes Groene shakshuka met feta Chakchouka, patate douce au four et merguez Shakshuka Aziatische vol-au-vent Traybake met pita en feta Tacchino sgombro affumicato (kalkoen met saus van gerookte makreel) Groentetajine met kikkererwten, dadels en feta California burrito Groenteburger ‘Waldorf’-risotto met kip en graantjesmosterdvinaigrette Slastoemp met gehaktballen en tomatensaus Pilaf met scampi’s, venkel en pastis Hespenrolletjes met andijvie, kaassaus en puree Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar Casarecce met broccoli, limoen en hazelnoot Picadillo Konijn met spek, waterkers en citroengnocchi Tiella uit Puglia Tajine van kip met aubergine, dadels en pistache Oosterse groentewok met noedels Komkommertagliatelle met komkommerpesto en gebakken zalm Mediterrane groentelasagne met tomaten-looksaus Courgettespaghetti met spinaziepesto en feta Karnemelkstampers met garnalen en een gepocheerd ei Skrei met korstje van wasabinoten, kokossausje met gember en sambal One pot orzo Pasta e ceci (Pasta met kikkererwten) Cavatappi con arugula pesto e scampi (Cavatappi met pesto van rucola en scampi's) Pappardelle cacio e pepe (Pappardelle met kaas en peper) Penne all’ortolana (Penne met groenten uit de moestuin) Orecchiette con patate e cozze (Orecchiette met mosselen en aardappelen) Tagliatelle con le sarde (Tagliatelle met sardines) Giglio all’amatriciana (Giglio met tomatensaus, spek en salami) Rigatoni alla norcina (Rigatoni met worst en champignons) Pasticcio al forno (Pastataart uit de oven) Stoofvlees met trappist, wortelgroenten en sinaasappel Pizza met gekaramelliseerde uien, knapperige appel en raclettekaas Pittige hutsepot met kokos en noedels Balletjes met aardappelen in tomatensaus Kalfslapjes met spinazie en tagliatelle Mont d’Or met krielaardappelen en spekjes Gebakken spruitjes met ketjapsaus en sesam Calzone-tajine met lamsgehakt, feta, dadels, aubergine, granaatappel en pompoen XL-pizza met vier verschillende smaken Bloemkoolpizza met zure room, spruitjes, beenham en graantjesmosterd Gai pad khing Schorsenerenstoemp met zalm en kruidenkorst Tex-mexovenschotel met gehaktballetjes Vegetarische ‘fricandon’ met bruine rijst Ovenschotel van geroosterde aubergine met köfte Prei-ricottalasagne met zalm Tajine met gemarineerde kabeljauw en krielpatatjes Vegan winterstoofpot Traaggegaarde ossobuco met venkel en saffraan Hutsepot met hammetje en mosterdsaus Blinde witlofvinken gegaard in bruin bier Kalfsblanquette Vol-au-vent van parelhoen met sneeuwmanpuree Hert met aardpeer, spruitjes en saus van bittere chocolade Filetgebraad met truffel met fondantaardappel, pastinaakpuree, kastanjecrème, boschampignons en wortelen erwtrisotto Gepofte knolselder met gebakken rijst en zoete aardappelpuree Rendang van hert met kurkumarijst Lamskroontje met blauwe bessensaus Rollade van zeetong en zalm met garnalenjus en geglaceerde minigroentjes Polpette met tomatensaus Tortellini met spinazie en ricotta met tomatenroomsaus Noten-zadenquiche met spek, dadels en lamsgehakt Fazantfilet met kroketjes, witlof en appeltje met veenbessen Stoofpotje van everzwijn met knolselderpuree en seizoensgroentjes Calzone Rundburger met BBQ-saus, tomaat en ‘potato hash’ Pompoenburger met avocadohummus en feta Gegrilde rib eye/entrecote met choronsaus Fettuccine alla bagna cauda Eendenborst met sinaasappelsaus Geroosterde auberginerolletjes met satsebeli en bulgur Zalm ‘à la nage’ in oosterse kokossaus met groenten Gehaktballetjes met pittige knolseldersaus Glasnoedelsalade Kip in yoghurtsaus met dadels en druiven Zeetong met hollandaise-pompelmoessaus en zeekraal Gebraiseerd witlof met varkensgebraad en gorgonzolasaus Pasta carbonara met champignons en pancetta Kabeljauw met spek en oesterzwammen Duitse curryworsten met frietjes Bombaypatatjes met haloumi, bloemkool en broccoli Pho met shiitake en prei Tajine met pompoen, kikkererwten en baharat Aubergineballetjes in huisgemaakte tomatensaus Groene curry buddha bowl Kip met venkel, pastis en citrus in de oven Gegratineerd witlof met hesp in witte saus van bloemkool Woknoedels met broccoli en zalm Portugese steak met pickles van groenten, prosciutto en spiegelei Pastei van kip met champignons en dragon Tongrolletjes in bonne femme-saus met puree en spinazie Gemengde sla met eendenborst, toast met gesmolten camembert en yoghurtdressing Lamsstoofvlees met look, paprika en tomaat Hammetje met aardappelpreigratin in honingmosterdsaus Kip in duivelsaus met paprika en rijst Pasta met kerstomaat, zeekraal en scampi’s Rijstnoedels met rundvleeslapjes, koriander Pladijsfilet ‘toast champignon’ met fetasausje Pasta met champignons, blauwschimmelkaas en gedroogde ham Kiprollades met spinazie, kaas en Italiaanse ham Pizza met champignons, ham, tomaatjes en basilicum Rigatoni met crema di patate en merguez Tortellini met ham, snelle tomatensaus en lookbroodkruim Pasta con carne met steak en cheddar Kip Alfredo pasta One pot capellini met spinazie, spek en kaassaus Fish pie Huisgemaakte kipshoarma Moussaka met courgette en aubergine Risotto met champignons en Hapkin BIPA Gepocheerde kabeljauw met groenten uit de oven Mosselen met Omer Blond en frietjes Konijn met abrikozen, tomaat en St-Feuillien Quadrupel Varkenswangetjes met Martha Guilty Pleasure en noordkrieken Varkenshaasje met picklessaus en geprakte broccolistoemp Fish and chips met Rochefort Triple Extra Chinese wok met rund, lente-ui en oestersaus Bloemkool ‘pizza bianca’ met spek en gorgonzola Koolvishaasje met gebrande citroen en kruidenboter Mititei met shopska salade Stuffat tal-fenek Dagnje na buzara of mosselpot met spek en groenten Sirene po Shopski Zomerse pierogi Stamppot van radijsjes met worst Gestoomde groenten met steak en bearnaisesaus Kruidige kip met gekaramelliseerde uien en pijnboompitten Bouillabaisse in papillot Zuid-Afrikaanse XL-burger met paprikastoof Oosters gemarineerde zalm Mexicaanse perros calientes met pico de gallo Gemarineerde lamsbrochettes Stoofvlees met Lupulus en peterselie-aardappelen Pladijs met pistousaus en venkelpuree Courgetteburger met maïstapenade ‘Taatjespap’ met asperges, gepocheerd eitje, Hollandaisesaus en garnaaltjes Fettuccine met pesto en zalm Tajine met kefta Heekfilet in papillot met zuiderse groenten Groene salade met gebakken krieltjes, geitenkaas, pancetta en aardbeidressing Afrikaanse sosaties met mangosalsa Ribeye met chimichurri Gevlinderde kip met limoen, abrikoos en koriander Argentijns stoofvlees Canelones met spinazie Asperges met krieltjes en zalm of gekookte ham Pita met souvlaki van halloumaki en tzatziki Pancit Bouillabaisse ‘vitesse’ Kare-kare Argentijnse kip Penne primavera met scampi Sloppy Joe burger met cheddar en coleslaw Rfissa Vongole met tomaat, wijn, chili en lookbrood Bonenburger met rijstsalade Tajine met kip Pasta alla trapanese met pangrattato Oosterse zalmburger met ketjap-groentewok en noedels Koolrabi in lookroom met lamsballetjes en bulgur Pladijs met gegrilde groene asperges en blanke botersaus Mosselen en garnaaltjes met parelcouscous en ratatouille Tong in papillot met lentegroentjes en risotto Spaghetti met courgettesaus, gehakt, snijbonen en kerstomaatjes Ravioli van zoete aardappel met licht currysausje en pinda’s Chili con pollo met limoen en koriander Sukiyaki hot pot party Salade van sashimi van kabeljauw Koude pastasalade met babyspinazie, bestomaat, chorizo en paprikacrème Italiaanse salade Balletjes in tomatensaus met champignons Jambalaya Kabeljauwhaasje in gezouten spek, zalf van erwtjes en rode wijnsaus Varkenshaasje in Hopus gemarineerd met worteltjes en kroketjes Varkenshaasje in notenkorst met comtékroketjes, topinamboerblokjes & gestoofde spinazie Haantje met dragon & ratatouille Parelhoen met gekonfijte sjalot, peertjes gestoofd in rode bietensap & gratin dauphinois Cilinder van kalkoen met savooi en scampi’s, gekonfijte tomaatjes, wortelpuree & erwtjeszalf Varkenshaasje met veenbessen & savooi met hazelnoten Oosters vispannetje met krokante groenten Verse spinaziepasta met shiitake Stoverij op zijn Opwijks Varkensgebraad met pickles, gebakken bloemkool en aardappelen Met shiitake gevulde parelhoenfilet & knolselderpuree Kabeljauw met tomaat-basilicumsaus Kids pastasaus (met veel verstoppertjesgroenten) Gevulde butternut met couscous, gyros en pistachenoten Witte kool met dragonsaus, geplette aardappeltjes en gebakken vis Gevogeltefondue met sausjes en garnituren Blanquette de veau Valdostana Rundtong in Maderasaus met aardappelpuree Tajine van kip met peren Vegetarische nuggets met ratatouille Balletjes in melksaus met geprakte spinazieaardappelen Oosterse wok Gebakken zalm met schorseneren, puree & zure room Chicken pie met champignons Wortelstoemp met braadworst Wortelstoemp met gelakt varkenshaasje Roodbaars verpakt in gedroogde ham met rode wijnsaus & erwtjes Konijn met tomaat-basilicumsaus Gestoofde witte selder met bechamelsaus Geroosterde tonijnpakjes met hahisaus Linguine met zeekraal en grijze garnaal Asperges met zalm, tagliatelle & Hollandaisesaus Preistoemp met zalm en grijze garnalen Gemarineerde zalm met rijstsalade Kip met kerstfarce Kalkoenorloffgebraad met broccoli en bloemkool Gemarineerde pangasiusfilet met kerstomaatjespasta Gemarineerde zalm met geroosterde aardappeltjes Varkenshaasje in spekjasje met andijvie Couscous met scampi’s Tajine van kabeljauw met chermoula Forel op Ardense wijze Kabeljauwhaasje met groene kruidenkorst in de oven Zwevegems gebraad met hofmeesterboter, boontjes en gratin Zwevegems haasje met broccoliroom, tomatensalade en krieltjes Gegrilde tonijn met avocadocrème & rode biet Kippenreepjes met zuiderse groenten & wokmie Rodekoolsalade met friszoete dressing van appelmoes Gemarineerde konijnenkoteletjes met kerstomaatjes Pittige vispakketjes Pladijsfilet met pastinaakpuree & venkelmayonaise Norimaki (sushi) Konijn met appeltjes en kriekbier Ossobuco met tagliatelle Nigiri (sushi) Sushi met quinoa Saliepolenta met spruiten, paddenstoelen en lamskoteletjes One pot chicken met kippenbillen Gelakt haantje met ijsbergsla & aardappelchips Balletjes met kriekjes Haantje met druiven Fideuà met scampi’s en chorizo Köfte Kabeljauwfilet met tomaat en ajuin Gebraden kip met witloof Rundbrochettes met Franse aardappelsalade Tzatziki met dille, zelfgemaakte pitabroodjes en Griekse salade Spinazie-, kikkererwten- en pittenburger Kippenbout met paprikacoulis en couscous Kleurige geroosterde groentelasagne Kaviaar van aubergine met lamskroontje en krielaardappelen Kabeljauwhaasje met notenkorstje, geplette aardappel en pesto Vispannetje Vispapillot Varkenskroon met lentegroentjes Italiaanse worst Wok van kalkoenfilet met asperges en oesterzwammen Skordalia* met rauwe aspergelinten en dukkah** van pistache Mexicaanse volkorenpasta Geschroeide carpaccio gemarineerd in verse kruiden met gegrilde groentesalade Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus Kielbasa hash Eend met ananas en rode curry Dunne lende met gepofte gevulde patat Vis in de ‘zak’ Varkenshaasje met jonge worteltjes, krielaardappelen en mosterdsaus Lamsfilet met korstje van olijven en gegrilde sla Fusili met romige venkel & zalm Runderwangen op oosterse wijze Boulets à la Liégeoise Maltagliati met pancetta, erwtjes en parmezaan Pappardelle met geraspte courgette en gorgonzolasaus Corzetti stampati met pijnboompitten, parmezaan en oregano Tortellini uit Bologna met vleesvulling Mechelse koekoek met dragon Kippenbillen met citroen en witloof Zuurkool met rookworst Lamskroontje met torentje verkwikkende groenten Duivelse spareribs Lamkroon met Marokkaanse kruiden Spareribs Caraïbenstijl met snel gepekelde groentjes Broccolizalf met kalfsvlees Gado gado Lamsfilet met aardpeerzalf en looksaus Witloof in gerookte zalm Kalkoenschnitzels Pittige zoete lamsbout met auberginekaviaar en couscous Pittige chimichurrimarinade met steak en aardappel in de schil Gevulde kipfilet met krielaardappelen en warme vinaigrette Lamsboutsnede met artisjokbodems en krielaardappeltjes In spek verpakt vleesbrood gevuld met ei Rosbief met notenkorst Courgetterösti met pangasiusfilet & sausje van geitenkaas Pita bianca met geroosterde groenten en hummus Ratatouillepuree met gemarineerde rundreepjes Oosterse varkensreepjes met noedels Rucolasalade met champignons, kikkererwten, geroosterde paprika, tarwekorrels en runderreepjes Roergebakken kip met cashewnoten Souvlaki met pommes duchesses en appelmoes Burrito’s met kip, Mexicaanse salsa en guacamole Moros y cristianos Marokkaans batbot brood met komijn en worteltapenade Coleslaw met knolselder, Cashel Blue en noten Nigiri met zalm of garnalen Maki gunkan Gesmoorde venkel met roodbaars en tomatencoulis Italiaanse pastasalade Kabeljauw met citroenkappertjesrelish Tarte flambée met Cashel Blue, peer en walnoot Maki Zweedse köttbullar Zalm met légumaises en aardappelwafel Lamsbout (slow cooking) Gekaramelliseerde rode kool met warme tutti frutti Gevulde courgette met lamskoteletjes Wintergroenteragout met kippenbouten Wokgroenten met linzen gegratineerd in de oven Gestoomd witloof met kabeljauw op oosterse wijze Italiaanse salade met ciabatta Lok Lak Homemade goulash Opgevulde gebakken rode ui Eendenborst met puree van zoete aardappel & bospaddenstoelen Mexicaanse wok met 2 dips Spaghettisaus Vlinderpasta met zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola Fideuà Gewokte friséspruitjes met kotelet & sjalotjes Lentesalade Minihamburgers Tajine met kefta Gebakken zalm met puree en fijne groentjes Wortelcurry met biefreepjes Zibdiyit gambari Thaise wok met kip Niertjes in Maderasaus Japanse wok met scampi’s Avocadoburger met gebakken zalm Gebraiseerd witloof met kip Panzanella Gegrilde kip-artisjok-tomaatbrochette met geitenkaasdip Bourride (Franse visschotel) Gordon Ale meat pie Griekse stoofschotel Shakshuka met ei en merguez Chipolata met appelmoes Shakshuka met kwarteleitjes Gegrilde zuiderse groenten met schelvisfilet Couscous met kip & saffraan Ribollita Vietnamese hotpot Melitzanes papoutsakia Kippenchipolata met rode kool, gestoofde ui en aardappelpuree Burrata met tomatensymfonie Griekse pastasalade Scampi diabolique Kippenrollade met farce van sprotjes Lamsrumsteak met crumble en tapenade Ossobuco Geroosterde lamsbout met look en rozemarijn Nachos met gehakt uit de oven Tajine van kip met chermoula en abrikoos Geroosterde forel met tijm Noedels met sojascheuten, gewokte kip en cashewnoten Kabeljauw met geplette kruidenpatatjes Kippenreepjes met zuiderse groenten Vegetarische wok met cashewnoten Cheesy lasagne met paddenstoelen Kleurige couscous met kippenworst Oosterse kip met basmatirijst Gegrilde steak fajita Enchilada met kip Gegrilde dunne lende met bordelaisesaus, lardo en frietjes Tajine van lam met gedroogde vruchten Orzosalade met geroosterde paprika en souvlaki van lam Zalm met geroosterde trostomaatjes Kippenreepjes met sesamkorstje Varkenshaasje gepaneerd met pijnboompitten en basilicumsaus Linguine met kabeljauw, venkel en pijnboompitten Aardappelpuree met ansjovis, spekjes en kwarteleitjes In pikante kruidenyoghurt gemarineerde lamfilet Geroosterde lamskoteletjes met abrikozencouscous Varkensvlees met roquefortboter Provençaalse dunne lende met ratatouille en aardappelschijfjes T-bonesteak met baked potato, whiskybotersaus en maïsslaatje Barigoule met lamskoteletjes Kippenbouten met honingmarinade en abrikozen Poulet Franchard Burger van haringsalade, avocadozalf en knäckebröd Kippenburgertjes met quinoasalade Gevulde kipfilet met abrikoos Hertenbiefstuk met cranberry’s en aardappel- champignongratin Calzone met zeevruchten, guacamole en tomatensalsa Tagliatelle bolognese Couscous met zalm en gegrilde wortel, rode ui en hummus Lasagne met groenten en kippenwit Gebakken kabeljauw met groentegarnituur en kasteelaardappelen Fattoush (Libanese maaltijdsalade) Linzenlasagne Balletjes in Provençaalse tomatensaus Vislasagne Snelle lasagne met ratatouille Chili con carne Pastilla met eend Schelvis met kruidencrumble Struisvogel met stoemp van appel en Flower Sprouts Chateaubriand met romige sojachampignonsaus Lamsbout met kruidenjus en amandelen Carbonara met citroen, spekjes en fijne boontjes Zuiderse opgevulde kip Gevulde kip met kastanjes en champignons Varkenskroon met groenten en pommes duchesse Scandinavische zalmtartaar Elzasser choucroute met hammetje Hutsepot Kalfsgebraad in een jasje met spinaziestoemp Tagliatelle met bospaddenstoelen en room Maïskip met duvel uit de oven Yorkshire pudding met witte en zwarte pens en appel Oosterse wok met noedels en varkensvlees Zeebaars met vongole, schorseneren en zeekraal Pozole rojo Parmentier met appel en honingpens Varkenskotelet met mosterd, knolselder en Quinto Kip ham preipastei Ossenhaas met gerookte ham en panade, broccolipuree en geglaceerde worteltjes Tajine van lam met rabarber, abrikoos en granaatappel Konijn met peren in gorgonzolasaus Konijn met abrikozen in geuze gestoofd Kippenbillen met N’Ice Chouffe Kippenbillen met witte kool, kaneel en Pinot Blanc Eendenborstfilet met gegrilde cavaillon en honingsausje Involtini van aubergines Kabeljauwhaasje met venkel en romige peterseliesaus Varkenshaasje gewikkeld in gedroogde ham met tomatenfondue Gepocheerde kabeljauw in geuze met aardappelmousseline en erwtjes Kalfsblanquette Kip tandoori met gestoofde paprika en naan Kalfsgebraad met tijmsausje, wortelen en aardappelpuree Limburgs stoofvlees met appelmoes en frietjes Waterzooi met zeetongrolletjes, grijze garnalen & koriander Escalope alla Milanese met spaghetti Reuzenbonen met munt, gratin dauphinois en lamskoteletjes Gegrilde zalm met bearnaisesaus Stoofvlees op Vlaamse wijze Varkenshaasje met broccolimoes, bospaddenstoelen, bordelaisesaus en truffelaardappelgratin Varkenshaasje met salie in gedroogde ham en tamarillosalsa Suprême du Moulin met roze pepersaus, appelbolletjes en ahornsiroop Stoemp met raapjes, kabeljauw en peterseliecrème Choucroute garnie royale Zalm verpakt in bladerdeeg Met bospaddenstoelen gevuld varkenshaasje Parelhoenfilet met boschampignons en zingarasaus met kroketjes en slaatje Wortelstoemp met spek in roomsaus Kalkoenfilet Orloffgebraad met schorseneren, gratin en broccolizalf Gewokte kip met currysaus Lamsnavarin met krielaardappeltjes Roergebakken varkensreepjes met verse ananas Gehaktballetjes met groene selder en tomatensaus Lamsbout in zoutkorst Kabeljauwhaasje met vel met shiitake, aardappelpuree met ansjovis, spitskool en blanke botersaus Lamsepigram met lauwe aardappel-spinaziesalade Gentse stoverij Lamsboutsnede met puree van lookaardappelen en zwarte olijven Varkenswangetjes met Rodenbach Gewokt varkenshaasje met perzik Varkensabdijsnede met minigroentegratin Worteltjes & erwtjes met kippenchipolata Quinoasalade met kabeljauw Pizzadeeg voor 2 bodems van 25 à 30 cm doorsnede of 4 kleine Italiaanse rundergehaktbal met stoemp Veggiebal met ratatouille en rucolapesto Tajine van kip met olijven Kalfsgebraad met broccoli en kaassaus Lamsfilet met kruidenkorstje en quinoa Tournedos met gele rapen en bearnaisesaus Mexicaanse burrito’s met bonen Noedels met scampi’s op Thaise wijze Varkenshaasje met rode wijnsaus, warme groenten en kroketjes Taco met gegrilde groenten Tajine van kalfsschenkel met groenten Zalm gemarineerd in mandora en koriander Marokkaanse kebabs met couscoussalade Simmental met bakpatatjes, courgette en tomaatjes Hutsepot Kipfilet met risotto en citroensaus Varkenshaasje in bladerdeegjasje Varkenshaas met pistachepesto Kabeljauw in spekjasje met aardappelsalade Waterzooi van vis Pad thai met wokgarnalen Tagliata van tussenrib met Italiaanse dressing Varkensmignonette met rösti en bearnaisesaus Fish in a Q-bag Tagliatelle met scampi’s, courgettelinten en dragonsausje Kippenspareribs met ratatouille Gehakt- & groentebrood Geplette aardappel met kabeljauw en gekonfijte tomaat Konijn met mosterd Gevulde konijnenbout met knolselder-peer tatin, Bloesem Bink en rösti’s Zweedse balletjes met zure roomsaus Vegetarische nuggets met ratatouille Lamstajine met blozende appels Lamsbrochette met komkommer en yoghurt-kerriesausje Kalfsblanquette Lamskroontje met persillade, aardappel- en courgetteschijfjes Gekonfijte sjalot met rundtournedos en frietjes Kabeljauwhaasje in gezouten spek, zalf van erwtjes en rode wijnsaus Orloffgebraad met groentekrans en champignonroomsaus Kip met appel, kerrie & kokos Varkenskotelet al’berdouille Asperges met Simmenthal dunne lende en bearnaisesaus Zuurkool met romige mosterdpuree en hammetje Haantje met druivensaus Vogelnestje met tomatensaus en aardappelbonbons Zuurkoolschotel met peer Kip met gekonfijte citroen, ansjovis en rozemarijn Konijn met appeltjes en stroop Kruidige zalm-quinoapakketjes Opgevulde aubergines Geroosterde kip met kruiden onder het vel Gevulde kwartel met wortelzalf, bospaddenstoelen en truffelaardappelkroketjes Gemarineerde kippenhaasjes met groentestamppot Zuiderse groentestoof met bonen en olijven Zuurkooltaart met appeltjes en rookworst Klassieke cassoulet Hazenfilet met gebakken witloof, kroketjes, knolselder en jeneverbessensaus Hete bliksem met pensen Rundstoofvlees met Amer Labiau Colcannon met corned beef Volkorenpasta met ratatouille en groenteballetjes Forel op Ardeense wijze Quinoasalade Gevogelte cacciatore Coq à la Brabançonne Kabeljauw met biermousseline Kalfsblanquette geparfumeerd met Palm Hop Select Rosbief met erwtjes Opgevulde spitskool Kalkoen met mole (spicy chocoladesaus) Gestoomde kabeljauw met spinaziezalf, gepocheerd ei en witte wijnsaus Pittig gekruid gehakt met peer en pruim uit de oven Eendenborst met gekaramelliseerde ananas en aardappelwafeltjes Lasagne met zalm, spinazie, ricotta en zongedroogde tomaten Atjar: Indonesische gepekelde salade Tagliatelle met zalm en tomatenroomsaus Chile verde Vogelnestjes Witlofsalade met granny smith en sprot Koreaanse wok met vis Zelfgemaakte ravioli met champignons en gedroogde ham Gevulde zoete puntpaprika Opgevulde runderlapjes in tomatensaus met gratin van knolselder Stoverij met groentepuree Moussaka met courgette Kalfsrolletjes met courgettespaghetti Pastadeeg met eieren Groentenoedels met scampi’s in de wok Maaltijdsalade met een Midden-Oosten toets Ossobuco Steak met weelderige fondsaus, frietjes en gemengde sla Geroosterde aubergines met couscoussalade Salade niçoise Griekse salade Salade met kip gepocheerd in muntthee Kalfsblanquette met balletjes en champignons Gevuld witlof met zomers gehakt Vis met notenkorst en vichyssoise van rucola Lentesalade met veggieballetjes Buddha bowl met cashewmayonaise Gevulde pastaschelpen met ricotta, waterkerspesto, kip en tomatencoulis Brandade van kabeljauw met puree, lente-ui en gedroogde tomaat Bouillabaisse Wok met varkensreepjes, groenten, appel en kokos Salade niçoise Trifle van sla, frisse groenten en garnalen Fajita’s met gyros Geroosterde bloemkool met kikkererwten en kerstomaatjes Thaise salade met rundvlees Koninginnenhapje Konijn in tomatensaus met olijven en venkel Little gemsla met gekookte ham in de oven Gesmoorde venkelplakken met lamskroon en puree met olijven Gehaktnotenkruidenbrood met ratatouille en aardappel in de oven Voorgegaarde ribben met paprikasalsa’s en aardappelboontjessalade Schnitzel met bloemkool, gestoofde uien en patatjes Opgevulde artisjok Gegrilde zalm met sla en sinaasappel Choucroute party Salade van piel de sapo Zomerse kipfilet met mozzarella, pancetta, krielaardappelen en gemengde sla Aziatische hamburger Kip in dragonroomsaus met groentegratin en tagliatelle Scampibrochette met salsa verde Scampibrochette met exotische salade Pastasalade in a jar Salade met geroosterde paprika, noten en croutons Zomerse maïschowder met scampi’s Salade met mango, ananas, kip en granola Pizza 4 seizoenen Salade van komkommer, watermeloen en rundvlees Pizza met pancetta en rucola Gevuld Turks brood Pizza bianca con salmone Hachis parmentier met bloemkool Gelakte kippenbouten met mie, Chinese kool, lente-ui en broccoli Gehaktbrood met appeltjes, rozijnen, appel- en abrikozencompote en frisse sla Gebraden kip met kant-en-klare salade en gebakken patatjes Kotelet met gekookte patatjes en andijvie in roomsaus Macaroni met spitskool, venkel, erwtjes en ham Kant-en-klaar visgerecht upgraden Maaltijdomelet met ei, prei, wortel, ui, champignons, chorizo en rucola Rotolo met aubergines Crumble met rode kool, appel en witte pens Vindaloo Konijn met rode Chimay Zalm met korstje in de oven Cannelloni van ham & prei Kabeljauwfilet met citroenboter en gestoofde prei 1 panlasagne met zalm, prei & kervel Zalmhaasje met preistoemp en grijze garnalen Kabeljauw met graantjesmosterd, aardappel en prei Lasagne met gehakt, prei, knolselder en tomatensaus Risotto met prei, kabeljauwhaasje en saffraansausje Gekookte zalm met pestopuree, prei en garnaaltjes Hartige pannenkoek met prei, wortel en snijbonen Reuzecannelloni met ham en prei Varkensgebraad met mosterd, geplette aardappel en prei Preistoemp met gebakken zeebaars Gelakt konijn in de oven met appelen en aardappelen boulangère Preistoemp met braadworst Gegrilde zalm met graantjesmosterd op een bedje van prei Hammetje met wasabipuree & spruitjes Preistoemp met zalm Gepofte aardappelen met zuurkool Chateaubriand met wintergroentegratin Kip met frietjes en kropsla Tourtière uit Québec Gebakken aardappelen met snijbonen, boerenworst en Franse dressing Mediterraanse stoemp met worst Aardappelpizza met rozemarijn Rundstoof met knapperige aardappelkorst Zelfgemaakte kroketjes met kip archiduc en groenten Gebakken zalm met preistoemp Kabeljauw met mosterdpuree en geroosterde tomaatjes Chateaubriand met gepofte aardappelen en bearnaisesaus Crushed potatoes met erwtjes, munt & lamskoteletjes Winterse stoofschotel Röstiaardappelen met lamssteak en sla Varkensworst met spinaziestoemp Gratin van prei, aardappel & beenham Witlofstoemp met spekjes Savooistoemp met spekjes & lamskoteletjes Radijsjesstoemp met gebakken radijs, varkenskotelet en ajuinsaus Gebakken aardappeltjes met spek en erwtjes Gentse stoverij Gepofte aardappel met gerookte zalm Bretoense galetten Varkenshaasje ‘grand veneur’ Gebakken pladijs met herfstsalade en gebakken aardappelen in de oven Gebakken kabeljauw met lookpuree en champignons Parelhoen met kokos en ananas Macaroni met schorseneren Hutsepot Ragù alla bolognese Spruitjesstoemp met kippenworst en saus met pistachenoten Champignonnoten-burger Kipfilet met champignonroomsaus en pommes allumettes Biksemad Courgetteburger Aardappelsalade met rivierkreeftjes en ceasardressing Quinoaburgers met erwtjes en munt Lamskroontje met lentegroenten en pommes Anna Lasagne met mediterrane groenten en mozzarella Lasagne met spinazie, champignons en pancetta Maaltijdsoep met kip, chorizo, maïs en rode bonen Courgettespaghetti met puttanescasaus Tagliatelle met zeevruchten en pittige saus Turks brood als pizza Goujonettes van schelvis met tartaarsaus Viscurry met wokgroenten Japanse noedelsoep (Ramen) Gebakken zeebaars met basilicumvinaigrette, kerstomaatjes en spinazie Hasselback aardappelen met gegrilde zalm en dillesaus Prei in kruidenvinaigrette met zalmburgers Gefrituurde ravioli in tomatenkaassaus Warme salade met quinoa, rode biet, wortel, radijs en tahinidressing Zalm met yoghurtmosterddressing en kruidenbroodkruim Huisgemaakte garnaalkroketten Kabeljauwhaasje met gebakken polenta en gremolata Scampibrochette met Thaise dressing en couscoussalade Pad thai Medfouna Ceviche van zalm met avocado en kerstomaatjes Zomerse pizza met carpaccio en rucola Oostends vispannetje Visburger met tartaarsaus Kabeljauw in krokant jasje van knäckebröd Quinotto verde Mexicaans gevulde bolletjes Knolseldertagliatelle met puttanescasaus Opgevulde gerookte makreel met quinoasalade Flammkuchen met mozzarella en perzik Lamsbout in zoutkorst met zuiderse kruiden en groenten Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus Challanskip in de oven Rollade van konijn met trappist en ovenaardappel Hotdog met witte pens en appel Thaise kokoscurry met drumsticks Tarte tatin van rode kool met appel, bloedworst en balsamicoazijn Crumbletaart met pompoen en feta Quiche met kip, appel, kerrie en ricotta Quiche met kabeljauw, prei, wortel, ui en olijven Quiche met pompoen, pancetta en rode ui Quiche met gehakt, champignons en pijnboompitten Quiche met spinazie & geitenkaas Pompoen gevuld met feestelijke couscous Zacht gegaarde groenten met spruitjespuree in savooiblad Simmenthal dunne lende met fondantaardappelen, rode ui, pompoenzalf en crème van bloedworst Eendenborstfilet met pompoen en roze pepersaus Quiche met zalm, prei en ricotta Quiche met zalm, aardappelen en fijne kruiden Chili met herfstgroenten en citroenguacamole Aardappeltjes met spinazie, aardpeer, pompoen, boontjes en runderbrochette Quiche met ricotta, zuiderse groenten, gekookte ham en verse kruiden Geroosterde pompoen met kaasfondue & krieltjes Gemarineerde champignonmengeling met julienne van pompoen en gerookte eendenborstfilet Geroosterde pompoen & appel met salie en esdoornsiroop Vergezel balletjes in tomatensaus van broccolistoemp Vul pasteitjes met stoofvlees Gehaktschotel Hachis parmentier - gehaktschotel met spinazie Broccoli-gehaktschotel Cannelloni del nonno Klassieke hamburger Stoofpotje van parelhoen met wortelspaghetti en knolselderaardappelpuree Gevulde aardappel met gehakt, groenten en pecorino Gehaktbrood met spek in tomatensaus met kappertjes en puree Zeebaars met fijne aardappelpuree, rucola, bospaddenstoelen en truffelolie Langoustines met bouillon en geplette aardappel Salade van bloemkoolrijst met zalmhaasje Lamsschenkel met gedroogde vruchten en noten Eendenborst met paddenstoelen, kool en salade van quinoa, cranberry en sinaasappel Hindemedaillon met minigroentjes en aardpeer Konijnenragout met St. Bernardusbier met spinaziekroketjes en wortelpuree Ragout van parelhoen met champagne en bospaddenstoelen Tajine van everzwijn met pruimen Open ravioli met gevulde parelhoenfilet en wildsaus Eendenborstfilets in kruidige whiskysaus Aziatische wok met noedels Italiaanse pizza met mascarpone, room, look en courgette Maaltijdsalade zonder snijwerk met zelfgemaakte dressing Zalm, aardappel en ratatouillepuree Salade met druiven, blauwe kaas en noten Plank met gerookte vis en opgevulde eitjes Kalkoen, wortel- en courgettepuree Stoemp met erwtjes en hamreepjes Warme rijstsalade met venkel, erwtjes, broccoli, paprika en lente-ui Konijnenbillen met Walsberger Kalkoenfilet, open ravioli met witlof en gesnipperde spruitjes Zeebaars met vanillestoemp, botersaus en witlof Kipfilet met witlof en olijven Varkenshaasje met picklessaus en pommes pont neuf Varkenshaasje met tuinkruiden en aardappelpuree met basilicum Gratin van krieltjes met kotelet en witlof Lamsfilet met pastinaakpuree met spekjes en gekaramelliseerd witlof Hutsepot op vaders wijze Kotelet met jagerssaus, kroketjes en witlof San Xian potsticker Tjaptjoi Fluwelen kip met paddenstoelen en oestersaus Oosterse salade van eend en verse kruiden Nasi Wortelstoemp met chorizosnippers & worst Gestoomde schelvisballetjes met noedels Groentezooi Salade met witte bonen, aardappeltjes en lentegroenten Gnocchi uit de oven met broccolipesto Salade van rode kool met rode wijnazijnvinaigrette Lasagne met broccolisaus Couscous met zeven groenten Varkenshaasje met champignonsaus, asperges en gesouffleerde aardappelen Salade met geitenkaas, spek, nectarine, groene asperges en basilicummuntdressing Frittata met groene asperges Tagliatelle met pancetta, groene asperges en olijven Aspergekroket met pesto van groene asperges Quiche met kerstomaatjes, groene en witte asperges Risotto met groene asperges en bieslookpesto Gegrilde kip met asperges met romescosaus Kipsaté ‘sweet chili’ met oosterse noedelsalade Labneh met granaatappel, verse kruiden en gegrilde lamskotelet Dahl met linzen, wortel en koriander Wokschotel met Spar wokgroenten en kip Pittige groentecouscous Sobanoedelsoep met eend Zomerse tajine met lamskoteletjes en couscous Lamskoteletjes met corne de gatte en tapastomaatjes gemarineerd in pernod Spicy homemade teriyaki Kipstoofschotel met lentegroenten, salade en frietjes Gemarineerde sardines met kruidenolie Chili con carne met extra groenten Creamy avocadopasta Kip met venkel en sinaasappel Salade van parelcouscous, geroosterde pompoen en fetamousse Ragout van wintergroenten en peulvruchten Lotte in portoroomsaus Pizza met bechamelsaus, broccoli, rucola en Italiaanse ham Balletjes in witlofroomsaus Rode kool met appeltjes en rozijnen, worst en aardappelen Opgevulde butternut Schorseneren op Vlaamse wijze met grijze garnalen Salade van witlof en roodlof, raapjes en gerookte eendenborst Rosbief met witlofslaatje en frietjes Couscousgerecht met lamskotelet Salade van gegrilde aardappelen met veldsla, geitenkaas, witlof en gekarameliseerde appel Gevulde tortillakommetjes Cordon bleu met mashed potatoes Boeuf bourguignon Saltimbocca alla romana Turks broodje kipkebab met looksaus Tajine van kip met bloedsinaasappelen Chili con carne Cassoulet Kleurige veggielasagne Pilavrijst met gedroogde vruchten en saffraan Tortilla met veel verse groenten Kipfilet uit de oven met krieltjes Pizza XXL met groenten Eendenborstfilet met roze pepersaus, gratin, witlof en sluimererwten Quinoasalade Courgettespaghetti met aardappelkaassaus, gekonfijte look en gebakken noten Veggie Mexican hamburger Gebakken kwartel met veenbessencompote en kroketten Turkse pizza met rundergehakt, harissa, komijn, tomaat en ei Varkenskroon met wasabicrunch, bospaddenstoelen en kastanjerisotto Pikante salade met varkensgehakt en scampi Generaal Tso’s kip Gestoomde vis ‘asian style’ Lamsnavarin met rapen en koolrabi Gestoomde kip met lentegroenten en venkelsalade Koolrabivispannetje Kippenworst op de BBQ Kleurige zout-zoete brochettes BBQ-kip geparfumeerd met sinaasappel en rozemarijn Gegrilde ribbetjes Grote spies van lamsvlees met rode wijnsaus Saltimbocca op brochettes Libanese kipbrochettes Kokkels met look en bladpeterselie in bokaal Kabeljauw met chermoula en courgettini Ossenhaas teriyaki Lamspita met munt-fetapesto Papillot van konijn op z’n Belgisch-Marokkaans Scheermessen met zeekraal in papillot Lasagne met witlof, zalm en kruidenkaas Vis met gremolata in papillot Koninginnenhapje met ragout van champignons Aubergine gevuld met gehakt en mozzarella Lasagne met asperges, zalm, ricotta en spinazie Moussaka Kervelpuree met zongedroogde tomaten, zeebaars en hollandaisesaus met tomatenstukjes Hotdog met coleslaw Pastilla met kip en amandelen Nasi goreng met Chinese kool en kalkoenspek Spaanse eieren Brochettes van opgerolde kipfilet met groene pesto Kip tikka masala Salade Lyonnaise Wok met spitskool en rundreepjes Gebakken geitenkaas met vlugge abrikozenchutney, spekjes en slaatje Gelakte zalm met spinazieslaatje, granaatappel en feta Aziatisch wokgerecht met varkensreepjes, wokgroenten en woksaus Omelet gevuld met Noordzeegarnalen Luikse salade Lasagne ‘roll ups’ met zalm en spinazie Aardappelsalade met kiprollade, rucola en tomatendressing Ribbetjes op slaatje van spitskool en appel met siroopdressing Quinoasalade met kerstomaten, komkommer, tuinkers, boontjes en erwtjes Slaatje met bessen en Spar geitenkaas Spring rolls met gegrilde scampi’s Zeebaars op carpaccio van venkel met peterseliedressing en stokbrood Pastaslaatje met slapesto, zongedroogde tomaten, gegrilde kipfilet en burrata Kleurige tomatentaart met ricotta Vogelnestjes met tomatensaus Vol-au-vent met frietjes Gehaktballetjes in tomatensaus Gentse waterzooi Rode kool met puree, kotelet en spekjes Gepocheerde schelvishaasjes in 't groen Orloffgebraad met gebakken bloemkool en kroketjes Steak tartaar met frietjes Steak met verse frietjes en huisgemaakte mayonaise Stoemp met witlof en kotelet Stoofvlees met verse frietjes en zelfgemaakte mayonaise Gebraden kippenbillen met appelmoes en gebakken aardappelen Witlofrolletjes in bloemkoolsaus Balletjes gevuld met Maredsous-kaas, gestoofd in Maredsous-bier Kip in bouillon met groene asperges Surf en turf met scampi, chorizo en paprika-aioli Linzensalade met gegrilde groenten en feta Gevulde wraps met chili con carne Aziatisch gemarineerde kippenvleugels Gemarineerde kippenbillen met sinaasappeldressing en aardappelen Gebakken ricotta met gemarineerde worteltjes Zalm in de oven met spinaziedipsaus Veggie quesadilla’s Shakshuka met merguez Avocado-aardappeltonijnsalade Paella Omelet ‘caravan’ Kip met citrus Pad Thai Gevulde courgettes met pijnboompittensalsa Kaasbord Spaghettisaus uit de microgolf Pasta met kip, citroen en look Pasta met Flower Sprouts, ansjovis en gepocheerd ei Pasta met gehaktballen en champignonsaus Pasta met worst, champignons, walnoten en salie Pasta met lentegroenten ‘alla carbonara’ Pasta met gekonfijte look, champignons, pijnboompitten en gedroogde pancetta Pasta vongole met kerstomaatjes Pasta met kikkererwtenballetjes, venkel, wortel en prei Gegrilde zalm met bearnaisesaus Gratin van pasta met looksaus, scampi’s en limoen Pasta met kip, paddenstoelen en pesto Pasta met gevulde kipfilet met pizzaiola Farfalle met broccoli en mosterd Pasta met tagliatelle van courgette en gevuld varkenslapje Zalm met honing, curry en gember in papillot Pasta met nieuwe aardappeltjes, groene bonen en pesto Saltimbocca met pasta en tomaatjes Pasta met champignons, spinazie en braadworst Cannelloni met prei en zalm Pasta alla Norma Pasta vongole Ramen met shiitake, glasnoedels en ei Koude Griekse pasta met rundreepjes en groenten Pasta met bloemkool, kip en pecorino Pasta met groene groenten Pasta met zeevruchten Pasta in lookroom met zeekraal en grijze garnalen Pasta met tomatensaus en visballetjes Shepherd’s pie Bloemkoolschotel met aardappelen en gehakt Ribollita met zoete aardappel, spinazie en witte bonen Hete bliksem Tarte tatin van Luikse salade Andijviestoemp met rucola & kalfsoester Kalfsblanquette op moderne wijze Andijviestoemp met kalfsoesters Kalfsschenkel met wortelen en geparfumeerd met bloedsinaasappel Caesarsalade met kalfsvlees, little gem, parmezaan en croutons Kalfskoteletten met zoete toets Kalfskotelet met korstje, spruitjes en aardappelgratin Belegd sesambroodje met tataki van kalf en sweet chilimayonaise Kalfsoester met witlofsushi, pommes fondantes, blauwe kaas, fijnproeverswitlof en oesterzwammen Spitskool met warme vinaigrette, kalfskotelet, gekookte aardappelen en vleesjus Kalfskotelet met champignons en herfstsalade Lasagne Spaghetti met grote garnalen en kleurige kerstomaatjes Penne met aubergine en tonijn Penne met witlof, mascarpone en baconreepjes Spaghetti met kippenblokjes en courgette Gevulde kipfilet met penne & coulis van rode paprika Spaghetti met scampi’s, ham en courgette Penne rigate met spitskool en polpette Spaghetti met pesto van savooi Italiaanse wok met spaghetti Pittige lamsbout met zuiderse groenten Saltimbocca met gefruite salie en verse pasta Piccata al limone e capperi Kalkoenparmigiano Quiche met kip, zongedroogde tomaten en kaas Kip parmigiana met aubergine Pizza met tomaten, basilicumpesto en zachte geitenkaas Merguez met couscous, granaatappel en feta Krokante kruidentaart met kaas Pasta met groenten, mascarpone en pancetta Cordon bleu van varkenslapjes met Meesterlycke ham en Brugge kaas Warme camembert met linzensjalotsalade Aardappelfocaccia met Breydelham en kaas Cannelloni met lamsragout en ricottaroomsaus Gehaktbrood met peer, appel, amandel en blauwe kaas Selder in de oven met puree Ronde courgette orloff Verse pasta met vier kazen en truffel Kalfsblanquette met gekookte aardappelen Vierkazenpizza met Filet d’Ardenne De echte kaasfondue Forel met zure room, dille en granaatappel Citroenpuree met gebakken kabeljauw, garnaaltjes en zure rode bietjes Curry van lamsvlees en aardappelen Keema curry Oosterse maaltijdsoep Boontjes in ajuinsaus, spekjes, patatjes en kotelet Viscurry uit de Malediven Thaïse curry met zeebaars Gewokte groene groenten met groene curry Curry van kofta Rode curry van varkensvlees met aubergine Polentapizza met artisjok Gebakken gnocchi met kip, snijbonen en rode pesto Varkenshaasje met gebakken vijgen en aardappelen met rozemarijn Hertengebraad, aardappel in krokante korst en witlof-appelsalade Magret de canard met champignons en aardappelgratin Gekonfijte eendenbouten met ratteaardappelen Prinsessenboontjes in hesp met kruidensaus Pastei van fazant en bospaddenstoelen met salade en vinaigrette Everzwijnragout Eendenborstfilet met knolselderpuree & rode biet Everzwijnragout Everzwijngebraad met geroosterde wintergroenten en kruidenboter Hertenmedaillon met peperkoeksausje, peertje in rode wijn, knolselderpuree en kroketjes Fazant met butternut, witlof & fondantaardappelen Fazant met lauwwarm appelslaatje Everzwijn met rode wijn en olijven Eendenborst met pompelmoes en peperkoekcrumble Wildragout op Franse wijze met kroketjes, appel en veenbessen Hertenboutgebraad met bospaddenstoelen Tournedos van eendenborst met courgette en groene linzensalade Konijn in cider gestoofd met appeltjes Gevuld varkensgebraad met appeltjes, rozijnen en pancet Rosbief en croûte met spinazie, champignonduxelle en kruidenpuree Eendenborstfilet met gekaramelliseerde sinaasappel en pommes pont neuf Eendenmagret met warm fruit & amandelkroketjes Kalkoengebraad met peertjes en gevulde aardappel Eendenborst met pasta & asperges Rosbief gevuld met duxelles van paddenstoelen Gelakt varkensgebraad met groentetaart Rosbief in notenkorst Geglaceerd varkensgebraad met mosterd en honing, savooi gevuld met kastanjepuree en aardpeer Rosbief met pommes pin, veenbessensaus, witloof & zoete aardappelpuree Varkensgebraad met kriekencompote Witloof met varkensgebraad & aardappelgratin Opgevuld varkensgebraad Zalm met nage van oesters en gebraiseerd witloof Pasta met spinazie en champignonroom Gebakken rundvlees met Chinese kool Chinese koolgratin Omelet met broccoli, pompoen, ui, prei, spek en ricotta Geroosterde zalm met broccoli, limoen en chili Eend met mango en shiitake Parelhoenfilet met uientaartje met porto, druivensaus, savooikool en aardappelroosje Vis- en vleesteppanyaki met minigroentjes Pizza calzone met merguez, ricotta, mozzarella en aubergine Fish pie Gevogeltepannetje Peking met gebakken rijst Wokgerecht met Chinese kool, kip en curryroomsaus met rijst Gemarineerd rundvlees met groene groenten en rijst Kleurige rijst met kippenballetjes Filet van hert met geglaceerde groenterolletjes met spek, puree met reblochon en kastanjes en bospaddenstoelen Gevulde kalkoenfilet met fine champagnesaus en groentekrans Belgisch winterslaatje Scandinavisch winterslaatje Tasty Elephant pokeplate Konijn met pruimen of ‘le lapin à la tournaisienne’ Rosbief met hasselback van Franceline-aardappelen en geroosterde minigroentjes Pita met gehaktballetjes met mozzarella en bloemkoolcouscous Everzwijnragout met rode bessen, pastinaakfrietjes en knolselderblokjes Geroosterde bloemkool met preikaassaus en tongrolletjes Nasi goreng met kalkoen Koude pastasalade met grijze garnalen en kiwi Gekarameliseerde kip met ras el hanout en Luikse siroop BBQ met rijst- en spinaziesalades Slaatje met restje kip, rijst, druifjes, appel, peer, verse vijg en parmezaandressing Kipfilet met paprika, appel, curry en rijst Adobo met varkensvlees Risotto met parmaham & bospaddenstoelen Wok met Chinese kool, varkensvlees en rijst Pittig gebakken rijst met krulkool Gemarineerde limoenkip met kokosrijst Sushirijst Gepocheerde zeewolf met ratatouille en volkorenrijst Paella uit Valencia Zalm met rode pesto en rijst Niño envuelto Kip met verse kruiden onder het vel, gevuld met rijst en veenbessen Garnaalbrochettes met wilde rijstsalade Gebakken zalm met rijst, kerstomaatjes en olijven Koolrolletjes gevuld met gevogeltegehakt Kabeljauw op Thaise wijze met spinazie & rijst Kalkoenhamburger met ananas, rijst en currysaus Paella met chorizoworstjes en kippenboutjes Blanquette van zalm met knolselder, broccoli, prei & wilde rijst Kleurige groentewok met worstjes, rijst & kroepoek Kung Pao met varken Tofu met kerrie en volle rijst Kalkoen met bigaradesaus, chutney van appel en veenbessen & knolselderpuree Kip zoetzuur Winterse risotto met aardpeer en hazelnoot Kibbeling met zoetzure rijst Thaise groene curry Mar i muntanya (zee en berg) Scampicurry uit Calcutta Nasi goreng Roodbaars met Provençaalse rijst en chorizo Zalm teriyaki Tartiflette Zuiderse groentelasagne met mozzarella Snel koninginnenhapje Ramen met kastanjechampignons en geroosterde aubergine Hutsepot met lamsragout Bloemkoolcurry met kikkererwten Tarte tatin van mango met gezouten karamel Tajine met konijn Filet van hert met knolselder, minigroenten, zoete aardappelpuree en spaghetti van aardappel Tortellini met spruiten, citroen en gemarineerd hespenspek Minirösti van peterseliewortel en ui met varkensgebraad, savooikool en bruine jus Waterzooi van kabeljauw met raapjes & limoen Kalfslever met spekjes en puree Gepaneerde kalfslever met kruidenkorst, gestoofde ajuin & geplette aardappel Slastoemp met blinde vinken en fondsaus Varkenswangen met Brasserie LeFort en Catalaanse aardappelpuree Italiaanse blinde vinken Stoverij van varkenswangen Geroosterde kwartel met hummus en granaatappel Schorseneren met aardappelblokjes, spekjes en blinde vinken Gelakt hammetje met noedels Blinde vink met erwtjes en worteltjes en peterselieaardappelen Blinde vinken met ui en wortelstoemp Rundstong in madeirasaus met kroketten Tajine van varkenswangen met couscous Kalfslever op Venetiaanse wijze Taco kipkebab Gevulde groene pannenkoeken met gorgonzolasaus Lahmacun Kipcurry met kefir en komkommertomatensalade Gegrilde groenten met skrei Involtini van kalf met puree, rode pesto en rucola Roodbaars met amandelkorst, peterseliewortelcrème, pompoenrisotto en zeekraal Pasta met gegrilde groenten en feta Pompoenlasagne met cottage cheese en salie Vol-au-veggie met kroketten Eendenborstfilet met gekaramelliseerde peer, witlof, perensiroopsausje en kroketjes Opgevulde butternutpompoen met lamsgehakt Pompoenrisotto met pancetta, tijm en pijnboompitten Spaghettipompoen met tagliatelle, champignons, kippenblokjes en dragonroomsaus Kip curry met yoghurt, linzen, rijst en frisse komkommer Salade met tonijn Ierse lamskoteletjes met muntsaus en colcannon Belgische kotelet met snel mosterdsausje, worteltjes, waterkers en ‘pellepatatjes’ Escalope Parmiggiana Pizza met gegrilde shakshuka Courgettepasta met pesto van avocado Zalmburger Gevulde aubergine met groentecouscous en maïspesto Kip calzone met lentegroenten en mascarpone Forel op Georgische wijze Kibbeling met remouladesaus Bloemkoolsteak met oreganosalsa en bloemkoolhummus Flamiche aux Maroilles Gehaktschotel met broccoli en bloemkool Zuiders gestoofd konijn Knolselder met balletjes van ons ‘bonneke’ Quiche met spruitjes en gehakt Beef teriyaki met Japanse wokmix Boerenkoolstoemp met rookworst en ui-mosterdsausje Knolselder gegratineerd in de oven Traaggegaarde knolselder met champignons en Cashel Blue Opgevulde kalkoen met amandelkroketjes en schorseneren Knolselderstoemp met peterselie & cordon bleu Dauphinois van knolselder en zalm Salade met schorseneren en eendenborstfilet Spruitjespuree met kipfiletreepjes & mosterdsausje Crumble van gehakt, wortelen en hazelnoten Wortelstamppot met gekarameliseerde wortelen & worst Gemarineerde kip met feta, Marokkaanse wortelen en yoghurtsausje Lamsschenkel met parelcouscous en kaviaar van aubergine Veggie vogelnestjes met tomatensaus Lamskotelet met ‘pommes Anna’, gegrilde groenten en portojus Lamshamburger met tzatziki Frittata Niçoise Wrap met haring en rode bietenspread Lamsnavarin met gepofte krieltjes Met specerijen gepaneerde filet pur, pompoenzalf & schorseneren Croque aubergine met lamsfilet en hummus Franse steak tartaar Wok met biefstuk & broccoli Entrecôte met masalaboter Steak met BBQ-saus Biefstuk met roquefortboter Traag gegaard rundsvlees met wortel-kervelpuree Entrecôte op z’n Italiaans Japanse wok met courgettenoedels en biefstuk Wok met biefstuk, peultjes & gember Filet pur met bloemkoolzalf, gebakken aardappelblokjes, kerstomaatjes en wortelen Biefstuk in de wok Ierse biefstuk met gevulde raapjes, slaatje van knolselder en groene appel Côte à l’os met BBQ-saus Biefstuk met salade van rauwe groene asperges Pepersteak met tuinkerspuree en gegrilde kropsla Steak met gegrilde groenten Entrecote met pastasalade Gegrilde entrecôte met bloemkoolgratin en rode wijnsaus Snijbonen in tomatensaus met puree en steak Bistec encebollado (steak met ui) Gegrilde entrecote met champignonsaus en frietjes Gegrilde biefstuk met gekonfijte aardappelen, auberginepuree en tomatenmayonaise Gepofte aardappel met cottage cheese, gebakken entrecote en groene groenten Côte à l’os met peperkorst, krielaardappelen en kruiden Entrecôte met bearnaisesaus en stroaardappelen Gevulde geroosterde paprika’s Gegrilde aubergine met rijstsalade Entrecoteburger met kaas, BBQ-saus, spek en spiegelei Ribbetjes met barbecuesaus Shish kebab van lam en gegrilde paddenstoelen Gegrilde lamskoteletjes met muntpesto Rosbief in zoutkorst op de barbecue Gegrilde varkensmignoettes met mangosalsa en Braziliaanse aardappeltjes Gegrilde tonijn met mangosalsa Kabeljauwhaasje met eimimosa en peterselie-olie Lamskroon met kruidenkorst Kalfsblanquette met voorjaarsgroenten Chili con pescado Wrap met hummus en Arabische salade Pasta carbonara Aardappelsalade met gerookte zalm, erwtjes, broccoli, rucola en een gepocheerd ei Cheeseburger met entrecoteburger Groentepannenkoek Opgevulde pastaschelpen Pizza Stoemp met wortel, prei, broccoli en spekjes Stokbrood met zuurkool, krakowskaworst en dillemosterd Fish sticks Vogelnestjes Potje piraat Ramen van asperge met ravioli en ei Varkenskroon met koffierub Kabeljauw met juliennegroenten en rijst Penne al forno met kip Gebakken tonijn met Griekse couscoussalade Gemarineerde zeevruchtenbrochette met krielaardappeltjes Quiche met rode biet, spinazie en geitenkaas Courgette carbonara Orloffgebraad met champignons en witlofslaatje Zeebaars met sauce vierge, patatjes en sugar snaps in de oven Krokante aardappellamellen met slaatje en kiprollade Open lasagne met groene groenten en venkelroom Linguine met courgette, mascarpone en gerookte zalm Witlof met hesp, kaassaus en puree Spareribs met BBQ-saus en coleslaw Tortizza margherita Brandade van aardappel met gerookte heilbot en groene asperges Haute dog met kippennuggets en gekaramelliseerde appel Ravioli met rillette van eend, champignonsaus en geraspte eidooier Dahl van spliterwten met citroengras, mango en kabeljauw Gegrilde groenten met zeebaars Risi e bisi met asperges Ravioli met kastanjechampignons Erbazzone reggiano Vitello alla sarda Belgische stoverij met Tierentyn-mosterd Steak tartaar met sla en verse frietjes Belgisch witblauw met waterkers-witlofsalade en frietjes Vegetarische moussaka Taco’s met goujonettes van pladijs Varkenshaasje met mosterd, zure room en veel kruiden Zalm met Herbamare en bloemkool- en broccolirisotto met mascarpone Forelfilet met hazelnootboter, amandelschilfers en groene asperges Pasta met kappertjes, zongedroogde tomaten, tonijn en passata Zuurdesemtoast met zalmtartaar, spinazie en gepocheerd ei Wortelfalafel met sesamzaadjes en tahinisaus Croque van notenrozijnenbrood met geitenkaas en spek Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt Tong meunière met frietjes Voorgegaarde ribbetjes met aioli en tomatentapenade Gnocchi met groene asperges, roomsausje, gekookte ham en gepocheerd eitje Gegrilde witte asperges met kruidenricotta en erwtjes Witte asperges met kabeljauw en hollandaisesaus Salade van gebakken kip, pompelmoes en ceasardressing Scampicurry met broccolini Grand aïoli Waterzooi van kip met broccolini Hamrolletjes met groene asperge en broccolini Tomaat-garnaal met cocktailsaus Klassiek opgevulde tomaat met tomatensaus Brochettes van de chef met krieltjes en opgevulde tomaat Verse spaghetti met kerstomaatjes, look en basilicum Steak met sla, tomaat en frietjes Belgische broodsalade Risotto met paddenstoelen en broccolini Gevulde tomaten Dorade met limoen en kerstomaatjes Volkoren pasta met paprika’s en walnoten Gevulde groenten Penne met broccoli, ansjovis, lente-ui, erwtjes, Parmezaanse kaas en Berloumi Little gemsalade met gegrilde Berloumi en spekjes Salade van gegrilde groenten met Berloumi Spaghetti met mosselen Groene curry met mosselen Mosselen met verse kruiden, witte wijn, groene pesto en room Spaghetti met mosselen en pastis Mosselen op oosterse wijze Mosselen met pastis en venkel Risotto met mosselen en groene kruiden Kabeljauw met butternut, witlof, prei en mosselen Oosterse mosselen met groene curry in papillot Open lasagne met mosselen en garnalen Broodje met gepaneerde mosselen en tartaarsaus Mosselen op Spaanse wijze Wok met mosselen, groene curry en kokos Rode currysoep met mosselen, spinazie en kokosmelk Lasagne met zeevruchten Paella met konijn & zeevruchten Snelle mosselen op oosterse wijze met witbier Mosselen met mosselsausje en groentekorfje Mosselen met handgesneden verse frietjes Cioppino 'deluxe' Papillot met mosselen en gebakken venkel Waterzooi van vis met venkel, pastis & verse pasta Caldeirada de peixe (Portugese visstoof) Paella Mosselen met venkel en sinaasappel Vlinderkip met ‘dry rub’ van kerrie en sinaasappel Gegrilde zalm met citrus Risotto met prei en gerookte vis Papillot van schelvis met prei, wortel en witlof Zeevruchten op de barbecue Vegetarische wrap Gegrilde T-bone steak met chimichurri Zalmbrochettes met citroen Scampibrochette met gegrilde groenten en opgevulde aardappel Ribbetjes met laksaus op de barbecue met koolsalade en gebakken aardappelen Forel in zoutkorst Rijstsalade met sugar snaps, radijsjes en gemarineerd varkensvlees Phad Thai met witlof Aardappelsalade met waterkers, ei en mosterddressing Entrecote tagliata met pasta, rucola en tomaatjes Pittige salade van eend Fattoush Gentse waterzooi Gegrilde zalm met sojalak Zalmbrochettes met citrusfruit en geroosterde venkelsalade Sesameend met oosterse salade Gegrilde Berloumi met venkel uit zoutkorst en sinaasappeldressing Dragonsalade met gefrituurde krokante kip en karnemelkdressing Poke bowl met zalm Mosselen met witbier Eenpansgerecht met gevulde pasta, spinazie, kalfslapjes, vlugge tomatensaus en mozzarella Wrap met gegrilde visbrochette en tzatziki Ossobuco Escavèche van forel Stovers van varkenswangetjes en Ename bruin Karnemelksmeus met gehaktballetjes en gepocheerd eitje Mosselen friet met Triple d’Anvers Minipenne met artisjok en ansjovis Scandinavische vistaart BBQ-wrap met pulled chicken Marokkaanse kip met dadels en amandelen Marokkaanse wok Tajine met lam en pruimen Mosselen met pastis & venkel Gegrilde dubbele kaasburger Minivogelnestjes met tomatensaus Brochette van lamsvlees, paprika en abrikoos met kruidendipsaus Kortgebakken rabarber op een slaatje met gedroogde ham en dressing Rundsvlees met frietjes en 'Plateau de Herve' saus Geschroeide zalm met waterkerssalade en yoghurtdressing Tagliatelle met Italiaanse chipolata en paddenstoelen Groentebrochette met Berloumi en tzatziki Jambalaya met kip Lamsvlees met notenkorst en groene groenten Courgetti met tomaten-groentesaus, mozzarella en Parmezaanse kaas Spinaziesalade met kip, dragon en aardbeien Pasta vongole met venkel en Ricard Ovenschotel van witte kool met gehakt en bechamelsaus Ovenschotel met stoverij, puree en groenten Ovenschotel met groene kool, gehakt, ricotta en spinazie Ovenschotel met puree, witte kool en gehakt Ovenschotel met pasta en spinazie Briam – groenteovenschotel met lamsbout Ovenschotel van kip en Maroilles met groentetaartje Ovenschotel met rodekool Mexicaanse ovenschotel met aardappelen en kip Ovenschotel met witte kool en gehakt Casareccia ovenschotel met spinazie Zalmvenkel ovenschotel Ovenschotel met wortelschijfjes, spinaziepuree, kabeljauwfilet en roomsaus Ovenschotel met kabeljauw en spinaziepuree Gegrilde oosterse groenten met glasnoedels en sesamzaad Ovenschotel met lamsbout, in pastis gemarineerde tomaatjes en krielaardappelen Ovenschotel met gehakt, courgette, tomaat, aardappelen en bechamelsaus Makkelijke moussaka Gehaktballen met cheddar, country potatoes en BBQ-saus Raclette Raclette-avond Imam bayildi Bladerdeegvis Quiche met broccolini en spekjes Varkenskroon moelleux op Italiaanse wijze met gnocchi Parelcouscous met scampi’s en mango Tataki van entrecôte Gevulde halloweenpaprika Scary spaghetti met oogballen Tong met puree en tomaatjes Pastasalade met druiven, kalkoenstukjes, broccoli en gebakken geitenkaas Preirolletjes met ham en kaassaus Pommes aligot op zuurdesembrood met ham Pastasalade met tomatendressing Lasagne met kip, spinazie en rozemarijn Poke bowl met zalm, komkommer en avocado Bloemkooltabouleh met balletjes en komkommerdip Risotto met kastanjes, peer en champignons Lasagne van savooikool Witlof met ham en kaas in bladerdeeg Kabeljauw in bladerdeeg Shepherd’s pie Feijoada (Braziliaans varkensstoofvlees) Choe chi pla: gebakken zeebaars met bamboe en boontjes in rode curry Noedels met sesamkip en gewokte srirachagroenten Risotto met champignons, coppa en Parmezaankoekje Hachis parmentier met eend en Parmezaancrème Wrap met filet mignon, avocado en frisse groenten Lotte met chorizokorst, patatjes en paprika Pizza met peer, buffelmozzarella en taleggio Kaasfondue Spaghetti vongole met saffraan Ovenschotel met auberginerolletjes met mascarpone en kipfilet in tomatensaus Vispapillot met tomatenroomsaus en paprika Veggie curry met spinazie en tomaat Macaroni met gorgonzolasaus, look, spinazie en studentenhaver Stoofpot van konijn met prei en aardappelen Herfststoofpotje met gehaktballetjes en rösti Stoofpot van everzwijn met groentegratin Visstoofpotje Ostendaise met puree Ovenfrietjes met vleesstoofpot in tomatensaus met chorizo Stoofpot van everzwijn met tomaat & bospaddenstoelen Visstoofpot Stoofpotje van minigroenten met zalmgebraad en crumble Romig visstoofpotje Moqueca de camarao Aziatisch varkensstoofpotje met aubergine Moqueca de camarao (scampistoofpot) Stoofpotje van varkenswangetjes met Affligembier Stoofpotje van rundvlees & rozemarijn Lamstoofpot met gekonfijte aardappelblokjes Rundstoofpot met Guinness Oosters stoofpotje van roodbaars met rijst Reestoofpot met chocoladeaccent en veenbessen Stoofpotje van kip met kerrie en rijst Stoofpot van everzwijn met kriekbier, veenbessenjam, chocolade, gebakken appel en aardappelsoufflé Stoofpotje van venkel, courgette en kabeljauw Stoofpotje van konijn & rozemarijn Lamsstoofpotje met deegkorst Hummussoep met falafel Preistoemp met zure room, grijze garnalen en een zacht gekookt eitje Griekse pizza Ribeye met choronsaus, frietjes en uienringen Krieltjes met kippenbout, ui, appel en wortel Pikante enchiladas met kip Pilav met kip Kabeljauw in Provençaalse tomatensaus Pizza met brie, Parmaham, verse vijgen en rucola Makkelijke moussaka Klassieke gebraden kip met krieltjes en kerstomaat Aardappelsalade met gerookte vis Hele kip in de oven Jambalaya met zeevruchten Vegetarische pasta Kibbeling met tartaarsaus Kibbeling met tartaarsaus Gevulde kalkoenfilet en gehaktbrood met gratin van spitskool en witlof, aardappel in stervorm en spruitjes Pastarolletjes ‘terre et mer’ Ravioli met boschampignons en truffelolie Noordzeetong op Thaise wijze Varkenswangen met Banyuls, puree met eekhoorntjesbrood en appel met veenbessen Kokossoep met schelvis en udonnoedels Everzwijnstoofvlees met spruitjessalade en kroketten Varkensgebraad, gratin van pastinaak, gepofte aardpeer, ui en roomsaus Rollade van haantje met cognac en rozijnen met aardappelgratin en groentemix Eendenmagret met groentemix, witlof en kroketjes Jamaican jerk van aubergine met kruidensla Quiche met wortel, pompoen en zoete aardappel Lamskroon met jardinière, hasselbackaardappel en lookschuim Opgevulde pompoen met risotto van granen, pecorino en ricotta Warme salade van eendenborst met noten en sinaasappeldressing Hertenfilet ‘à la plancha’ met appel en pastinaak Noordzeetong op Oostendse wijze Normandisch parelhoenkroontje met appeltjes, peterseliepuree, gebakken spruitjes en witlof Gevuld haantje en couscous met abrikozen en rozijntjes Groentespirelli met Angus beef Kwartelfilet met knolseldercrème en gebakken bospaddenstoelen Geroosterde spruitjes en aardappelen in de oven met kotelet Bloemkoolsteak met zachte geitenkaas, zaden en noten Preirolletjes met gerookte zalm en puree van polderaardappelen Omelet met champignons en spinazie Tunneltje van pladijs gevuld met groentesliertjes, puree en getomateerd sausje Kaasfondue Tartiflette op Ardense wijze Bloemkoolmousse met sint-jakobsnoot, garnaal, pancetta en tuinkers Broccoli beef Gebrande zeebaarsfilet met gebakken citroen en radijs Stoofpot van paddenstoelen met dragon en look Cioppino uit San Francisco Italiaanse burgertjes met geroosterde kerstomatensaus Varkenshaasje Blackwell met een twist Hertenfilet met gegrilde minigroenten en granaatappelsaus Coq au vin Stoofpot van lamsschenkel Kabeljauw met peterseliewortel, parelcouscous en bouillon van gebrande prei Zuiderse raclette Langzaam gegaard rundsstoofvlees met korstje van knolselderrösti Hot dog ‘special’ met witte pens en blauwschimmelkaas Pasta met witte pens en chorizo Gnocchi al ragù Gelakte ribben met lak van rum-cola Kip opgevuld met pompoen, dadels en whisky Grieks vegetarisch stoofpotje met feta Gemarineerde tonijnspiesjes met mangosalsa Zoete aardappelcurry met gehaktballetjes Pasta met gegrilde paprikapesto en rucola Gepofte zoete aardappel met gorgonzola en kotelet Gnocchi met pompoen, chorizo en dragon Aziatische omelet Poké bowl met haring, rode biet, knolselder en appel Paprikapizza napolitana Vispannetje met venkel en prei onder bladerdeeg Chili con carne Wrap met kortgebakken steak en pepersaus Varkenshaasje met kruidenkaas, aardappelgratin en boontjes met spek Bloemkoolpizza contadina Gelakte kipkotelet met witlof-sinaasappelslaatje Carbonara van witte kool met pancetta Geroosterde spruitjessalade met citrusfruit en noten Gebraden kippenbillen met groenten Winterse maaltijdsoep Beef braciole uit Puglia Salsa van paprika met linzen, geroosterde bloemkool en zhoug Groentespirelli à la pad thai Fish pie met broccoli, dragon en zure room Tartiflette op z’n West-Vlaams Gezouten kabeljauw in bouillon met koriander Oosters geroosterde kip met pastinaak, wortel en savooikool Gemarineerde rauwe venkelsalade met zeebaars Hartige pannenkoeken in de oven Ovenschotel met chipolata, wintergroenten, aardappelen en kaassaus Stoverij met een twist Pasta putanesca Chinese zoetzure kip of ‘koe lu kai’ Gegratineerde tortellini met worst Papillot van skrei met noten-fetakorst Pita met kipgyros en yoghurtdressing Vis met currysaus en mosselen Rijstsalade met babi ketjap Wienerschnitzel met frietjes en veenbessen Kalfslapje met pittige tomatensaus en linguine ‘Pizzabroodjes’ met courgette en geitenkaas Spruitjes met mierikswortelsaus, gebakken patatjes en spek Lasagne met pompoenpuree Capellini met lookmascarpone, shiitake, waterkers en coppa Zoete aardappel-witlofsalade met pitten en saté van witte en zwarte pens Bobotie met tomatensalsa en gele rijst Kalfskotelet met peperonata Thaise groene curry met mosselen Pasta met gorgonzola, spekjes, champignons en spinazie Gewokt varkensvlees met zwarte pepersaus en Thaise wokmix Gehaktballetjes met yoghurttopping Gebraiseerd varkenskroontje Auberginepannetje Koninginnehapje met oesterzwammen Kalfsreepjes met oesterzwammen & gorgonzola Gevulde geroosterde paprika’s Gevulde aubergines Lamskroontje met oesterzwammen, pancetta en verse ravioli Kip-chilitaco’s met ananassalsa Pompoenpuree met merguez Kip Madeira met oesterzwammenroomsaus en krieltjes Eend met paprikasaus en patatjes met wortelen uit de oven Gepofte aardappel met zuurkool, raclette en Breydelspek Thai style beef Pasta al forno met auberginesaus Taco met zacht varkensvlees en mangosalsa Asperges op z’n Vlaams Bladerdeegtaartje met witte asperges en waterkerscrème Asperges met waterkerspuree en gerookte zalm Marinade met Coca-Cola voor ribbetjes Ovenschotel met andijvie, wortel en gehakt Wrap met pulled pork en honingmosterddressing Roodbaars met frisse roomsaus, gewokte juliennegroenten en pommes duchesse Roulade van konijnfilet met mosterdsaus, boontjessalade en kaaspuree Salade van gebakken aardappeltjes, asperges, haantje en avocadodressing Milanees kalfslapje Salade frisée met spekjes Cilbir met kikkererwten Cilbir met kikkererwten Cilbir met kikkererwten Marinade met Coca-Cola voor ribbetjes Ovenschotel met andijvie, wortel en gehakt Wrap met pulled pork en honingmosterddressing Roodbaars met frisse roomsaus, gewokte juliennegroenten en pommes duchesse Roulade van konijnfilet met mosterdsaus, boontjessalade en kaaspuree Salade van gebakken aardappeltjes, asperges, haantje en avocadodressing Milanees kalfslapje Salade frisée met spekjes Cilbir met kikkererwten Cilbir met kikkererwten Salade frisée met spekjes Cilbir met kikkererwten Cilbir met kikkererwten Cilbir met kikkererwten
Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit