Coleslaw met knolselder, Cashel Blue en noten

Coleslaw met knolselder, Cashel Blue en noten

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de buitenste harde bladeren van de witte en rode kool. Snij de kolen in flinterdunne reepjes met behulp van een mandoline of rasp. Doe alles in een kom en meng de rozijntjes eronder. Snij de appel in dunne reepjes en voeg bij de sla.

  2. Schil de knolselder en snij in kleine blokjes. Bak de blokjes in een pan in een beetje boter en olijfolie tot ze gaar zijn (± 10-15 min).

  3. Snij het wit van de lente-uitjes in schuine stukjes en het groen in fijne ringetjes. Bak ze in dezelfde pan als de knolselder heel kort aan.

  4. Meng de mayonaise, yoghurt en het sap van ½ citroen goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Giet over de coleslawmengeling en meng goed.

  5. Serveer de koolsla op een bordje. Snij de kaas in stukjes. Verdeel de knolselderblokjes, lente-ui en Cashel Blue erover.

  6. Garneer met de noten en wat bladpeterselie.

  7. Geen fan van blauwe kaas? Vervang dan door geitenkaas of feta.