Salade van peer, knolselder, walnoot en blauwe kaas

Allergenen
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij er met behulp van een dunschiller of mandoline fijne slierten van.
-
Meng de slierten met de balsamicoazijn, honing en olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat 15 min rusten.
-
Schil de doyennepeer en snij in blokjes.
-
Was de rucola en meng onder de knolseldersliertjes.
-
Voeg de versneden peer toe aan de salade.
-
Werk de salade af met de walnoten en rozijnen.
-
Verkruimel, voor het serveren, de blauwe kaas over de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders