Selder , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel de knolselder, maar schil hem niet. Snij in schijven van 3 cm. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk elke schijf aan beide kanten met olijfolie en strooi er een royale hoeveelheid zeezout over.
-
Bak 45 min in de oven of tot de knolselder zacht en goudbruin is.
-
Snij de champignons in 4 en bak in boter tot ze goudbruin en zacht zijn, kruid met peper en zout.
-
Rooster de noten in een droge hete pan en hak ze grof. Bak de pancetta kort aan.
-
Pel de rode ui en hak fijn. Meng de fijngehakte rode ui, de waterkers, de champignons en de hazelnoten in een kom.
-
Haal de gebakken knolselder uit de oven. Leg ze op borden en beleg met de plakjes pancetta en waterkers. Serveer met een royale hoeveelheid champignons en Cashel Blue kaas.
-
Werk af met een paar druppels olijfolie en hazelnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven