Stoofpotje van champignons, knolselder en jonge spinazie

Allergenen
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in blokjes van ± 1,5 x 1,5 cm.
-
Snij de champignons in 4. Pel de sjalotten en snij in halve ringen. Pel de look en snij fijn.
-
Stoof de knolselder, champignon, sjalot en look aan in een beetje olijfolie. Kruid met de stoofvleeskruiden, peper en zout.
-
Giet de groentebouillon erbij samen met het blaadje laurier.
-
Laat zachtjes koken tot de knolselder gaar is. Kruid met peper en zout.
-
Snij de spinazie fijn en meng samen met wat rucola onder het stoofpotje. Serveer in een diep bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten