Stoofpotje van parelhoen met wortelspaghetti en knolselderaardappelpuree

Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn. Bak samen met de parelhoenfilets aan in boter. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de laurierblaadjes en tijm toe en blus met de rode wijn. Laat de alcohol verdampen.
-
Overgiet met de fond en voeg de veenbessenconfituur toe. Laat op een zacht vuurtje 25 min sudderen. Bind de saus met rouxkorrels.
-
Schil de knolselder en aardappelen. Snij in stukken en kook gaar in gezouten water.
-
Giet het vocht weg en prak tot een puree. Meng de room onder de puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Blancheer de wortelspaghetti en laat uitlekken.
-
Bak de gedroogde veenbessen een paar min aan in 1 el olijfolie en voeg de wortelspaghetti bij de veenbessen.
-
Draai de wortelspaghetti op rond een vork en schik op het bord, maak mooie quenelles van de puree en schik mee op het bord.