Stoofpotje van everzwijn met knolselderpuree en seizoensgroentjes

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Raap
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en rasp de wortel.
-
Snij het spek, de wortel en de ui fijn.
-
Stoof alles aan in een ruime kookpot.
-
Bak het everzwijnstoofvlees goudbruin in een pan met gebruinde boter en kruid met peper en zout. Voeg toe aan de groenten.
-
Bestrooi lichtjes met bloem en bevochtig met het bier en de wildfond.
-
Voeg het kruidentuiltje en de gedroogde jeneverbessen toe en laat gedurende 2 u zachtjes koken. Roer regelmatig en werk af met peper en zout.
-
Voeg wat chocolade toe op het einde aan de stoofpot.
-
Schil de aardappelen en knolselder.
-
Snij beide in kleine stukken en kook samen beetgaar in water met zout.
-
Giet af en draai tot een puree. Werk de puree af met klontjes boter.
-
Seizoensgroentjes
Reinig de spruitjes, raapjes, wortelen en boontjes. Halveer de spruitjes en snij de raapjes en wortelen in stukjes. Kook ze afzonderlijk beetgaar.
-
Warm alle groentjes samen op in boter.
-
Spuit een ring knolselderpuree op het bord. Schik de groenten en everzwijnragout in de ring.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven