Stoofpotje van everzwijn met knolselderpuree en seizoensgroentjes
![Stoofpotje van everzwijn met knolselderpuree en seizoensgroentjes](https://fgdjrynm.filerobot.com/7c3b7fdfb5d83e8972e0b9358220623590e6830ea3d02f43ac8a7fda8e06f138.jpg?vh=1fb6ba&h=800&w=800&q=60)
Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en rasp de wortel.
-
Snij het spek, de wortel en de ui fijn.
-
Stoof alles aan in een ruime kookpot.
-
Bak het everzwijnstoofvlees goudbruin in een pan met gebruinde boter en kruid met peper en zout. Voeg toe aan de groenten.
-
Bestrooi lichtjes met bloem en bevochtig met het bier en de wildfond.
-
Voeg het kruidentuiltje en de gedroogde jeneverbessen toe en laat gedurende 2 u zachtjes koken. Roer regelmatig en werk af met peper en zout.
-
Voeg wat chocolade toe op het einde aan de stoofpot.
-
Schil de aardappelen en knolselder.
-
Snij beide in kleine stukken en kook samen beetgaar in water met zout.
-
Giet af en draai tot een puree. Werk de puree af met klontjes boter.
-
Seizoensgroentjes
Reinig de spruitjes, raapjes, wortelen en boontjes. Halveer de spruitjes en snij de raapjes en wortelen in stukjes. Kook ze afzonderlijk beetgaar.
-
Warm alle groentjes samen op in boter.
-
Spuit een ring knolselderpuree op het bord. Schik de groenten en everzwijnragout in de ring.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven