Stoofpotje van kikkererwten, linzen, knolselder, spinazie en mascarpone

Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en de look, snij alles in fijne schijfjes. Stoof de sjalot en look aan in een klontje boter.
-
Voeg de kikkererwten en linzen toe. Doe het bouillonblokje erbij en zet net onder water. Laat deze jus inkoken.
-
Snij de knolselder in fijne sliertjes en voeg toe aan het stoofpotje.
-
Snij de bieslook ook fijn en doe erbij.
-
Voeg de mascarpone toe en meng goed tot de mascarpone gesmolten is. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel het stoofpotje in diepe kommen, werk af met blaadjes spinazie en een quenelle mascarpone. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders