Snelle kabeljauwstoof met kikkererwten en spinazie
 
                    
                    
                Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de tomaten en snij ze in stukjes. Pel de uien en teentjes look. Snipper beide fijn. 
- 
                    
                    Spoel de spinazie en snij de spinazieblaadjes grof. 
- 
                    
                    Spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken. 
- 
                    
                    Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Fruit de ui- en looksnippers hierin glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en roerbak 5 minuten. 
- 
                    
                    Strooi de bloem en het paprikapoeder erover en roer goed door. Leg de stukken vis erop met het laurierblaadje. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet 1 liter koud water erover. 
- 
                    
                    Breng aan de kook en laat enkele minuten zachtjes sudderen. Voeg de spinazie erbij en laat ze slinken. 
- 
                    
                    Voeg de kikkererwten toe en laat nog 4 minuten doorkoken; de vis mag maar moet niet in één stuk blijven. 
- 
                    
                    Breng verder op smaak met peper en zout en serveer. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                