Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vlees in flinterdunne plakjes. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout.

  2. Pel de look en gember en snipper alles fijn.

  3. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze kort in licht gezouten water.

  4. Pel de ui, snij doormidden en snij in flinterdunne plakjes.

  5. Meng de sojasaus met de maïzena, suiker, look en gember.

  6. Snij de lente-uitjes in fijne, schuine ringetjes.

  7. Rooster de sesamzaadjes.

  8. Verwarm de wok en voeg 1 el arachideolie toe. Bak, als de olie begint te roken, het vlees goudbruin in porties. Zet opzij.

  9. Doe de rest van de olie in de wok en roerbak de uienringen zacht. Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak nog 1 min.

  10. Besprenkel met het sojamengsel en voeg het vlees toe. Roerbak 3 min tot de saus iets ingekookt is.

  11. Bestrooi met de cashewnoten, sesamzaadjes en lente-ui.

  12. Serveer met rijst.