Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees tegen de draad in fijne plakjes. Meng met 1 el arachideolie en het maïszetmeel.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijst van de paprika. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne halve plakjes. Pel de look en snipper fijn.
-
Doe de woknoedels met een scheutje water in een kom en warm op in de microgolf.
-
Verwarm de wok droog voor. Besprenkel met arachideolie en bak de plakjes vlees aan beide kanten. Haal uit de wok.
-
Voeg wokolie toe en roerbak de paprikareepjes, ui en look kort. Haal uit de wok.
-
Roerbak de pikante wokmix en voeg sojasaus, vissaus, oestersaus en suiker toe.
-
Schep het vlees en paprikamengsel erdoor en roerbak nog enkele sec.
-
Werk af met basilicumblaadjes en serveer met noedels, of schep de noedels erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven