Groentespirelli à la pad thai

Groentespirelli à la pad thai

Allergenen

noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de wortelen en courgette in spirelli met de spiraalsnijder.

  2. Snij de rode kool in flinterdunne reepjes.

  3. Pel de avocado en snij middendoor. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

  4. Bak de cashewnoten goudbruin in kokosolie.

  5. Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes fijn.

  6. Snij de lente-uitjes in fijne, schuine plakjes.

  7. Pindasaus: pel de look en rasp fijn. Schil 5 cm gember en rasp fijn. Meng alle ingrediënten (pindakaas, agavesiroop, limoensap, pindakaas, 30 ml sojasaus) tot een saus.

  8. Tofu: klop vier eetlepels sojasaus met de olijfolie en sriracha door elkaar. Snij de tofu in blokjes.

  9. Bak de tofu goudbruin aan alle zijden in kokosolie. Overgiet met het sojamengsel en roerbak nog 2 min.

  10. Schep de groentespirelli met de avocado, lente-ui, rode kool, rauwkostmix, sojascheuten, cashewnoten, tofu en koriander door elkaar.

  11. Serveer met de pindasaus.