Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de gember en snipper fijn. Pel de look en snipper fijn. Snij het pepertje in fijne ringetjes en de pijpajuin in stukjes.

  2. Hak de cashewnoten grof. Scheur de korianderblaadjes van de steeltjes.

  3. Kuis de groene boontjes en snij in stukken.

  4. Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok op een hoog vuur. Roerbak hierin de gember, look, groene boontjes, chilipeper en de helft van de pijpajuin tot de groene boontjes iets zachter worden.

  5. Voeg de garnalen toe en roerbak ze gaar. Schep de sojascheuten, noodles en de helft van de cashewnoten erdoor.

  6. Duw, als alles mooi doorgewarmd is, alles naar 1 kant van de wok. Roer het ei los en roerbak op de lege kant van de wok tot het gaat stollen. Schep de eisliertjes door de noodles. Breng het geheel op smaak met limoensap, vissaus en sojasaus.

  7. Werk af met de rest van de pijpajuin, cashewnoten en korianderblaadjes.