Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en look en snipper fijn.
-
Snij de koriander fijn.
-
Snij de avocado’s door en haal de pit en het vruchtvlees eruit. Plet het vruchtvlees en voeg het limoensap en de ui- en looksnippers toe. Kruid met komijn, versgemalen peper en zout.
-
Schep de koriander, de uitgelekte maïskorrels en de rode bonen erdoor en kruid met pilipili.
-
Bestrooi een wrap met geraspte mozzarella en bestrijk gelijkmatig met het avocadomengsel.
-
Bestrooi met de rest van de kaas en dek af met een wrap.
-
Verpak in aluminiumfolie.
-
Verwarm een droge koekenpan en bak de quesadilla’s in aluminiumfolie 5 min aan elke zijde, tot de kaas gaat smelten.
-
Haal de quesadilla’s uit de folie en snij in punten. Serveer met salsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven