Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look; snipper alles fijn.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij in plakjes.
-
Verwijder steelaanzet en zaadjes van de piccantina’s en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pan en fruit de ui-, piccantina- en looksnippers zonder ze te laten kleuren.
-
Voeg de champignons toe en roerbak tot ze hun vocht lossen.
-
Snipper de dragonblaadjes fijn en schep door de paddenstoelen. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg 6 tortilla’s naast elkaar en bestrooi met geraspte kaas.
-
Verdeel de champignons erover en bestrooi met geraspte kaas.
-
Dek af met de overige tortilla’s en verpak elke quesadilla afzonderlijk in aluminiumfolie.
-
Verwarm een droge koekenpan en bak de quesadilla’s in aluminiumfolie 5 minuten aan elke zijde tot de kaas gaat smelten.
-
Haal de quesadilla’s uit de folie en snij in punten. Serveer met je favoriete salsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven