Quesadillas de hongos (met paddenstoelen)

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look; snipper alles fijn.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij in plakjes.
-
Verwijder steelaanzet en zaadjes van de piccantina’s en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pan en fruit de ui-, piccantina- en looksnippers zonder ze te laten kleuren.
-
Voeg de champignons toe en roerbak tot ze hun vocht lossen.
-
Snipper de dragonblaadjes fijn en schep door de paddenstoelen. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg 6 tortilla’s naast elkaar en bestrooi met geraspte kaas.
-
Verdeel de champignons erover en bestrooi met geraspte kaas.
-
Dek af met de overige tortilla’s en verpak elke quesadilla afzonderlijk in aluminiumfolie.
-
Verwarm een droge koekenpan en bak de quesadilla’s in aluminiumfolie 5 minuten aan elke zijde tot de kaas gaat smelten.
-
Haal de quesadilla’s uit de folie en snij in punten. Serveer met je favoriete salsa.