Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snij de tomaatjes in plakjes.
-
Laat de spinazie ontdooien. Knijp het vocht uit de ontdooide spinazie.
-
Laat de bolletjes mozzarella uitlekken en snij in plakjes.
-
Bestrijk de helft van de tortilla’s met groene pesto, bestrooi met 1 eetlepel geraspte mozzarella en verdeel de uitgeknepen spinazie erover. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Dek af met plakjes mozzarella en ga verder met kerstomaatjes en lenteuitjes, kruid met peper en zout.
-
Bestrooi met de rest van de geraspte mozzarella en vouw dicht.
-
Bak aan weerszijden in een koekenpan met antiaanbaklaag tot de kaas gaat smelten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven