Quesadillaring

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en de ui. Snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika. Snij in fijne blokjes.
-
Verhit wat zonnebloemolie in een pan en bak het gehakt rul. Roer de ui en look erdoor en laat meebakken.
-
Voeg de puntpaprika, komijn, pilipili en spaghettikruiden toe. Laat garen. Roer ½ van de fajitasaus erdoor.
-
Laat de jalapeños uitlekken en snij fijn.
-
Snij de wraps in 4.
-
Beleg elke wrap met een lepel gehakt, wat jalapeños en wat gemalen emmentaler. Rol op tot een hoorntje.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schik de hoorntjes naast elkaar in een taartvorm met de punt naar het midden.
-
Bestrooi de eerste laag met cheddarkaas en leg een nieuwe laag erop. Bestrooi met cheddarkaas en eindig met een 3de laag hoorntjes en cheddar.
-
Verwarm 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de overige fajitasaus, guacamole en aioli in een sauskom. Zet in het midden van de quesadillaring en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven