Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Schil de wortelen en snij in rondjes.
-
Smelt een klontje boter in een stoofpot en stoof de ui en wortelstukjes aan. Haal uit de pot.
-
Wentel de stukjes vlees in wat bloem. Kruid met peper en zout.
-
Smelt een klontje boter in de pot waar de ui in gebakken werd. Bak het vlees aan.
-
Voeg de ui en wortelen terug toe.
-
Overgiet met het bier, tot het vlees onderstaat.
-
Voeg de Luikse siroop en het kruidentuiltje toe.
-
Smeer een snede brood in met mosterd en leg omgekeerd bovenop het vlees.
-
Zet het deksel op de stoofpot en laat gedurende 3 u op een zacht vuurtje sudderen.
-
Roer af en toe even om.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
-
Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Snipper wat peterselieblaadjes fijn.
-
Serveer het stoofvlees met de aardappelen. Strooi wat peterselie over de aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven