Gekookte aardappelen met bechamelsaus, ei, peterselie, hazelnootboter en ui
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook ze gaar in water met een snuifje zout.
-
Kook de eieren 9 min in kokend water met een scheutje azijn. Pel ze en snij middendoor.
-
Bechamelsaus:
-
Smelt 4/9 boter, voeg de bloem toe en laat kort drogen op een zacht vuurtje. Giet de melk erbij en breng al roerend aan de kook. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Pluk de peterselie en hak fijn.
-
Smelt de overige boter tot hazelnootboter (= zodra het schuim wegtrekt, je bruine puntjes ziet en de boter nootachtig begint te ruiken).
-
Serveer de gekookte aardappelen met bechamelsaus, ei, peterselie, ui en hazelnootboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders