Aardappelsalade met mosterdvinaigrette, augurk, ei en ui

Eieren , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de krielaardappelen en kook ze gaar in water met zout. Giet af en laat ze afkoelen. Snij ze daarna in stukken.
-
Kook de eieren 9 min in kokend water met een scheut azijn. Laat afkoelen.
-
Pel en snipper de ui. Hak de kappertjes en de augurken fijn. Meng samen met de uien onder de aardappelen.
-
Snij de lente-uitjes fijn en voeg ook toe.
-
Meng de mayonaise en mosterd eronder en kruid met peper en zout.
-
Schik de sla in het bord, leg de aardappelsalade erover.
-
Pel de eieren en snij in partjes.
-
Schik de eieren op de salade en werk af met de waterkers en nog wat extra stukjes augurk. Kruid het geheel verder met extra zwarte peper en fleur de sel.