Aardappelsalade met selder en oude kaas

Selder , Eieren , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Breng gezouten water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar. Giet af en laat afkoelen.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn, tijm en oregano. Snipper fijn.
-
Snij de sla van de kluit, was en droog. Was de selder en snij in fijne stukjes.
-
Meng de mayonaise met de kurkuma, cottage cheese en honing. Roer de verse kruiden erdoor.
-
Roer de dressing door de aardappelen. Meng de selder, zure uitjes en 3 el azijn van de uitjes / kg aardappelen erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bedek een kom met sla. Schep de aardappelsalade erin. Werk af met wat zwarte peper en de persilladekruiden. Schaaf de oude kaas erover.