Pastasalade met walnotenpesto, oude kaas, venkel en witte selder

Allergenen
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: doe de walnoten, olijfolie, gemalen oude kaas, gepeld teentje look en het zeezout in de hakmolen. Mix tot een pesto.
-
Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.
-
Snij de venkel en bleekselder in fijne reepjes.
-
Spoel de pasta na het koken onder koud stromend water.
-
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, kaasblokjes, fijngesneden groenten en peterselie.
-
Hak de noten grof en strooi over de pastasalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders