Pastasalade met walnotenpesto, oude kaas, venkel en witte selder
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: doe de walnoten, olijfolie, gemalen oude kaas, gepeld teentje look en het zeezout in de hakmolen. Mix tot een pesto.
-
Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.
-
Snij de venkel en bleekselder in fijne reepjes.
-
Spoel de pasta na het koken onder koud stromend water.
-
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, kaasblokjes, fijngesneden groenten en peterselie.
-
Hak de noten grof en strooi over de pastasalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven