Selder , Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg, prik met een vork enkele gaatjes in de bodem en bak blind.
-
Hak de notenmengeling grof.
-
Snij de selder in fijne boogjes, strooi er wat tijmnaaldjes bij en stoof ze zacht in boter.
-
Klop de eieren los met de yoghurt, kruid met cayennepeper en zout, voeg de losgeritste tijmnaaldjes eraan toe.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in partjes.
-
Bestrooi de taartbodem met de helft van de noten, schep de selder erover.
-
Verbrokkel 2⁄3 van de kaas erover, overgiet met het eimengsel en schik de appelpartjes erop.
-
Verkruimel de rest van de kaas erover en bestrooi met de overige noten. Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten.