Remoulade van selder en appel

Selder , Eieren , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de selder open, haal het zachte hart eruit en snipper dat fijn. Schil de koolrabi en knolselder en snij met de mandoline eerst in fijne plakjes en vervolgens in fijne reepjes.
-
Snij de appel ongeschild in dunne reepjes en besprenkel met citroensap.
-
Roer de mayonaise, mosterd en mierikswortel los in een slakom. Doe de knolselder, appel, selder en koolrabi bij de dressing en schep voorzichtig door elkaar.
-
Pluk de peterselieblaadjes en snij fijn. Schep door de seldermengeling en kruid met peper en zout.
-
Schep de rucola, spinazieblaadjes en waterkers er losjes door en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders