noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Maak de schorseneren schoon.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Doe ze in een pot met licht gezouten water en breng aan de kook.
-
Voeg na 15 minuten de schorseneren toe en kook gaar.
-
Verwarm de boter op een middelhoog vuur en laat ze hazelnootkleurig kleuren; zet het vuur laag.
-
Giet het water van de schorseneren en aardappelen af. Stamp tot een puree en voeg de helft van de hazelnoten en ¾ van de boter toe. Meng alles. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Overgiet met de rest van de hazelnootboter en bestrooi met de rest van de noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven