Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgettes en snij in staafjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in de wok. Roerbak de sluimererwten, aspergetips en courgettes beetgaar. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwarm de aardappelpuree. Breng op smaak met olijfolie, verse oregano, peper en zout.
-
Schep de gewokte groenten erdoor en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven